به گزارش مشرق به نقل از فارس، دکتر "راشد راشد " تحليلگر و فعال سياسي بحرين که سابقه 30 سال مبارزه عليه رژيم آل خليفه را دارد در مصاحبهاي با خبرنگار بينالملل خبرگزاري فارس گفت تمامي مردم بحرين اعم از شيعيان و سنيها خواستار تغيير قانون اساسي و سرنگوني رژيم هستند.
*مزدوران آل خليفه زندانيان سياسي را مورد تجاوز جنسي قرار دادهاند
وي به پارهاي از جنايات رژيم آل خليفه عليه معترضان اشاره کرد و گفت: زندانيان سياسي که چند روز پيش در پي افزايش حجم تظاهرات در بحرين آزاد شدند مستقيما به ميدان "الشهداء "[انقلابيون بحرين پس از آنکه رژيم آل خليفه تعدادي از تظاهرات کنندگان را در ميدان اللؤلؤه به خاک و خون کشيدند نام اين ميدان را به ميدان الشهداء تغيير دادند] آمدند و براي عموم مردم تشريح کردند که چه شکنجههايي عليه آنها در زندانهاي رژيم آل خليفه انجام شده است. آنها گفتند که مزدوران رژيم آل خليفه در زندانها، بازداشتشدگان را مورد تجاوز جنسي قرار دادهاند.
دکتر راشد راشد در ادامه اين مصاحبه گفت که خيزش مردم انقلابي بحرين از روز 14 فوريه آغاز شده است و اين خيزش انقلابي در آستانه يک ماهگي است. تمامي خواستهها در تظاهرات مردم، خواستههاي ملي بوده و شعارها نيز همگي ملي هستند. مردم بحرين قانون اساسي ميخواهند که خود آن را نوشتهاند و خواستار نظامي جمهوري هستند.
اين تحليلگر سياسي بحرين گفت که در آغاز انقلاب مردم، بحرينيها خواسته خود را مبني بر سرنگوني رژيم آل خليفه مطرح ميکردند اما مشخص نبود که پس از سرنگوني چه ميخواهند اما "حسن مشيمع " [از رهبران سياسي معارضان بحريني] گفت که بعد از سرنگوني رژيم آل خليفه، نظامي جمهوري در بحرين مستقر خواهد شد، نظامي که مردم مسير سياسي خود را تعيين خواهند کرد .
*تظاهرات روز جمعه مردم بحرين با نام "جمعه السقوط "
وي گفت که برخي از جريانهاي سياسي بحرين سطح مطالبات پاييني دارند و فقط خواستار سلطنتي مشروطه هستند اما تمامي مردم خواستار سرنگوني کامل رژيم آل خليفه هستند.
دکتر راشد راشد گفت که مردم بحرين هر روز در مسيرهايي تظاهرات ميکنند و تظاهرات هر روز، با هدف و خواسته مشخصي است و تظاهرات روز جمعه با نام "جمعه السقوط " نام گذاري شده است و همگي در تظاهرات روز جمعه شعارهاي يکساني ميدهند. تظاهرات روز جمعه از ميدان اللؤلؤه تا قصر پادشاه بحرين برگزار شد.
* تلاش آل خليفه براي تغيير بافت جمعيتي بحرين
اين فعال سياسي بحرين به توطئه سالهاي اخير رژيم آل خليفه در تغيير بافت جمعيتي بحرين اشاره کرد و گفت که بحرين هم اکنون حدود يک ميليون و 200 هزار نفر جمعيت دارد اما جمعيت اصلي بحرين حدود 750 هزار نفر است و بقيه اين افراد داراي شناسنامه سياسي هستند. اين بدان معناست که رژيم براي تغيير بافت جمعيتي بحرين اقدام به دادن تابعيت به افرادي از ديگر کشورها کرده و اين افراد را به مزدور خود تبديل کرده است.
*مزدوراني که شناسنامه سياسي دريافت کردند داراي بهترين کارها و مسکن هستند
وي افزود: افرادي که از ديگر کشورها به بحرين آماده و شناسنامه سياسي دريافت کردهاند به مزدوران رژيم تبديل شده و همين افراد هستند که باعث ايجاد بحران بي اعتماد به رژيم آل خليفه شدهاند چون دولت تمامي امکانات را براي اين افراد فراهم ميکند حال آنکه تعداد زيادي از جوانان بحريني بي کارهستند اما افرادي که شناسنامه سياسي دارند از بهترين کارها و مسکن و حقوقهاي بالايي برخوردار هستند.
دکتر راشد راشد دادن تابعيت سياسي را از دلايل افزايش حساسيت مردم بحرين به رژيم آل خليفه دانست و گفت: اگر رژيم آل خليفه تا اين حد به مردم خود اعتماد ندارد که براي محافظت از خود از ديگر کشورها مزدور بياورد، مردم احساس حقارت و خفقان مي کنند.
اين فعال سياسي بحرين يکي ديگر از عوامل افزايش خشم مردم بحرين را سياست رژيم آل خليفه در ممانعت مردم از تعيين سرنوشت خود عنوان کرد و گفت: مردم زماني که ميبينند نمي توانند سرنوشت خود را تعيين کنند احساس حقارت ميکنند. مردم بحرين از هرگونه مشارکت سياسي در کشور خود محرومند حال آنکه بحرينيها خواستار تاثيرگذاري در سرنوشت خود هستند.
وي به بيتوجهي پادشاه بحرين به خواسته مردم اشاره کرد و گفت: چندي پيش سران گروههاي معارض درخواست کردند که با پادشاه بحرين ديدار کنند و خواستههاي خود را مطرح کنند اما پادشاه بحرين به اين درخواست اهميتي نداد. مردم عريضهاي را نوشتند و بيش از 120 هزار نفر نيز آن را امضا کردند اما باز هم به اين عريضه توجهي نشد. همين عوامل سبب شد تا مردم به سوي سرنگوني رژيم حرکت کنند.
دکتر راشد راشد گفت که در ابتداي خيزش انقلابي مردم بحرين که در 14 فوريه آغاز شد شايد هدف اين خيزش فقط اصلاحات سياسي و سرنگوني نخست وزير بود اما بعد از قتل عام و بي رحمي که با اعتصابکنندگان در ميدان شهداء انجام شد که به کشته و مجروح شدن تعدادي از اعتصابکنندگان منتهي شد، سطح مطالبات مردم افزايش يافت و همه مردم خواستار سرنگوني رژيم شده و شعار "ملت خواستار سرنگوني نظام هستند " را سر ميدهند.
وي افزود که تعدادي از گروههاي سياسي بحرين مانند الوفاق و حزب "الوطن الديمقراطي " معتقدند که خواسته سرنگوني رژيم غير واقعي بوده بنابراين موضوع حکومت مشروطه را مطرح کردند و فقط خواستار سرنگوني نخست وزير شدهاند اما جوانان انقلابي 14فوريه قاطعانه خواستار سرنگوني رژيم ال خليفه هستند و شعار "گفتوگو هرگز، تا رژيم سرنگون شود " را سر ميدهند.