مديرعامل سازمان تأمين اجتماعي نيروهاي مسلح با بيان اينکه 25 درصد از زنان پيشکسوت نيروهاي مسلح داراي تحصيلات عاليه هستند، گفت: سطح تحصيلات عاليه زنان بازنشسته نيروهاي مسلح از مردان بالاتر است.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از فارس ، سردار حسين دقيقي مديرعامل سازمان تأمين اجتماعي نيروهاي مسلح در همايش جلوه‌هاي فرزانگي که امروز در سالن همايش‌هاي صدا و سيما برگزار شد، اظهار داشت: پيشکسوتان، مصداق ايثار، جهاد و شهادت هستند؛ جهاد فقط متوجه گروه مردان نيست بلکه جهاد، دري از در‌هاي بهشت است که تمام مردان و زنان آزاده عالم را شامل مي‌شود.

وي در ادامه افزود: اگر مؤلفه‌هاي جهاد را در حوزه زنان برشماريم، مشاهده مي‌کنيم که سهم زنان در جهاد بيشتر از مردان است؛ هر گاه زنان پشتوانه جهاد بوده‌اند، آن جهاد به توفيق رسيده است.

سردار دقيقي عنوان کرد: در دوران دفاع مقدس و انقلاب نيز نقش زنان کمتر از مردان نبوده است و امروز که دوران نشر افکار انقلاب اسلامي و تبيين ارزش‌هاست، نقش زنان قطعاً بيشتر از دوره‌هاي قبل است.

مديرعامل سازمان تأمين اجتماعي نيروهاي مسلح ادامه داد: نخستين همايش جلوه‌هاي فرزانگي به دنبال شناسايي استعدادهاي زنان پيشکسوت است و در اين همايش توانستيم با 600 تا 700 زن از 12 هزار بازنشسته زن در جامعه نيروهاي مسلح ارتباط برقرار کنيم البته هنوز اين استعداد بزرگ به خوبي شکوفا نشده است.

سردار دقيقي با اشاره به اينکه اين همايش نقطه آغازي براي شناسايي تمام استعدادهاي زنان پيشکسوت است، تصريح کرد: با کمک زنان بازنشسته بايد براي ايجاد يک جريان سالم اخلاقي و فرهنگي در جامعه تلاش کنيم؛ نقش مؤثر زنان براي ساختن يک جامعه انقلابي و الگو، غير قابل انکار است.

وي اضافه کرد: با بررسي‌هاي انجام شده متوجه شديم 25 درصد از زنان پيشکسوت نيروهاي مسلح داراي تحصيلات عاليه هستند يعني ميانگين تحصيلات عاليه زنان پيشکسوت نيروهاي مسلح از مردان بالاتر است.

مديرعامل سازمان تأمين اجتماعي نيروهاي مسلح با تأکيد بر اينکه ايران هم‌اکنون جزيره ثبات در منطقه است، گفت: اين ثبات با همکاري و دوشادوشي زنان ايجاد شده است؛ در دوران پس از انقلاب با مشکلات متعددي از جمله تحريم‌هاي مختلف مواجه بوديم اما امروز کشور ما به ويژه نيروهاي مسلح از اين مشکلات سربلند بيرون آمده‌اند.

وي در ادامه بيان کرد: الگوهاي انقلابي و اسلامي ايران بايد تبيين شود و براي تبيين آن بايد از توانمندي و خلاقيت‌هاي زنان استفاده کنيم.

سردار دقيقي با بيان اينکه زنان بازنشسته با 30 سال خدمت در نيروهاي مسلح هم‌اکنون در خانواده خود مرجع هستند، اضافه کرد: 600 هزار بازنشسته در نيروهاي مسلح وجود دارد و اگر هر بازنشسته بر يکصد نفر اثرگذاري مثبت داشته باشد، به اين معناست که بازنشستگان مي‌توانند 60 ميليون نفر از جامعه ايران را تحت تأثير اقدامات مثبت خود قرار دهند.

وي گفت: در طول سال حدود 300 تا 400 همايش در سطح کشور براي بازنشستگان داريم اما امروز با برگزاري همايش جلوه‌هاي فرزانگي در حال جهش و در حال انجام يک اقدام فرهنگي هستيم؛ ديگر دوران پرداختن به موضوع حقوق را گذرانده‌ايم گرچه مي‌دانيم که هنوز نتوانسته‌ايم خدمات شايسته‌اي را به جامعه هدف خود تقديم کنيم.

مديرعامل سازمان تامين اجتماعي نيروهاي مسلح ادامه داد: موضوع درمان بازنشستگان در کشور هنوز به جايگاهي که شايسته اين قشر است، نرسيده و با نقاط ايده‌آل فاصله داريم اما در تلاش هستيم تا يک جريان فرهنگي اصيل را با کمک نخبگان ايجاد کنيم.

وي عنوان کرد:‌ تشکل‌هاي صنفي متعددي را بايد براي بازنشستگان نيروهاي مسلح هدايت کنيم؛ هم‌اکنون حدود 32 هزار پزشک در حال خدمت در نيروهاي مسلح بوده و نخبه‌ترين پزشکان ايران از ارتش هستند چرا که نيروهاي مسلح متخصص‌ترين نيروها را تربيت مي‌کند.

سردار دقيقي با اشاره به اينکه نيروهاي مسلح هنوز جايگاه واقعي خود را در جامعه ايران ندارند، افزود: از رسانه‌ها به خصوص رسانه ملي مي‌‌‌خواهيم براي معرفي زنان نخبه و پيشکسوت نيروهاي مسلح با جامعه همکاري کنند چرا که اين افراد، قهرمانان ملي هستند.

مديرعامل سازمان تأمين اجتماعي نيروهاي مسلح خاطرنشان کرد: توانمندسازي زنان، هدف نخست صندوق بازنشستگي نيروهاي مسلح است.

در اين همايش که با حضور مدير عامل سازمان تأمين اجتماعي نيروهاي مسلح، رئيس عقيدتي و سياسي تأمين اجتماعي نيروهاي مسلح و مدير عامل سازمان بازنشستگي نيروهاي مسلح برگزار شد، از 30 زن پيشکسوت ارتش، سپاه، نيروي انتظامي و وزارت دفاع در زمينه‌هاي هنري، فرهنگي، علمي و ورزشي تقدير به عمل آمد. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس