به گزارش مشرق به نقل از مهر، روزنامه "زوددويچه سايتونگ" در تحليلي نوشت: سالانه حدود دو ميليون سعودي براي سفر و تفريح و استفاده از امکاناتي که در کشورشان وجود نداشت به بحرين سفر مي کردند. بحرين زماني براي عربستان سعودي به منزله يک مکان توريستي جذاب بود.
اما حالا آنها براي کار ديگري به بحرين آمده اند. بر اساس گزارشهاي منتشر شده حدود 1000 سرباز و برخي منابع ديگر مي گويند حدود 2400 سرباز از عربستان به بحرين آمده اند تا با کمک نيروهاي امنيتي سلطنتي اکثريت شيعه در اين کشور را سرکوب کنند.
نويسنده در ادامه به اعمال خشونت شديد از طرف پليس بحرين و نيروهاي عربستاني و اماراتي عليه شيعيان بحرين خبر داد و نوشت: در حالي که هليکوپترهاي جنگي بالاي سر اعتراض کنندگان گشت مي زنند، گاز اشک آور به طرف آنها پرتاب مي شود و شليک گلوله هايي نيز به گوش مي رسد.
يکي از رهبران گروههاي مخالف در بحرين از جنگي نابود کننده عليه مردم بي دفاع و غير مسلح سخن گفته و اظهار داشته است که مردم بحرين هيچ چيز به غير از چوبدستي براي دفاع از خود ندارند. پليس از انتقال مجروحان به بيمارستانها هم جلوگيري مي کند.
زوددويچه در ادامه با اشاره به محکوميت اين خشونت ها و سرکوب شيعيان در بحرين از طرف جمهوري اسلامي ايران نوشت: لشکرکشي عربستان سعودي به بحرين با توجه به مناسبات منطقه اي براي مقابله با ايران شکل گرفته است. با توجه به تحولات اخير در منطقه عربستان در رقابت با رقيب سرسخت خود ايران عقب افتاده بود.
زوددويچه در ادامه نوشت: سقوط رئيس جمهوري مصر از نظر عربستان سعودي به مفهوم از دست دادن يک متحد عليه ايران بود. تحولات اخير در لبنان و کنار رفتن سعد حريري از نخست وزيري اين کشور نيز يک شکست ديگر براي رياض محسوب مي شد.
زوددويچه در ادامه نوشت : تحولات اخير منطقه بدون اينکه تهران کاري انجام دهد به نفع ايران بود.