کد خبر 323903
تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۶

در دیدار جامعه قرآنی با خانواده شهید «حسین نوش‌آبادی»، خصوصیات آن شهید بزرگوار تشریح شد و با اهدای لوح از خانواده نوش‌آبادی تجلیل به عمل آمد.

گروه جهاد و مقاومت:
به گزارش مشرق به نقل از ایکنا در ادامه سلسله دیدارهای جامعه قرآن کشور با خانواده‌های شهدای قرآنی، عصر روز گذشته، 11 تیرماه جمعی از فعالان قرآنی با حضور در خانه شهید حسین نوش‌آبادی یاد و خاطره آن شهید بزرگوار را زنده کرده و پای صحبت‌های خانواده نوش‌آبادی نشستند.

در ابتدای این دیدار رحیم قربانی، مسئول سازمان قرآن و عترت سپاه محمدرسول الله(ص) به تشریح اهداف این دیدارها پرداخت و گفت: افتخاری بزرگی نصیب جامعه قرآنی کشور شده که هر هفته با حضور در خانه یکی از شهدای قرآنی، تجدید میثاقی با آرمان‌های آنان می‌کنند.

وی ادامه داد: با اینکه سال‌ها پیش باید به فکر دیدار با خانواده‌های شهدای قرآنی و ارج نهادن به مقام شامخ آنها می‌افتادیم، اما به عنایت پروردگار ستاد شهدای قرآنی تشکیل شد و در دی ماه سال گذشته همایش تجلیل از شهدای قرآنی در برج میلاد نیز برگزار شد.

شناسایی 220 شهید قرآنی

قربانی با بیان اینکه تاکنون 220 شهید قرآنی شناسایی شده است، اظهار کرد: در آغاز کار تنها چند شهید قرآنی شناسایی شد و مکاتباتی با بنیاد شهید و سایر ارگان‌ها صورت گرفت و اطلاعاتی از این شهدا در دست نبود اما بعدا با ورود جامعه قرآنی به ویژه فعالان این عرصه به مقوله شهدای قرآنی، هر روز شاهد معرفی شهید قرآنی به این ستاد هستیم.

در ادامه مراسم، محمد نوش‌آبادی، پدر شهید نوش‌آبادی به تمجید از جامعه قرآنی پرداخت و درباره آن شهید گفت: دیپلم را که گرفت، بارش را بست و عازم جبهه شد به او گفتم کی برمی گردی؟ در جوابم گفت: «مرا برمی‌گردانند.»

وی ادامه داد: به خاطر اینکه داوود، برادر بزرگترش یکسالی بود در جبهه بود و خانواده مخالف حضور حسین در جبهه بودند اما او شوق سفر داشت و کسی نتوانست مانع‌اش شود انگار می‌دانست سفرش بازگشتی ندارد.

شهادت پس از 40 روز حضور در جبهه

پدر شهید نوش‌آبادی با بیان اینکه آن شهید بزرگوار بعد از 40 روز حضور در جبهه به شهادت رسید، اظهار کرد: حسین متولد 15 خرداد سال 42 بود و زمانی که به جبهه رفت، 20 سال داشت هنوز 40 روز از حضورش در جبهه نمی‌گذشت که در 15 مرداد سال 62 در منطقه حاج عمران به آرزویش رسید و شهید شد.

ربابه کاشانی، مادر شهید حسین نوش‌آبادی دیگر سخنران این دیدار بود که گفت: حسین شیفته قرآن بود و این کتاب الهی را با اشک می‌خواند همیشه روزه می‌گرفت و کمک به خلق الله را در دستور کار خود قرار داده بود.

وی افزود: فعالیت‌های سیاسی داشت و تمام وقت در جلسات قرآنی حضور پیدا می‌کرد، هرجا نامی از قرآن بود، حسین آنجا بود بخشی از این کتاب مقدس را حفظ کرده بود، همیشه دیگران را به انس با قرآن دعوت می‌کرد.

علی نوش‌آبادی، برادر شهید قرآنی حسین نوش‌آبادی نیز از برادرش گفت و افزود: یکسال با هم اختلاف سنی داشتیم، باهم در ستاد اقامه نماز جمعه فعالیت می‌کردیم و انتظامات بودیم. شب‌های پنجشنبه تا صبح تدارکات لازم برای اقامه نماز جمعه را فراهم می‌کردیم.

اهدای قرآن از سوی مقام معظم رهبری

وی به حضور مقام معظم رهبری در خانه این شهید بزرگوار اشاره کرد و افزود: در آن سالها حضرت آقا که رئیس‌جمهور بودند به خانه ما آمده و درباره ایشان از ما پرسیدند و آلبوم عکس حسین را دیدند و بعد از شنیدن دردل‌های ما، قرآنی را به ما هدیه دادند.

برادر شهید نوش‌آبادی ادامه داد: همه کارهای حسین حساب شده بود با آنکه یکسال اختلاف داشتیم اما انگار او سال‌ها بزرگتر بود و همه چیز را به خوبی از هم تفکیک می‌کرد، کارهای خیر بسیاری را انجام می داد اما هیچ موقع اجازه نمی‌داد کسی از این موضوع آگاه شود.

وی یادآور شد: در بسیج اقتصادی فعالیت می‌کرد و رسیدگی به امور معیشتی نیازمندان را در اولویت قرار می‌داد، شیفته نماز شب بود اما اجازه نمی‌داد کسی بفهمد که او نماز شب می‌خواند خیلی بزرگوار بود و اهل خانه را بسیار دوست داشت.

در پایان این مراسم، فرازهای از وصیت نامه آن شهید بزرگوار قرائت شد و جامعه قرآنی با اهدای لوح تقدیری از خانواده این شهید بزرگوار تجلیل کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۲۲:۳۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    0 0
    روحش شاد و یادش گرامی باد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس