معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر کشور از تقسیم بندی استانهای کشور به 5 منطقه خبر داد و گفت: استان هایی که دارای اشتراکات و همجواری هستند به منظور هم افزایی و تبادل تجربه در یک منطقه قرار گرفته اند و جلسات مشترکی را برگزار می کنند.

به گزارش مشرق، جواد ناصریان در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا اظهار داشت: یکی از برنامه ها که توسط وزیر کشور ابلاغ شده این بود که بتوانیم استانها را به چند منطقه تقسیم کنیم و استانها از تجربه های یکدیگر بهره بگیرند.

وی ادامه داد: هدف از تقسیم بندی استانها ایجاد هم افزایی، انتقال تجربه ها، تبادل اطلاعات و توسعه منطقه ای بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر کشور درباره توسعه منطقه ای در میان استانها، گفت: یکی از مهمترین اهداف این بود که به جای توسعه خود استان ها، منطقه ها را توسعه دهیم و این مهم یکی از اولویت ها به حساب می آید.

ناصریان یاد آور شد: تشکیل 5 منطقه باعث شد تا به جای آنکه استانها مسیر طولانی را طی کرده و برای رفع مشکلات به تهران بیایند موضوعات مشترک خود را با استان های همجوار مطرح کنند و راه حل مناسب را بیاندیشند.

وی اضافه کرد: در منطقه بندی استان های کشور به همجواری، محل جغرافیایی و اشتراکات توجه شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر کشور در خصوص جلسات استان های تقسیم شده به 5 منطقه در کشور گفت: این جلسات هر 2 ماه یک بار و به صورت چرخشی در استان های زیر مجموعه هر منطقه برگزار می شود؛ در هر جلسه استاندار استان میزبان ریاست جلسه را برعهده دارد.

ناصریان تصریح کرد: هر منطقه یک دبیرخانه ثابت در استان درجه یک گروه دارد و دبیر خانه ای هم در دفتر ستاد مرکزی(وزارت کشور) تشکیل شده است.

معاون وزیر کشور 5 منطقه را بدین شرح اعلام کرد:

منطقه 1: استانهای تهران، قزوین، مازندران، سمنان ، گلستان، البرز و قم.

منطقه 2:استانهای اصفهان، فارس، بوشهر، چهار محال بختیاری، هرمزگان و کهکیلویه و بویراحمد.

منطقه 3: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، گیلان و کردستان.

منطقه 4: کرمانشاه، ایلام، لرستان، همدان، مرکزی و خوزستان.

منطقه 5: خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، کرمان، یزد و سیستان و بلوچستان.



معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر کشور با اعلام این مناطق و اسامی استان ها، گفت: دبیرثابت هر کدام از این مناطق تهران، اصفهان،آذربایجان شرقی، کرمانشاه و خراسان رضوی هستند.

ناصریان زمان جلسات منطقه ای را هر دو ماه دانست و گفت: البته بر حسب ضرورت و فوریت شاید این جلسات زودتر برگزار شود که بستگی به خود استانها و شرایط آنها دارد.

وی اضافه کرد: جلسات مناطق کشور از سال گذشته آغاز شده و در سطح استانداران برگزار شد که البته این کارگروههای منطقه ای در سطح معاونین و مدیران کل نیز برگزار می شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر کشور خاطر نشان کرد: این منطقه بندی استان ها درجهت هم اندیشی برای مسایل اقتصادی منطقه ، ایجاد هماهنگی در اجرای سیاست های عمومی دولت، ایجاد وحدت رویه در اجرای قوانین و مقررات منطقه ، ایجاد تعامل میان ستاد و مناطق و به منظور تبادل تجربه ها است.

ناصریان همچنین خاطر نشان کرد: در کنار این کارگروه های منطقه ای، 5 کارگروه تخصصی هم بر اساس دستور وزیر کشور ایجاد شده که معاونان وزیر در هر کدام از کارگروه ها مسوولیت دارند.

معاون وزیر کشور اظها داشت: کارگروه تولید، سرمایه گذاری ، توسعه منطقه ای، مرز و تحول اداری تشکیل شده و برنامه های آن نیز در حال اجرا است.
منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 19
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 5
  • اهواری ۱۵:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۱
    0 0
    خوزستان بیشتر به چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد و فارس و بوشهر نزدیکتره تا همدان و لرستان و ایلام و کرمانشاه.
  • مرتضی ۱۵:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۱
    0 0
    این که همون طرح محسن رضایی بود فقط اون می خواست به 9 قسمت تقسیم کنه
  • ۱۶:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۱
    0 0
    طرح حاج محسن؟ طرح در سایه ....
  • ازنوجاني ۱۷:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۱
    0 0
    مهم نيست. برنامه ريزي آنها مهم است
  • محمّد ۱۸:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۱
    0 0
    خب چرا غیر قابل انتشار این چیزیه که تو تاریخ گفته شده این کار رو هخامنشیان کردن
  • میم ۱۹:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۱
    0 0
    کرمان و یزد به اصفهان یا تهران نزدیک تر از مشهد هستند که که که !!!
  • ۲۰:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۱
    0 0
    بهتره این طرح با توجه به اوضاع سیاسی کشورهای همسایه بیشتر کارشناسی بشه چه بسا که به ضرر وحدت و امنیت کشور باشه.
  • سعید ۰۰:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۲
    0 0
    اگه درآمدا برای هر منطقه برای خودش باشه اونوقت یه کاری شده نه اینکه پول نفت خوزستان رو برا مناطق دیگه ببرن
  • ۰۸:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۲
    0 0
    از اون طرح های من دراوردی است یعنی چه 5 قسمت؟اگر کسی مثلا در اهواز مشکلی داشن برود کرمانشاه؟چه منطقی پشت این داستان است؟
  • ۱۰:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۲
    0 1
    چرا استان فارس با آن همه امكانات و توانايي در زير گروه منطق 2 قرار گرفته و همين طور آيا مي تواند خوزستان زير گروه منطقه 4 باشد. آيا به جاي 5 گروه بهتر نبود 7 يا 9 منطقه مي شد.
  • علی ۱۷:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۲
    0 2
    واقعا عجب تقسیم بندی کردید چشم نخورید .استان فارس خودش یک ایران هست. اومدن فارس را در زیر گروه اصفهان قرار دادند کدام عقل سلیم این را قبول می کند. فارس خودش به تنهایی یک ایالت بزرگ است. این تقسیم بندی جنبه سیاسی دارد و هدف کم نمودن اقتدار فارس هست. اما فارس همیشه در قله بوده و خواهد بود.
  • ساناز ۱۹:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۵
    0 0
    بایدبه ۹منطقه تقسیم میشد چون ۵گروه بااینهمه استان خیلی شلوغه وپیشرفت کمی حاصل میشه
  • نیکو ۱۳:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۶
    0 3
    واقعاً تبریک می گم. استان فارس خاستگاه تمدن ایران را زیر مجموعه ی استان اصفهان قرار داده اید. از چند هزار سال پیش، قبل از اینکه اصفهان وجود خارجی داشته باشد،فارس مهمترین قطب ایران و مبتکر، طراح و مجری این نوع تقسیم بندی بوده و این تقسیم بندی توهین به مردم فارس است. فارس هرگز یه مسئولین برای پیشرفت امید نداشته و میداند که باید این راه را تنهایی طی کند. فارس مدتها است که مرکز جنوب ایران است و اصفهان هم مدتهاست که جز به پیشرفت خودش ولو با پایمال کردن حقوق دیگر استان ها، به چیز دیگری فکر نمی کند. قطعاً بعد از این هم غیر از این نخواهد بود. از نظر ما اصفهان حتی صلاحیت ندارد که سرگروه استان خودش باشد.
  • ۲۳:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۶
    0 2
    درست هست اصفهان شایسته این که سرگروه خودش هم باشد نیست. چون زیاده طلب و خودبین هستن. لیاقت این را ندارند که حتی زیر گروه فارس عظیم و مقتدر باشند. استان پارس سرور همه ایران هست. به کوری چشم حسودان
  • ۰۰:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    0 0
    چقدر استان هرمزگان دارای مشترکات فرهنگی با چهارمحال بختیاری و اصفهان دارد. بابا چقدر شما باهوشید.
  • وحید ۲۱:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۵
    0 0
    بودجه کل کشور از استان کرمان تامین می شود بطور مثال گرانترین زمین دنیا گل گهر سیرجان( سنگ آهن)، بزرگترین معدن کروم دنیا، دومین مس دنیا،زغال سنگ چهارم دنیا، پسته و مرکبات در دنیا بی نظیر، و الباقی معادن بهشت معادن ایران رتبه سوم در دنیا استان چهار فصل گرمترین نقطه کره زمین گندم بریان، بزرگترین خط ترانزیت در ایران... همه جای ایران سرای من است ... ادعایی هم نیست...
  • اصفهان من ۱۳:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۸
    2 0
    چقدر همه عزيزاني که کامنت گذاشتن بي منطق هستن.متاسفم
  • ۲۰:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۵
    0 0
    همه جای ایران سرای من است.
  • موسیوند ۰۴:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۹
    0 0
    خدا وکیلی هیچ تاثیری ب حال ما نداره هیچ تاثیری نه این تقسیمات فعلی و نه این تقسیم تازه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس