به گزارش مشرق، وي گفت: اين در حالي است که خانه سينما پس از قاچاق «اخراجيها3» موجي ايجاد کرد و کار به جايي رسيد که شماره حسابي اعلام شد و...
«محمد قهرماني» مدير عامل موسسه شهيد آويني در گفتوگو با فارس ضمن محکوم کردن کپي فيلم سينمايي «اخراجيها3» ساخته مسعود دهنمکي، اظهار داشت: اتفاقي که براي فيلم سينمايي «اخراجيها3» افتاد، کار خيلي زشتي بود و من اين حرف را جدا از مضمون و محتواي فيلم ميگويم چرا که نفس اتفاقي که رخ داده خيلي بد و زشت است.
وي در ادامه افزود: اين اتفاق ميتواند براي هر فيلم ديگري هم رخ دهد اما در اين صورت کساني مثل من اگر بخواهند فيلمي را سرمايهگذاري کنند، قاعدتاً دلسرد ميشوند و ميگويند: چرا ما فيلمي را صرف حتي سرگرمي توليد کنيم و بعد کپي شود و در اين صورت همه عوامل سينما منالجمله تهيه کننده اين ريسک را نميپذيرد.
قهرماني تصريح کرد: نکته اينجا است که اين اتفاق قبلاً براي فيلم سينمايي «سنتوري» ساخته داريوش مهرجويي نيز اتفاق افتاد و خانه سينما يک موجي ايجاد کرد و در کنار آن يک سازمان دهي صورت گرفت و اين حرکت محکوم شد و حتي کار به جايي رسيد که شماره حسابي اعلام شد تا مردم و دست اندرکاران حوزه فرهنگ اين ضرر را جبران کنند.
تهيهکننده «خاک و آتش» در ادامه به فارس، گفت: چرا خانه سينما در مورد اين فيلم نيز همان موضع قبلي خود را اتخاذ نميکند و حالا با منفعل بودن خانه سينما در اين زمينه احساس ميشود حرف بعضيها که ميگويند موضعهاي قبلي سياسي بوده نيز تاييد ميشود.
تهيهکننده «شکارچي شنبه» در ادامه بيان داشت: من نديدم غير از آقاي «عليرضا سجادپور» کسي ديگري اين حرکت را محکوم کند و در کنار آن در حوزه دولت هم به طور جدي کسي به اين عرصه ورود نکرده اما اين در صورتي است که اين اتفاق بارها رخ داده و از سوي يک سازمان و يا نهاد و تشکل غير رسمي و يا حتي يک فرد اين جريان هدايت ميشود و فيلمي از روي پرده کپي و بعد در فضاي مجازي منتشر و بعد رايت آن در بازار موجود است اما چرا دستگاههاي دولتي نسبت به شناسايي اين افراد اقدام نميکنند؟
«محمد قهرماني» در پايان اين گفتوگو از رسانهها نيز گلايه کرد و افزود: در اين زمينه رسانهها نيز کم توجه بودند درصورتي که اين حرکت اولين خسارتاش به رسانه است و سينما يک رسانه است و با هجمه انقاد ميشد کاري کرد که هيچ کس جرات نکند در اين راه گام بردارد. يک جرياني ميخواهد جلوي فروش و رقابت «اخراجيهاي 3» را بگيرد و در اين زمينه حتي «اصغر فرهادي» نيز ميتوانست با دادن بيانيهاي اين حرکت را محکوم کند و با منفعل بودن زنجيره سينما از هم ميپاشد و اين لطمه جبران ناپذير است که باعث ميشود ما زير زميني کار کنيم و در نهايت در سينماها بسته شود.