کد خبر 37778
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۳

حجت‌السلام والمسلمين طائب با بيان اينکه يکي از قفل‌هاي اقتصادي کشور مفسدان اقتصادي هستند که لازم است قوه قضاييه با آنها برخورد کند، گفت: در سال جهاد اقتصادي مفسدان اقتصادي بايد محاکمه شوند.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام والمسلمين مهدي طائب، استاد حوزه و دانشگاه در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به نامگذاري سال 90 به عنوان سال «جهاد اقتصادي» توسط مقام معظم رهبري، ‌اظهار داشت: رهبر ‌معظم انقلاب به‌عنوان يک ديده‌بان بر مسائل انقلاب اشراف دارند و جامعه ما را گام به گام به سمت تعالي و رشد پيش مي‌برند لذا اشراف اطلاعاتي بر جامعه جزء اقتضائات هر دوره است.

وي ادامه داد: مقام معظم رهبري در هر مقطعي به‌درستي تشخيص مي‌دهند که براي تداوم و بالندگي حرکت جامعه چه اموري لازم است و چه مسئله‌اي بايد بيش از ساير امور مورد توجه قرار گيرد.

طائب با بيان اينکه يکي از ويژگي‌هاي رهبري نگاه بلندمدت ايشان است، عنوان کرد: مقام معظم رهبري زودتر از ديگران ضرورت مسائل را تشخيص مي‌دهند؛ روند رو به رشد جامعه ما نيز اقتضا مي‌کند که مسائل و توانمندي‌هاي اقتصادي مورد توجه قرار گيرد تا رشد و تعالي در اين حوزه حاصل شود.

اين استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به نقش ويژه سه قوا و مردم در اجرايي کردن «جهاد اقتصادي»، تصريح کرد: همانطور که مقام معظم رهبري نيز فرمودند شعارها و نامگذاري‌ها نبايد صرفاً به بنر و تابلو تبديل شود چراکه وقتي معظم‌له فرمودند "جهاد اقتصادي انجام دهيد " معناي آن به فعليت رساندن ظرفيت و توانايي‌ها با تلاش جهادگونه است.

وي با بيان اينکه توانمندي‌هاي افراد در شيوه‌هاي عادي ديرتر به فعليت مي‌رسد، ادامه داد: در زمان جنگ و مقابله با دشمن، ملت و رزمندگان در دفاع از کشور، مهندسي و امور عمراني توانايي‌هايي از خود نشان دادند که توجه همه دنيا را به خود جلب کرد.

طائب برهمين اساس خاطرنشان کرد: چنانچه زمينه و پتانسيل ذاتي در زمان جنگ وجود نداشت، توانمندي‌هاي مردم تحقق پيدا نمي‌کرد از اين رو حرکت جهادي آنها بر اساس وجود اين توانايي ذاتي صورت گرفت.

وي اضافه کرد: در حال حاضر در کشور ظرفيت‌هاي بسياري وجود دارد که چنانچه با حرکت جهادي ملازم شود، آثار آن مانند دوره‌ دفاع مقدس ظهور پيدا مي‌کند که در اين زمينه مي‌توان به طور مثال به حيطه وظايف وزارت خارجه اشاره کرد که هميشه در مسائل سياسي مطرح بوده در حالي که اگر اين وزارتخانه به سمت حرکت جهادي برود، مي‌تواند در مسئله اقتصاد نيز تحول‌آفرين شود.

اين کارشناس مسائل سياسي در همين زمينه افزود: وزارت خارجه کشورمان مي‌تواند در زمينه صادرات ايران به دنيا، تصحيح و بهينه‌سازي واردات تحول‌‌آفرين باشد؛ وزارت بازرگاني نيز با حرکت جهادي مي‌تواند در صادرات و واردات کشور نقش مؤثر ايفا کند.

وي با بيان اينکه در زمينه کشاورزي به‌رغم عنوان جهاد کشاورزي براي آن حرکت جهاد گونه‌اي در اين راستا صورت نمي‌گيرد، تصريح کرد: چنانچه در اين بخش با حرکت جهادي به زمين‌هاي قابل کشاورزي و آب‌هايي که هدر مي‌رود، توجه شده و زمين‌هاي باير به زمين‌هاي کشاورزي تبديل شود در طي دوسال تحول عظيمي در اين بخش ايجاد خواهد شد.

طائب به‌نحوه حرکت جهادي مجلس شوراي اسلامي در سال 90 اشاره کرد و افزود: در حال حاضر تمام قانون‌گذاري‌ها به شکل عادي صورت مي‌گيرد اما چنانچه در بخش اقتصاد مقرراتي که مانع پيشرفت است، اصلاح شود حرکت جهادي در قوه مقننه حاصل مي‌شود.

وي تصريح کرد: يکي از قفل‌هاي اقتصادي کشور مفسدان اقتصادي هستند که لازم است قوه قضاييه در اين زمينه رسيدگي لازم را انجام دهد چرا که عدم اجراي اين کار مصلحان اقتصادي را تهديد مي‌کند و آنها به دليل هراس از مفسدان اقدام لازم را ترتيب نمي‌دهند.

اين استاد حوزه و دانشگاه تأکيد کرد: در سال جهاد اقتصادي مفسدان اقتصادي بايد محاکمه شوند.

وي در خاتمه گفت: در سال 90 که به نام جهاد اقتصادي نامگذاري شده بايد کارهاي فراوان اقتصادي بر زمين مانده را سامان داد تا به جهش اقتصادي رسيد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس