کد خبر 37048
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۸:۵۸

با اينکه ما بهترين هاي اين مسابقات بوديم، آقاي خودنگاه سعي مي کرد دور و اطرافش افرادي را بگذارد که بقيه را دور بزنند يعني اختلاف به وجود مي آورد که خودش در راس باشد. <BR>

به گزارش مشرق به نقل از فردا، ديگر تقريبا عادت کرده ايم که با فرارسيدن ايام نوروز منتظر ورزشکاراني باشيم که در ميان همه ديد و بازديد هاي نوروزي ما در يک برنامه تلويزيوني پاي ثابت بلند کردن لاستيک هاي غول پيکرو جابه جا کردن گوي هاي بتوني و کشيدن واگن و ماشين و . . .باشند . تقريبا ده سالي ميشود که برنامه سابقا مهيج و يکنواخت شده امروز مردان آهنين ( با نام قبلي قوي ترين مردان ايران) هر سال در چنين ايامي از شبکه سه سيما روي آنتن برود و مرداني با عضله هايي که شايد براي خيلي ها دست نيافتني باشد به جنگ آهن و چوب بروند. در اين ميان اما اين برنامه که البته در اين سال ها خود به يک رشته ورزشي تبديل شده است هم از حاشيه و حاشيه سازي دور نبوده است.

اما اين حاشيه ها که هرسال در خصوص موارد مختلف اين برنامه از انحصاري بودن ساخت دستگاه هاي ورزشي مورد نياز تا دوپينگ ورزشکاران و مشکلات داوري بوده است در نوروز امسال و با حضور نيافتن رضا جاوداني مجري ثابت اين مسابقات و قهر تمامي نام آوران اين رشته مانند برادران قرايي و برادران فاطمي و حتي قهرمان دوره قبل علي داداشي به اوج خود رسيد.

اين حاشيه ها حرف وحديث هاي زيادي را به وجود آورد که به يقين کسي غير از خود افراد نزديک به اين مسابقه نمي توانستند جواب آن را بدهند به همين دليل محراب فاطمي مرد شماره يک سال هاي نه چندان دور قوي ترين مردان ايران که به همراه برادرانش از پايه گذاران اين رشته ورزشي به شمار مي رود در گفت و گويي صريح و بي پرده با يکي از مجلات حرف هاي ناگفته زيادي از اين برنامه را به زبان آوردند.

مهدي فاطمي برادر بزرگتر محراب که خود از شرکت کنندگان سال هاي اوليه اين مسابقات و از داوران آن به شمار مي رفت در خصوص پايه گذاري اين برنامه مي گويد: من تقريبا سه سال و نيم از محراب بزرگتر هستم. ما تا قبل از برگزاري مسابقات قوي ترين مردان ايران در رشته بدنسازي و پرورش اندام کار مي کرديم. پس از گذشت مدتي به دليل علاقه به کارهاي قدرتي وارد رشته وزنه برداري قدرتي و يا همان پاورليفتينگ شديم، اما در سال 77 موضوع ساخت برنامه اي تلويزيوني با نام قوي ترين مردان ايران به ميان آمد که ايده اوليه اش مال خود ما بود و بسياري از آيتم ها را خودمان طراحي کرديم يعني در واقع بنيانگذار اصلي اين رشته در ايران من و محراب و آقاي خودنگاه بوديم.

برادر بزرگ فاطمي ها در ادامه مي گويد: ما تا قبل از برگزاري اين مسابقات در کار ساختمان سازي که در واقع شغل پدرمان بود فعاليت مي کرديم و البته در کنار آن ورزش را هم به طور حرفه اي کار مي کرديم اما با مطرح شدن اين ايده از طرف صدا و سيما وکمک خواستن از ما شروع به طراحي اين مسابقات با الگو برداري از مسابقات جهاني کرديم و در کنار آن خودمان هم به تمرين کردن مشغول شديم . اولين دور مسابقات در همان سال در سالن آزادي برگزار شد که محراب به مقام اول رسيد و سپس از سال 79 اين مسابقات به طور جدي از سوي صدا و سيما برگزار شد.

محراب فاطمي قوي ترين مرد ايران که حالا اين روزها در باشگاه پرورش اندام خود به تربيت شاگردانش مشغول است در خصوص اين مسابقات مي گويد : ما به غير از بحث ورزش خيلي به کارهاي قدرتي و سرعتي علاقه داشتيم و به همين دليل تمرين هاي زيادي هم انجام داديم در واقع اين مسابقات طوري بود که بايد بدون ترس فقط روي رکورد زدن تمرکز مي داشتيم و به همين علت هم ما اين جسارت را داشتيم و توانستيم موفق باشيم.

البته بايد سرعت و قدرت و استقامت را سه فاکتور اصلي موفقيت در اين مسابقات ناميد. ما قبل از دور اول برگزاري قوي ترين مردان تمرينات زيادي داشتيم و بيش از ده سال در رشته هاي ورزشي گوناگون نظير بوکس و کشتي و وزنه برداري و . . . کار کرده بوديم به خاطر همين مشکلي از بابت شرکت در مسابقات نداشتيم.

محراب در ادامه گفت و گو مي افزايد: خوشبختانه در طول اين مسابقات حريف هاي بسيار خوبي نظير برادران قرايي ، مجتبي ملکي، علي داداشي، کريم طالشي و غيره به ميدان آمدند و ماهم بر خلاف حاشيه هاي بيروني بسيار با هم رفيق بوديم اما ظاهرا سازمان تربيت بدني و فدراسيون علاقه اي به اين رفاقت ها نداشتند و بين ورزشکارها حاشيه ايجاد مي کردند.

محراب فاطمي به چرايي اين حاشيه سازي هاي اشاره و تصريح مي کند: يکي از نمونه هاي اصلي اين حاشيه سازي ها داور اين مسابقات است. با اينکه ما بهترين هاي اين مسابقات بوديم آقاي خودنگاه سعي مي کرد دور و اطرافش افرادي را بگذارد که بقيه را دور بزنند يعني اختلاف به وجود مي آورد که خودش در راس باشد.

همينطوري که الانم هست. الان همه ورزشکارهاي خوب، زمانش که مي رسد خودشان مانند تمامي رشته هاي ديگر از اين ورزش خداحافظي مي کنند و مي روند اما فرامرز خودنگاه با اينکه نه خودش چيزي از اين مسابقات سر در مي آورد و نه سابقه و افتخار ورزشي دارد هنوز که هنوز است داور اين مسابقات است . من بدون شوخي فکر کنم ايشان در عمرشان وزنه اي بيشتر از 30 کيلوگرم بلند نکرده باشد در عين حال با اختلاف انداختن بين ما ورزشکارها و تفرقه افکني خود را بالا نگه داشته است.

قهرمان سابق مسابقه مردان آهنين اين اضهارات خود را اينگونه تکميل مي کند: اين آقا ژنتيکي چاق هستند و اصلا هيکل ورزشکاري ندارند و اگر همين الان کتش را دربياورد همه چربي هايش بيرون ميزند. او با دامن زدن به اين اختلاف هايي که طي اين سال ها به سرانجام رسانده است شهرت به دست آورده است اما مردم ديگر حتي از قيافه تکراري اش هم خسته شده اند و هميشه به ما مي گويند که چرا خودمان مسابقات را داوري نمي کنيم؟

مهدي فاطمي هم نظر برادرش را تکميل مي کند: اين آقا آن اوايل که با هم رفيق بوديم به وسيل من و محراب و با تاييد ما به عنوان داور به فدراسيون معرفي شد و بعد از حضور مستمر و رفت و آمدهاي گوناگون توانست جاي پاي خود را محکم کند اما بعد که کم کم ديد محراب در چند دوره قهرمان شده است و ممکن است بعدا رياست کميته داوران را بر عهده بگيرد آرام آرام به تفرقه ميان ورزشکاران مبادرت کرد و الان همه کساني که در طول اين سال ها با او رفيق شده بودند از او بدشان مي آيد چرا که اين ورزش بالاخره براي هرکسي روزي تمام ميشود و کميته فني و داوران هر رشته اي هم بايد پيشکسوتان آن رشته را جذب کند نه اينکه در نبود اين کميته ها يک نفري که هيچ عنواني در اين رشته ندارد اين همه سال در آنجا باشد.

مهدي ادامه مي دهد: من و برادرم که قهرمان اين رشته هستيم نبايد بيفتيم دنبال اينکه کسي را عزل و نصب کنيم خود فدراسيون بايد اين را در نظر بگيرد. اين آقا در سال گذشته يک برنامه اي اجرا کرد و ورزشکارها را دو دسته کرد که چند تا ورزشکار قوي مانند قرايي و محراب به هم بيفتند و معمولي ها هم با هم باشند و برنامه ها را طوري چيد که محراب در مراحل اوليه چند رقابت سنگين داشته باشد و تواني براي رسيدن به فينال نداشته باشد. اين آقا آنقدر خودسر شده که ميگويد حرف حرف خودش است و در سال قبل ديديم که سر آيتم بلند کردن کنده هاي محراب حتي فيلم را بازبيني نکرد و گفت حرف حرف من است و حتي کار به جايي رسيد که آقاي جاوداني سر همين حاشيه ها از مجري گري اين برنامه خداحافظي کرد.

 

محراب در پايان اشاره مي کند: اگر به تايم گرفتن باشد که همه مردم بلدند اين کار را انجام دهند اما اين حق کشي ها و بسياري از نمونه هاي ديگر که همه و همه بدون کوچکترين دخالت فدراسيون انجام مي شود و فقط حق ورزشکاران در اين ميان خورده مي شود .من سال گذشته فقط به عشق مردم آمدم و نشان دادم باز هم مي توانم قهرمان شوم و چيزي از من کم نشد ولي اميدوارم فدراسيون و سازندگان اين برنامه بفهمند معني عدالت چگونه است؟

به هرحال موضوعي که روشن است اين است که اگر اين رشته به عنوان يک فدراسيون مستقل شناخته شده است بايد از نظم بيشتري برخوردار شود و در مسابقات ساليانه آن هم چه از لحاظ فني و چه حتي از لحاظ جلوه هاي تصويري و خارج شدن از يک نواختي فکري جدي کرد موضوعي که نمي دانيم آيا مسئولان مربوط براي آن پاسخي دارند؟

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس