به گزارش مشرق، برنا نوشت: براي مبارزه با عرفانهاي نوظهور در دانشگاهها بايد چه تدابيري را انديشيد؟ در تهران حدود چند نحله دروغين مشاهده شده است؟
"مجيد ابهري" مشاور کميسيون اجتماعي مجلس: ناتوي فرهنگي با تمام ابعاد و توان خود تهاجم بياماني را بر باورهاي اخلاقي، مباني فرهنگي و ارزشهاي ما آغاز نموده است و دراين تهاجم از تمام ابزارهاي ممکن برخوردار از ظرفيتهاي علمي، صنعتي و هنري استفاده کرده و ميکند.
در آذر ماه سال 1368 براي اولين بار رهبر معظم انقلاب اسلامي در يک سخنراني، ضرورت بازمهندسي فرهنگ و شناسايي ابعاد تهاجم فرهنگي و تدوين روشهاي مقابله با آن را ابراز فرمودند. از آن روز بيش از 21 سال ميگذرد و در اين 21 سال اما فرهيختگان و نهادهاي فرهنگي چه کردهاند؟ هربار هم بنابر هر موضوع و طيف فرهنگي، تهديدات فرهنگي و ابعاد آن از سوي مقام معظم رهبري گوشزد شده است.
امواج ويرانگر ماهوارهها که هجوم خود را از سال 1375 در قالب 40 شبکه فارسي زبان آغاز نمودند و هرساله پنج شبکه به آن اضافه ميشود، امروز با ظهور شبکه فارسي وان و من وتو 1 و 2 کلکسيون شبکههاي صهيونيستي را کامل کرده و از يک طرف توليد و عرضه گسترده مواد مخدر روانگردان و از طرفي ديگر از سه سال اخير ظهور و هجوم گسترده عرفانهاي کاذب و باورهاي دروغين، مزيد برتمام اين تهاجمها شده است.
فراماسيونرها، شيطانپرستان، عرفانهاي دروغين صهيونيستي، مکاتب فکري هنري مانند اوشو، مهربابا و امثال آن که در قالب فيلمها و سريالهاي مختلف از هري پاتر گرفته تا شاهزاده فارسي، 11 سپتامبر و اينک آخرالزمان و... قشون هوايي و زميني عرفانهاي دروغين و ناتوي فرهنگي هستند؛ تا آنجا که فقط در تهران 640 نحله در زمينههاي عرفانهاي دروغين تشکيل شده و صدها جلد کتاب و جزوه با مجوز و ياغيرقانوني منتشر و پخش شده که تهديداتي اساسي براي جوانان است.
امروزه در مدارس راهنمايي و دبيرستان تهران بهايت و شيطانپرستي با دعوت جوانان به مهمانيهاي مختلف و استفاده از مواد روانگردان و ترويج بي بندوباري و پرداخت کمکهاي مالي، تلاش بياماني را براي آسيب زدن به شاخ و برگهاي انقلاب اسلامي يعني نوجوانان و جوانان نموده است.
عليرغم اخطارهاي متعدد و هشدارها در مورد جدي بودن خطرات عرفانهاي دروغين، کلاسهاي علني در قالب مثبتانديشي و فرادرمانگري و ارتباطات حلقهاي روزبهروز به تعدادشان افزوده ميشود. خانوادهها بايد با هوشياري کامل مراقب فرزندان خود باشند چرا که با اندکي غفلت حاصل عمرشان بر باد خواهد رفت و نهادهاي آموزشي، وزارت آموزش وپرورش، صدا وسيما و ديگر نهادهاي فرهنگي بايد با حضور جدي در پيشگيريهاي اجتماعي و فرهنگي شرکت کنند.
اينان که بعد از 32 سال معاونت پيشگيري از جرايم اجتماعي و فرهنگ قوه قضاييه براساس اصل 156 قانون اساسي تأسيس و شروع به کار نموده است، براي مقابله جدي با مبلغان عرفانهاي دروغين، بايد فرهيختگان، اساتيد، متخصصان علوم ديني و صاحب نظران عرفاني با حمايتهاي نرمافزاري از اين معاونت اجازه ندهند اين سرطانهاي فرهنگي و فکري در جامعه ريشه خود را گسترده نمايد.
از آنجا که عرفان اصلي اسلامي پاسخگوي نيازهاي فکري جوانان و نوجوانان ما هستند اساتيد و صاحب نظران حوزه عرفانهاي اسلامي با تهيه جزوات لازم به نيازهاي فرزندان ما پاسخگو باشند.