کد خبر 3608
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۱:۴۹

گروهک هاي ضد انقلاب مقيم خارج با همراهي برخي بازيگران داخلي فتنه و با سازماندهي آمريکا و انگليس و برخي دولت هاي اروپايي، دو شبکه تلويزيوني راه مي اندازند.

به گزارش مشرق، روزنامه سياست روز نوشت: هر دو شبکه در خارج از کشور به ثبت رسيده اند اما در بين آنها نوعي تقسيم کار صورت گرفته تا يکي علناً اسلام و انقلاب را بکوبد و ديگري با تظاهر به اسلام و انقلاب، پروژه مشترک را تکميل کند.
يکي از اين شبکه ها قرار است توسط گروه تازه تأسيسي موسوم به بنياد ايران ندا راه اندازي شود و در کاليفرنياي آمريکا به ثبت رسيده است. 15 نفر موسسان اين بنياد شامل رضا علامه زاده، مهرانگيزکار (سلطنت طلب و همسر سيامک پورزند) کاظم علمداري، داريوش آشوري، مهران براتي، مهدي جامي (سردبير اخراجي راديو زمانه و همکار سابق بي بي سي)، رامين جهانبگلو، شهرنوش پارسي پور، محمدرضا نيکفر، آرش سبحاني، محبوبه عباسقلي زاده، محسن نامجو و چند روزنامه نگار و عکاس فراري هستند. برخي اعضاي اين باند سابقه مطلقاً ضدديني و لائيک دارند و با بدنام ترين محافل صهيونيستي و نومحافظه کار در آمريکا و انگليس همکاري داشته اند.
از سوي ديگر دور تکميل همين چرخه، سايت هاي «کلمه، سحام نيوز، جرس و امروز» اعلام کرده اند شبکه موسوم به «رسا»- که سرقت نام يک خبرگزاري و رسانه داخلي است- ضمن ثبت در خارج راه اندازي مي شود.
اين طيف برخلاف طيف قبلي ترجيح داده اند اسامي گردانندگان خود را که در خارج اقامت دارند منتشر نکنند. اما از قرائن پيدا است که موسوي و خاتمي و کروبي و برخي ديگر از بازيگران داخلي فتنه مايلند همان سناريوي شکست خورده شبکه صبا را با استفاده از حلقه لندن (جرس) و افزايش يادگيري ها اجرا کنند و در اين امر از برخي همکاران بي بي سي، صداي آمريکا، راديو فردا، راديو زمانه، روزنت و گويانيوز استفاده نمايند.
شايان ذکر است در بيانيه منتشره از سوي هر دو طيف ادعا شده که رسانه هاي مذکور مستقل از سياستگذاري و کمک مالي خارجي خواهد بود و تنها از سوي کمک هاي مردمي تأمين هزينه خواهند شد. اين در حالي است که به عنوان مثال هنوز معلوم نيست 400 هزار دلاري که دولت اصلاحات براي شبکه صبا پرداخت کجا رفته است.
مهدي جامي درباره تأمين مالي رسانه مورد نظرشان به دويچه وله گفت: واقعاً در بين اپوزيسيون خارج کشور، مسئله مالي وجود ندارد و پول بسيار است. ما بنياد خود را در کاليفرنيا به ثبت رسانديم و 2 تا 3 هفته ديگر نشستي را در لندن برگزار خواهيم کرد.
رضا علامه زاده فيلمساز ضد انقلاب هم که در جريان سناريونويسي شکنجه و تجاوز، در خدمت بي بي سي انگليس قرار داشت، درباره استقلال شبکه مورد نظر به راديو فرانسه گفت: ما دنبال عدم وابستگي هستيم و حرکات خود را ادامه جنبش مشروطيت مي دانيم!
بي بي سي هم از قول کاظم علمداري سخنگوي بنياد ايران ندا گفت: رسانه مورد نظر رسانه اي مردم نهاد است. ما فراتر از جنبش سبز- که آن را يکي از ارکان اصلي جنبش مدني و دموکراسي خواهي مي دانيم- حول و حوش نيازمندي هاي دموکراتيک جامعه ايران عمل خواهيم کرد. ما يک نهاد غيرانتفاعي هستيم(!).
در همين حال گفته مي شود شبکه رسا در ديلي نيوز آمريکا به ثبت رسيده و از حمايت هاي مالي، اطلاعاتي و فناوري وزارت خارجه آن کشور بهره مي برد. اين شبکه به همراه شبکه وابسته به ايران ندا قرار است مديريت پشت پرده آمريکايي و ظاهري ايراني داشته باشند کاري که پيش از اين راديو زمانه، بي بي سي و راديو فردا و سرانجام جرس در پيش گرفتند اما به سرعت لو رفتند و ماهيت آمريکايي و انگليسي خود را لو دادند.
نکته جالب درباره شبکه رسا صدور منشوري است که در بند 7 آن ادعا شده «رسا اجراي قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران برپايه قرائت دموکراتيک و حقوق بشري در جهت احياي آرمان هاي اصول انقلاب را مبناي فعاليت خود مي شمارد» و اين در حالي است که اصل تشکيل چنين شبکه اي آن هم با ثبت در آمريکا و مديريت غربي نقض صريح قانون اساسي است. فتنه گران تحت الحمايه آمريکا و انگليس و اسرائيل، براي رد گم کني، آيه 29 سوره احزاب (الذين يبلغون رسالات الله...) را بر صدر منشور منتشره نشانده اند. صادرکنندگان اين منشور مدعي اسلام رحماني، پذيرش تکثر و مخالفت با انحصارطلبي شده اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس