کد خبر 34764
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۲

سالنامه هفته نامه سياسي ،فرهنگي،اجتماعي و ورزشي مثلث در هفتادمين شماره منتشر شد.

به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومي هفته نامه مثلث ،اين شماره که اختصاص به سالنامه سال 89 دارد گفت و گو هاي جذابي با چهره هاي سياسي – فرهنگي و ورزشي منتشر شده است.
اين سالنامه که بيشتر گفت و گو محور است در بخش گفت و گوهاي ويژه خود به سراغ حسين صفارهرندي وزارت ارشاد دولت نهم و از چهره هاي اصولگرا رفته تا سال 89 را با تحليل هاي او بررسي کند. صفار هرندي در اين گفت و گو درباره اصلاح طلبان،هاشمي رفسنجاني و آينده اصولگرايي سخن گفته است و در مورد هاشمي رفسنجاني تاکيد دارد که وي از اطرافيان خود ضربه خورد.مثلث از صفارهرندي پرسيده است که آيا برنامه خاصي براي انتخابات آينده رياست جمهوري دارد که وي در پاسخ گفته است:«به آن معنا برنامه اي ندارم.»او در ادامه گفته است:«من اصلا چنين ظرفيتي در خودم نمي بينم،بنابراين سراغ چنين کاري نمي روم.»
يکي از جذابترين گفت و گوهاي مثلث،روايت متفاوتي از فرهنگ و سياست است که فريدالدين حدادعادل در گفت و گويي شفاف در مورد خود،پدر ،خانواده و حتي نسبت فاميلي با خانواده رهبر معظم انقلاب اسلامي سخن گفته است. گفت و گويي که خواندن آن خالي از لطف نيست. فرزند دکتر حدادعادل در مورد نسبت فاميلي با رهبر معظم انقلاب اسلامي در روايتي دسته اول مي گويد:«آن روز کف خانه فرش ماشيني بود.روز بعد که خانم من حضور داشت گفتم چطور بود؟گفت موکت بود. يعني همان يک شب خانه رهبر مملکت فرش ماشيني پهن شده بود.»
در بخش سياست محمد رضا باهنر ، مرتضي نبوي و مرتضي آقا تهراني در مورد آينده اصلاح طلبان شده است و باهنر گفته است که اصلاح طلبان اپوزيسيون داخل و خارج نظام را مخلوط کردند. مرتضي نبوي نيز در مورد وحدت اصولگرايان گفته است که اگر اصلاح طلبان نيامدند،اصولگرايان با هم رقابت مي کنندو حجت اسلام مرتضي آقا تهراني نيز با اشاره به نقش خواص هشدار داده که خواص بايد از مردم جلوتر باشند.
بخش بين الملل سالنامه مثلث نيز با موضوعات بيداري اسلامي جنبش هاي خاورميانه و شمال آفريقا را در گفت و گو با رامين ميهمان پرست سخنگوي وزارت امور خارجه به بحث نشسته است. همچنين ابوالفضل زهره وند عضو تيم مذاکره کننده هسته اي ايران نيز در گفت و گو با مثلث آخرين مواضع هسته اي ايران را بيان کرده است.
سالنامه مثلث در بخش فرهنگ به سراغ سينماي سياسي و نسبت آن با سينماي امروز ايران رفته است.مسعود ده نمکي در گفت و گو با مثلث به بيان ديدگاه هاي خود در مورد فيلمسازي سياسي پرداخته است. او گفته است که فيل سياسي شمشير دو دم است.حامد کلاه داري کارگردان جنجالي جشنواره فيلم فجر نيز در دفاع از خود و فيلمش در گفت و گو با مثلث گفته است که اساسا آدم سياسي نيست.
بخشي ورزشي مثلث نيز مهمترين رخدادهاي سال را مورد توجه قرار داده است. ضمن اينکه سيد مهدي هاشمي رييس فدراسيون تيراندازي و محمود خسروي وفا رييس فدراسيون جانبازان به عنوان دو فدراسيون برتر سال در گفت و گو با مثلث آخرين دستاوردهاي رشته ورزشي خودشان را بيان کرده اند.
مثلث دو پرونده ويژه دارد. مهدي نصيري چهره فرهنگي و روزنامه نگار سالهاي دهه 70 که اين روزها در قم ساکن است و فصلنامه اي معرفتي و اعتقادي به نام سمات را منتشر مي کند در گفت و گوي ويژه با مثلث به نسبت وحي ،عقل و سنت پرداخته است. اين گفت و گو آغاز پرونده سنت گرايي مثلث است. ضمن اينکه دکتر ان شاءالله رحمتي مترجم آثار سيد حسن نصر در اين پرونده به تشريح سنت گرايي و آينده نشسته است و گفته که جهاني سازي کاريکاتوري از سنت گرايي است.همچنين در اين پرونده نوشتاري از سيد حسن نصر در جايگاه علم و تمدن در اسلام براي اولين بار به فارسي منتشر شده است.
بچه هاي مسجد براي بچه هاي دهه 60 کتابچه اي پر از قصه و شعرهاي نوجوانانه با مخوضوعات انقلابي و مذهبي بود. اين کتابچه ها خروجي فرهنگي مسجدي بود در 13 متري حاجيان که به نام جوادالائمه ،مسجد بچه ها و جوانان شده بود. اين مسجد يکي از کانون هاي فرهنگ و هنر انقلاب اسلامي است که پيشينه بسيار جالبي دارد. از امير حسين فردي تا احمد دهقان در ادبيات و فرج الله سلحشور تا اصغر نقي زاد،محمد تخت کشيان،ضياءهاشمي ،بهزاد بهزاد پور و ...
اين پرونده پر از گفت و گوهاي ويژه خواندني است.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس