به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاريها، جتالاسلام والمسلمين حميد رسايي عصر سهشنبه در جمع مردم اين شهرستان با بيان اينکه هر 10 سال يک بار فتنهاي از درون براي انقلاب پيش آمده است، اظهار داشت: در سال 67 با قضيه منتظري و حمايت منافقان و بيگانگان از قائممقام رهبري، نخستين فاز آن کليد خورد.
وي حمله نظامي آمريکا و عراق، بمبگذاريها و ترورها را فتنه بيروني دانست و تصريح کرد: ملت ايران هربار اين فتنهها را پشت سر گذاشتند و سربلند بيرون آمدند.
رسايي عدهاي از خواص را در دوران فتنه بيبصيرت خواند و افزود: منافع شخصي و اميال دنيوي و شخصيت پرستي بصيرت انسان را کور ميکند.
وي با بيان اينکه جريان اصلاحات به دنبال پاک کردن زشتيها و پليديها نبود، افزود: اصلاح اصل نظام و انقلاب مدنظر آنها بوده است.
رسايي اضافه کرد: دومين فتنه از درون در سال 77 در کشور به وقوع پيوست که با آغاز بهکار جريان اصلاحات، مباني دين و امام (ره) توسط سران اين جريان زير سؤال برده شد.
نماينده مردم تهران در مجلس اظهار داشت: در دوره اصلاحات با امثال بهزاد نبوي و موسوي خوئينيها که اعلام کرده بودند ما ولايت مطلقه را از ابتدا قبول نداشتيم ولي ابهت امام (ره) اجازه ابراز آن را به ما نميداد، مواجه شديم.
وي سران اصلاحات را افرادي بياعتقاد به دين و مباني انقلاب دانست و گفت: در همان زمان نيز دلسوزان انقلاب با چهره نقابزده آنها آشنا بودند.
رسايي، سومين بحران فتنه را پس از انتخابات سال گذشته عنوان کرد و افزود: براي عدهاي باور کردني نيست که جرياني شکل گرفته که مشکل اصلي آنها احمدينژاد نيست بلکه آنها با ولايت فقيه دچار مشکل هستند.
وي تصريح کرد: برخي توان تشخيص فتنه اخير را از رقابت انتخاباتي نداشتند که مردودشدگان اين جريان لقب گرفتند.
به گفته نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي مردم نسبت به گذشته محکمتر در جاده انقلاب گام برداشتند و اين امر بايد سرلوحه کار خواص قرار گيرد.
وي خاطرنشان کرد: با تحليل سه فتنه گذشته ميتوان بصيرت خوبي را در راستاي مقابله با فتنهگران ايجاد کرد.
رسايي با اشاره به اينکه فتنهگران شعارها و ابزارهاي ديني را براي رسيدن به مقاصد شوم خود انتخاب ميکنند، افزود: آنها در آينده از مدلهاي جديدتري استفاده ميکنند.
وي خاطرنشان کرد: طبق نظرسنجي جريان اصلاحات و جريان تجديدنظرطلب، مردم ايران بين دينداري و بيديني اولي را انتخاب ميکنند.
نماينده مردم تهران در مجلس با اشاره به ترفندهاي جريان اصلاحات بيان داشت: يکي از ترفندهاي جريان اين بود که رهبري و منتسبان ايشان مانند بسيج، سپاه و تريبونهاي نماز جمعه را به عنوان دين سخت معرفي ميکرد.
وي اضافه کرد: جريان اصلاحات، آيتالله مصباح يزدي و شريعتمداري را از متوليان دين سخت ميدانستند و سعيد حجاريان و صانعي را از متوليان دين آسان معرفي ميکردند.
رسايي تصريح کرد: در انتخابات اخير شاهد رويش اصولگرايي در کنار سران فتنه بوديم که قبل و بعد از انتخابات از اين فتنه حمايت ميکردند در صورتي که 10 سال قبل از مخالفان اصلي فتنه همان دوران بودند.
وي ريزش و رويش را حقايق قرآني، تاريخي و اجتماعي دانست و افزود: برخي فکر خطدهي امام راحل را در دوران پيروزي انقلاب در سر ميپروراندند که اکنون خود را طلبکار انقلاب ميدانند.
نماينده مردم تهران در مجلس با اشاره به اينکه برخي خواص در دوران فتنه سکوت کردند تا رهبري به بنبست برسد، تصريح کرد: اين فتنهها با حماسه 9 دي مردم نقش برآب شد.
وي تاکيد کرد: انقلاب اسلامي وابسته به هيچ شخص و گروهي نيست و هر کس در مقابل اين حرکت خدايي قرار گيرد به اسفلالسافلين سقوط ميکند.
رسايي همچنين اظهار داشت: بر اساس قواعدي که تا به امروز حاکم بوده، انقلاب اسلامي باز هم با فتنههاي ديگري نيز مواجه ميشود و شايد تا 10 سال آينده فتنه بعدي خود را نشان دهد.
وي درباره مهمترين ويژگي سه فتنه از درون در گذشته گفت: جبههگيري در برابر ولايت و حمايت رسانههاي خارجي و جريان استکبار از جمله آن بوده است.
نماينده مردم تهران در مجلس اظهار داشت: قطعا فتنه آينده در برابر ولايت و مورد حمايت جريان رسانهاي استکبار خواهد بود.
وي تاکيد کرد: متاسفانه برخي موضعگيريها و اظهارات مانند مکتب ايران در برابر مکتب اسلام سبب شده تا رسانههاي استکباري از گوينده آن استقبال کنند و اين حکايت از انحراف معتقدان به اين جريان است و نيروهاي انقلاب به ويژه رئيس جمهور بايد همچون ديگر موارد با موضع انقلابي تکليف اين جريان را معلوم کند.
نماينده مردم تهران در مجلس به مطرح شدن مکتب ايراني در مقابل مکتب اسلامي اشاره کرد و گفت: اين امر حکايت از انحراف معتقدان به اين جريان دارد و نيروهاي انقلاب بهويژه رئيس جمهور بايد همچون ديگر موارد با موضع انقلابي تکليف اين جريان را معلوم کند.