به گزارش مشرق به نقل از شبکه ايران، «عبدالعلي بازرگان» که يکي از سران لندننشين حامي موسوي و از همراهان عطاءالله مهاجراني و محسن کديور است، در مصاحبه با ارگان رسمي اتاق فکر لندن در کشور انگليس، در واکنش به اظهارات تند دبيرکل مستعفي گروهک متبوعش مدعي شد که اين مصاحبه ابراهيم يزدي "ساختگي" است.
بازرگان در عين حال اضافه کرد که مصاحبه دبير کل مستعفي نهضت آزادي "مونتاژ شده" است. او البته توضيح نداد که اگر مصاحبه ساختگي است چه نيازي به مونتاژ دارد!
بازرگان در ادامه مخالفت يزدي با ميرحسين موسوي را تاييد کرده اما با بيان اينکه «انتخاب گزينشي از برگههاي بازجوئي و تحريف و تغيير آن به شکل مصاحبه رسمي اصالتي ندارد. مخالفت با برخي سياستهاي دولت سابق آقاي موسوي را بيانيههاي نهضت که در مجموعه اسنادش درج شده به وضوح نشان ميدهد اما فرق است ميان سياستهاي ديروز مهندس موسوي در مقام نخست وزيري و سياستهاي سبز امروزش»، تلاش کرد تا اظهارات يزدي را توجيه کند.
او در ادامه مجددا بر مخالفت با احکام اسلامي و اصل ولايتفقيه از سوي نهضت آزادي تاکيد کرده و گفته است: هيچ شکي نيست که نهضت با تمام وجودش با اصل ولايت فقيه مخالف است.
عضو گروهک نهضت آزادي همچنين تصريح کرد که ميرحسين امروز با موسوي دهه 60 کاملا متفاوت است و از دو سال پيش متحول شده است: "آدم ها عوض مي شوند. تغيير و تحول خصلت ممتاز انسان است، موسوي امروز با موسوي سه دهه قبل فرق دارد. اگر تغيير نکرده بود، بايد در صلاحيتش شک مي کرديم."
اذعان بازرگان(به عنوان يکي از ابوذرهاي موسوي) به متحول دروني ميرحسين در حالي است که از دو سال پيش و پس از آغاز اقدامات افراطي و دشمن پسند موسوي، ناظران سياسي از تحول فکري و اعتقادي وي نسبت به دوران نخست وزيري اش سخن گفته اند.
گفتني است «ابراهيم يزدي» دبيرکل گروهک غيرقانوني نهضت آزادي که چند روزي است به دليل استعفا از سمت خود به رسانههاي خبري راه يافته و برخي سايتهاي ضدانقلاب مطالبي را درباره او منتشر کردهاند، اخيرا در مصاحبه با خبرگزاري ايرنا به صراحت از موسوي اعلام برائت کرده و رئيس جمهور شدن او را يک فاجعه ناميده است.
يزدي که گروهک متبوعش يکي از حاميان و محرکان جدي موسوي براي دست زدن به اقدامات راديکالي بود، در سخنان جديد خود گفته است: «من با کانديداتوري او مخالف بودم. پذيرفتني نيست که کسي رييس جمهور شود و با رهبري مشکل داشته باشد. اگر موسوي انتخاب ميشد براي کشور فاجعه بود، زيرا رهبري و رييسجمهور بايد با هم هماهنگ باشند.»