به گزارش مشرق به نقل از مرکز خبر حوزه، عضو هيأت علمي پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي ديروز در اولين گردهمايي دانشآموختگان سطح 4 مرکز تخصصي کلام که در موسسه امام صادق(ع) قم برگزار شد با اشاره به ضرورت بازنگري و تحول مراکز علمي، گفت: در اين بازنگري بايد علاوه بر شناسايي ظرفيت فعلي خودمان دشمن را نيز که عليه ما هجمه آورده به خوبي بشناسيم.
وي افزود: امروز بيش از ده جريان کلان ضد ديني و فرهنگي در کشور فعاليت ميکنند که هر کدام از آنها ممکن است داراي گرايشهاي مختلف باشند، از جريان ابتذال فرهنگي گرفته که چندين زير شاخه، از جمله سينما گرايي، موسيقيگرايي و... را شامل ميشود تا فمينيسم، وهابيت، بهائيت، فراماسوزي و چندين گروه ديگر که همه عليه دين و فرهنگ شکل گرفتهاند.
اين استاد حوزه، جريانات روشنفکري الحادي، ديني التقاطي و سکولار را از جمله جريانهاي ضد ديني برشمرد که گرايشهاي مختلف در آن عليه اسلام و شريعت فعاليت ميکنند.
عضو هيئت علمي پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي ادامه داد: افرادي که در اين جريانها فعاليت ميکنند گروههايي را تشکيل داده و هر کدام در تلاش هستند بخشي از دين ما را زير سوال ببرند؛ به طوري که تقريبا هيچ بخشي از دين نمانده است که در آن تشکيک و شبهه وارد نکنند.
* انتشار 4 هزار و 500 کتاب عرفانهاي کاذب!
حجتالاسلام والمسلمين خسروپناه ابراز داشت: در چند سال اخير 4500 کتاب با محتواي عرفانهاي کاذب در کشور منتشر شده و هفتهاي نيست که خبري، از ادعاي خدايي و مهدويت گرفته تا ادعاي رسالت و ...، از اين افراد نشويم.
وي اضافه کرد: افرادي که اين ادعاها را دارند آدمهاي سادهاي نيستند، بلکه به طور گسترده و مديريت شده کار ميکنند؛ واقعا عنايت خدا و امام زمان(عج) است که مردم در اين شرايط دين خود را حفظ کردهاند.
اين پژوهشگر حوزوي بيان داشت: امروز براي مقابله با اين جريانات و شبهه افکنيها، نيازمند افراد متخصص در اين عرصه ميباشيم و اگر دغدغه و درد دين داشته باشيم کارهاي بزرگي ميتوانيم انجام بدهيم.
وي در بخش پاياني سخنان خود، ضمن تاکيد بر تحول در علوم انساني، يادآور شد: مهمترين دانشي که مي تواند در اين تحول موثر باشد، علم کلام است؛ چرا که نه تنها علوم انساني، بلکه علوم طبيعي و زيستشناسي هم از علم کلام تاثير ميگيرند و مباحث متافيزيک در آنها نقش مهمي دارد.