به گزارش مشرق به نقل از فارس، پيام فضلينژاد در نشست بانوان جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي با موضوع " جنگ نرم در عرصه فرهنگي " که عصر چهارشنبه در محل دائمي اين جمعيت برگزار شد، به اهميت شناسايي ريشه فمنيسم در ايران پرداخت و اظهارداشت: غفلتي که در زمينه فمنيسم در تاريخنگاري واقع شد پيامدهاي امنيتي بسيار خطرناکي را به همراه داشت.
وي بر همين اساس جريان فمنيسم سکولار در ايران را يک جريان صددرصد سلطنتطلب و هوادار فحشاي سياه خواند و تصريحکرد: بازسازي اين جريان که در دوره پهلوي دوم شکل گرفته بود با غفلت و خوابآلودگي فعالان سياسي به ويژه زنان به وجود آمد.
عضو مرکز پژوهشهاي موسسه کيهان با بيان اينکه زهرا رهنورد زماني که رئيس دانشگاه الزهرا بود اين دانشگاه را که براي تربيت زن متفکر مسلمان تأسيس شده، به محفل فمنيستهاي بهايي تبديل کرد، يادآور شد: اين فمنيستهاي بهايي از بنياد اشرف پهلوي به ايران آمده بودند.
وي بر همين اساس به ژانت آفاري که يکي از نظريهپردازان اصلي فمنيسم ايراني در دنيا و چهره سرشناس تاريخنگاري کشور بود اشاره کرد که پاياننامه دکتراي وي برنده بنياد مطالعات ايران به رياست اشرف پهلوي شد که در زمان رياست زهرا رهنورد در دانشگاه الزهرا براي سخنراني دعوت شد اما دانشجويان به مقابله با وي برخاستند.
فضلينژاد با بيان اينکه بايد ريشهها و پسزمينههاي خانوادگي افرادي مثل شيرين عبادي را بررسي کرد، يادآورشد: شخصيتهاي سکولار فاسدي که در جريان فتنه نقش داشتند ريشههاي خانوادگي وابسته به کانونهاي صهيوني دارند.
* خانواده شيرين عبادي از خانوادههاي برجسته فراماسوني در ايران هستند
وي در عين حال به تبارشناسي خانوادگي اين افراد اشاره کرد که ميتوان بر اساس آن آيندهنگري درستي داشت و از وقوع خطرات محتمل ديگر جلوگيري کرد، از اين رو بايد بر روي سوابق افراد بسيار حساس بود.
عضو مرکز پژوهشهاي موسسه کيهان با تأکيد بر اينکه شيرين عبادي در سال 56 خود را جانباز شاه خواند، اظهارداشت: اگر اين سوابق به خوبي دانسته شود در سال 71 به وي پروانه وکالت دادگستري داده نشده و سيستم امنيتي اجازه سخنراني وي در دانشگاهها را نميدهد؛ فعاليت وسيع شيرين عبادي در ايران مثل پرونده قتلهاي زنجيرهاي و پرونده کوي دانشگاه جاي تعجب دارد.
وي با بيان اينکه خانواده شيرين عبادي از خانوادههاي برجسته فراماسوني در ايران هستند، ادامه داد: دو نفر از کساني که پيوندهاي عميقي با کانونهاي بهايي در همدان داشتند غلامحسين نصيري قرهگزلو استاد لژ ماسوني کسري در عصر پهلوي دوم و پرويز يگانگي که در لژهاي مولوي، کسري، کمال و سقراط عضويت داشت، بودند و همين افراد زمينه ورود خانواده عبادي را به لژهاي ماسوني فراهم کردند.
*جريان فمنيسم در ايران چهرهاي ناشناخته دارد
فضلينژاد يکي از اهداف فمنيستها را در ايران ساخت الگوي زن مطابق با معيار انقلاب سفيد دانست و يادآورشد: در سال 1343که اين سياست در ايران پيگيري ميشد محمدعلي عبادي توسط پرويز يگانگي در مراسمي رسماً لباس ماسونها را به تن کرد.
وي با بيان اينکه شيرين عبادي در مدرسه زرتشتي فيروزکوهي و دبيرستاني که منوچهر اقبال که عضو 5 لژ فراماسوني بود تحصيل کرده است، خاطرنشانکرد: بايد ريشههاي خانوادگي افراد به خوبي بررسي شود تا از روي آن به راحتي بتوان آينده آنها را پيشبيني کرد؛ از اين رو جريان فمنيسم در ايران يک چهره ناشناخته دارد.