به گزارش مشرق، فرشاد شکيبي در گفتوگو با ايسنا، در پاسخ به پرسشي مبني بر اينکه آيا ساخت برنامههايي مستند از نحوهي فعاليت خلافکاران برخي افراد مستعد را به اين امر تشويق و ترغيب نميکند؟ گفت: مجرمان وقتي بدانند که مردم در حال آگاه شدن هستند، عقبنشيني ميکنند؛ فکر نميکنم که «شوک» جنبههاي بدآموزي داشته باشد.
وي ادامه داد: ما بازتابها و فيدبکهاي «شوک» را از معاونت اجتماعي نيروي انتظامي و خود صدا و سيما دريافت ميکنيم؛ قطعا اگر در اين بازخوردها مطالبي را مشاهده کنيم نسبت به اصلاح آن اقدام خواهيم کرد.
تهيهکننده برنامه «شوک» همچنين دربارهي نحوهي نمايش چهره مجرمان در اين برنامه، عنوان کرد: ما هميشه جوانب قانوني اين مساله را مد نظر داريم و هر چيزي که از تلويزيون پخش ميشود با هماهنگي کامل مراجع قضايي و پليس قضايي است. بدون مجوز قاضي هم هيچ چهرهاي پوشانده يا در تلويزيون نشان داده نميشود.
وي تاکيد کرد: خود سازمان صدا و سيما نيز در اين زمينه ضوابطي دارد. ما نيز بر اساس سياستهاي صدا و سيما که همان رعايت قوانين است عمل ميکنيم.
شکيبي در ادامه درباره برنامههاي «شوک» در سال 90 گفت: در سال 90 با هماهنگي نيروي انتظامي به معضلات اجتماعي که گريبانگير آحاد جامعه است ميپردازيم. هدف ما آگاهسازي مردم نسبت به نارساييهاي جامعه است و جهت برچيدن جرايم از بستر جامعه اقدام ميکنيم.
اين تهيهکننده با اشاره به اين که «شوک» در سال جديد حضور پررنگي خواهد داشت، اضافه کرد: کلاهبرداري و جرايم مالي مثل رمالي، فالگيري، فال ورق، شمع و قهوه و آسيبهاي اجتماعي، اقتصادي و رواني ضربات جبرانناپذيري به افراد وارد ميکند که در چند برنامه در «شوک» نمايش داده ميشوند.
وي افزود: «شوک» همچنين در مورد شرکتهاي کاغذي نيز برنامه خواهد داشت. شرکتهاي کاغذي شرکتهايي هستند که هيچگونه پشتوانهاي ندارند و فقط ثبت شدهاند. اين شرکتها با آگهي روزنامهها و جرايد مردم را فريب ميدهند.
شکيبي، دوستيهاي خياباني را نيز از ديگر مسائل مطرح شده در برنامه «شوک» اعلام کرد.