کد خبر 31709
تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۳:۵۰

با اخراج موسوي ضدانقلاب از دانشگاه تربيت‌مدرس يکي از مطالبه‌هاي دانشجويي-مردمي در برخورد با اين مهره استکبار محقق شد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس،‌ پس از انتخابات دوره دهم رياست جمهوري کشورمان و انتخاب محمود احمدي‌نژاد به عنوان رئيس جمهور، ميرحسين موسوي و مهدي کروبي با ادعاي واهي تقلب در انتخابات، با توسل به اين "دروغ " به ايجاد اغتشاش و نامني در جامعه پرداختند.

پس از اقدامات غيرقانوني اين 2 راس‌الفتن، مردم ايران اسلامي بارها و بارها در راهپيمايي‌‌ها و تجمعات مختلف از جمله قيام 9دي و 22‌ بهمن‌هاي سال گذشته و امسال نفرت و انزجار خود را از موسوي، کروبي و البته خاتمي نشان دادند.

دانشجويان نيز دوشادوش مردم در اين راهپيمايي‌ها حضور داشته و همچنين در نشست‌هاي مختلف دانشجويي به توطئه‌هاي سران فتنه پرداخته و ضمن اعلام برائت از اقدامات خائنانه آنان و هم‌دستان داخل و خارج‌نشينشان خواستار "محاکمه " آنها شدند.

بر اساس اين گزارش، ميرحسين موسوي يکي از سران فتنه که بارها و بارها با دروغ‌پراکني‌ها مختلف عليه نظام موجب بي‌آبرويي خود نزد مردم و دانشجويان شده‌ است، عضو هيئت علمي دانشگاه تربيت‌مدرس بوده و با مدرک مهندسي معماري به تدريس تاريخ انقلاب در اين دانشگاه مي‌پرداخت که دانشجويان دانشگاه‌هاي سراسر کشور در 2محور اعتراض‌هاي گسترده‌اي را به تدريس وي در اين دانشگاه مطرح کردند؛ يکي اينکه چرا بايد وي با مدرک مهندسي به تدريس در رشته‌ علوم انساني بپردازد و اينکه چرا يکي از سران فتنه که با خيانت‌هاي فراوان و ايجاد اغتشاش در جامعه، امنيت و آسايش مردم را سلب کرده بايد در يکي از مهم‌ترين نهادهاي کشور حضور داشته باشد.

برهمين اساس پس اين اعتراض‌هاي دانشجويي-مردمي 164 تشکل دانشجويي دانشگاه‌هاي سراسر کشور با صدور بيانيه‌اي خطاب به رئيس دانشگاه تربيت مدرس خواهان اخراج ميرحسين موسوي از اين دانشگاه شدند در اين بيانيه‌ خطاب به بيژن رنجبر رئيس دانشگاه تربيت‌مدرس آمده است: جريان فتنه و نفاق شکل‎گرفته از ايام پس از انتخابات دهم رياست جمهوري به سرکردگي و بازيگرداني استکبار جهاني، طي روزهاي اخير چهره جديد ديگري از جنايات شوم خود را به ملت نمايان ساخت. اين جريان که از 22 خرداد 1388 با آلت دست شدن ميرحسين موسوي و مهدي کروبي دو کانديداي شکست خورده انتخابات رياست جمهوري کليد خورد، هر چه از زمان گذشت، چهره معاند خود را با نظام جمهوري اسلامي، ارزش‌هاي انقلاب و اصل ولايت‌فقيه بيش از گذشته نمايان ساخت و اکنون بر همگان آشکار است که اين جريان، جرياني کاملا ضدانقلاب و معاند به ارزش‌هاي اسلام و انقلاب و اصل ولايت‌فقيه است.

در ادامه اين بيانيه آمده است: در همين راستا از همان ابتداي به راه افتادن اين جريان نفاق و فتنه تا حال حاضر، کمترين مطالبه و خواسته اقشار و گروه‌ها خصوصا جامعه دانشگاهيان، لغو عضويت هيات علمي و اخراج ميرحسين موسوي از دانشگاه تربيت مدرس بوده است.

حمايت‌هاي مکرر منافقين، سلطنت‌طلبان و سياست‌مداران ايالات متحده و رژيم غاصب صهيونيستي و همچنين رسانه‌هاي ضدانقلاب از مواضع و عملکرد ميرحسين موسوي حقيقتي غيرقابل انکار است که ديگر جاي هيچ‌گونه مسامحه‌اي را در برخورد با چنين فردي باقي نمي‌گذارد.

ما دانشجويان تشکل‌هاي اسلامي دانشگاه‌هاي کشور، حضور ميرحسين موسوي با چنين سوابق سياه را لکه ننگي نه‎تنها بر پيشاني دانشگاه تربيت مدرس بلکه بر پيشاني جامعه دانشگاهي کشور دانسته و با توجه به جايگاه والا و رفيع مقام معلمي دانشگاه، حضور وي را خدشه‌دار کردن آن جايگاه مي‌دانيم و بدين‎وسيله اعلام مي‌کنيم هرچند مطالبه جدي و اصلي ما برخورد قاطع و اشد مجازات ميرحسين موسوي از سوي دستگاه قضايي است اما جهت تطهير فضاي مقدس دانشگاه از وجود چنين فرد منافقي، ديگر مدارا با وي را نپذيرفته و از شما رياست دانشگاه تربيت مدرس خواستاريم تا در اسرع وقت، حداقل اقدام لازم يعني لغو عضويت هيات علمي و اخراج ميرحسين موسوي از دانشگاه مولود انقلاب را به انجام رسانيد.

* موسوي فتنه‌گر صلاحيت حضور در مراکز علمي را ندارد

همچنين محمد افکانه دبيرتشکيلات اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه‌هاي سراسر کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، در خصوص لزوم اخراج سران فتنه از فعاليت‌هاي اجتماعي و دانشگاهي گفت: وزارت علوم در برخورد با اساتيد سکولار و سران فتنه در دانشگاه‌هاي کشور بايد جدي‌تر عمل کند و تنها با برکناري چند استاد سکولار نمي‌توان اين ادعا را کرد که دانشگاه‌ها از حضور اساتيد سکولار پاک شده است.

اين فعال دانشجويي خاطرنشان کرد: اخراج اساتيد سکولار و فتنه‌گر بايد با تدابيري خاص انجام شود تا هزينه زيادي وارد نکند.

افکانه در ادامه تصريح کرد: تشکل‌هاي دانشجويي براي اخراج ميرحسين موسوي و ايادي‌اش از دانشگاه تربيت‌مدرس نامه‌اي به رئيس اين دانشگاه ارسال کرده‌اند و انتظار مي‌رود که رئيس دانشگاه تربيت‌مدرس اقدامات جدي را در اين خصوص انجام دهد.

دبير تشکيلات انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه‌هاي کشور تاکيد کرد: موسوي تخصص کافي براي تدريس در دانشگاه‌ها را ندارد و به عنوان فتنه‌گر هم ديگر صلاحيتي براي حضور در مراکز علمي را ندارد.

وي در پايان خاطرنشان کرد: هم‌اکنون فضاي سياسي مناسبي در دولت دهم وجود دارد و نبايد اين فرصت را از دست داد و بايد دانشگاه‌ها به ريل اصلي خود بازگردند.

* موسوي و هم‌فکرانش براي مردم و نظام مرده‌اند

مسعود براتي دبير جنبش عدالت‌خواه دانشجويي نيز در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما گفت که موسوي و هم‌فکرانش براي مردم و نظام مرده‌اند و در برخورد با عوامل فتنه ضمن اجراي عدالت بايد آنان را به سزاي اعمالشان رساند.

وي در پاسخ به اين پرسش که عکس‌العمل تشکل‌هاي دانشجويي نسبت به حضور سران فتنه در دانشگاه‌ها چيست، خاطرنشان کرد: حضور فعال بدنه دانشجويي در اين زمان بسيار ضروري است و بايد با بصيرت و درک واقعيات از حواشي بپرهيزند.

اين فعال دانشجويي اغتشاشات 25 بهمن را پازل بزرگي براي خارج کردن ايران از محور تحولات اخير در خاورميانه و منطقه دانست و تصريح کرد: يک خيزش مردمي در جهان اسلام در حال شکل‌گيري است.

براتي در پايان تاکيد کرد: اغتشاشات 25 بهمن از نظر هجمه و گستردگي از حوادث سال گذشته خيلي کوچک‌تر بود اما توسط دشمنان نظام و از خارج مرزهاي کشور طراحي شده بود.

* وزارت علوم موسوي را از دانشگاه تربيت‌مدرس اخراج نکند دانشجويان وارد عمل مي‌شوند

يکي ديگر از کساني که در اين زمينه اظهار نظر کرد مهدي عباسي‌مهر عضو شوراي مرکزي دفتر تحکيم وحدت بود که در خصوص لزوم اخراج موسوي و حاميانش از دانشگاه‌ها گفت: اگر تا امروز ميرحسين موسوي و امثال آن اجازه حضور در دانشگاه‌ها را پيدا نکردند به واسطه ايستادگي دانشجويان مبني بر برخورد با اين افراد خاطي و فتنه‌گر است.

وي افزود: دانشجويان پس از فتنه 88 اجازه نمي‌دهند شخصي به نام موسوي و نوکرانش در دانشگاه‌ها حضور پيدا کرده و مواضعي را در مقابل نظام اسلامي داشته باشند.

عباسي‌مهر با اشاره به اينکه اخراج موسوي از دانشگاه تربيت‌مدرس مطالبه به حق دانشجويان است، خاطرنشان کرد: موسوي و کروبي قطعا بايد محاکمه شوند و دستگيري و محاکمه آنان مطالبه به حق ملت ايران است.

اين فعال دانشجويي در ادامه تصريح کرد: در قوانين و آئين‌نامه‌هاي دانشگاهي، در بحث پذيرش اعضاي هيئت علمي اصل تعهد استاد به موازين نظام اسلامي، قانون‌اساسي و انديشه‌هاي اسلام و انقلاب مورد تاکيد است که بر اين اساس بايد در خصوص جذب اساتيد به اين آيين‌نامه‌ها عمل کرد.

عضو شوراي مرکزي دفتر تحکيم وحدت تاکيد: بدنه دانشجويي بارها عدم حضور فتنه‌گران را به وزارت علوم هشدار داده و خواستار اهتمام اين وزارتخانه براي تصفيه اين اساتيد از دانشگاه‌ها و نظام آموزش عالي کشور هستند.

وي در پايان خاطرنشان کرد: وزير علوم و روساي دانشگاه‌ها بايد بدانند مردم و بدنه دانشجويي از حضور سران فتنه و حاميانشان در دانشگاه‌ها بي‌زارند و در صورت عدم برخورد مسئولان، دانشجويان خود وارد عمل مي‌شوند.

*حضور فتنه‌گران در دانشگاه‌ها پس از آن همه آشوب قابل قبول نيست

ايوب توکليان دبيرکل اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه‌هاي کشور نيز در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت که چهره فتنه‌گران پس از فتنه 88 و همراهي آنان با منافقان و ضدانقلاب براي براندازي نظام اسلامي بيشتر نمايان شد.

وي افزود: ميرحسين موسوي و عمالش در حدي نيستند که بتوانند در مراکز علمي و آموزشي کشور حضور داشته و در کرسي هيئت علمي به تدريس بپردازند، به همين جهت بايد هرچه سريع‌تر از دانشگاه‌ها اخراج شوند.

توکليان خاطرنشان کرد: در دوره حضور وزيري که مومن، متعهد، انقلابي و در خدمت نظام اسلامي است حضور موسوي در دانشگاه تربيت‌مدرس به هيچ عنوان قابل پذيرش نيست.

اين فعال دانشجويي در ادامه تصريح کرد: مطالبه جدي بدنه دانشجويي کشور از وزير علوم اين است که سران فتنه و ايادي‌شان را هرچه زودتر از دانشگاه‌ها و مناصبي که در وزارت علوم دارند اخراج کنند.

دبيرکل اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان تاکيد کرد: اگر وزارت علوم براي اخراج اين افراد کاري نکند جنبش دانشجويي دست به کار شده و راه اخراج اين فتنه‌گران را به وزارت علوم نشان مي‌دهند.

توکليان در ادامه بيان داشت: توقع دانشجويان از وزير علوم به جهت نوع عملکرد و اقدامات مناسب و پرفايده‌اش بالا رفته پس بايد بدون فوت وقت موسوي از دانشگاه تربيت‌مدرس اخراج شود.

وي در پايان خاطرنشان کرد: حضور فتنه‌گران در دانشگاه‌‍‌ها پس از آشوب‌ها بدين معني است که مسئولان نظام کم‌کاري مي‌کنند و بايد اين آشوب‌گران را از بدنه‌هاي نظام اسلامي بيرون کنند.

*پرونده تخلفات موسوي در دانشگاه تربيت مدرس تشکيل شده است

پس از اظهارات دانشجويان و درخواست جامعه دانشگاهي بر لزوم اخراج موسوي از دانشگاه تربيت مدرس، حسن مسلمي نائيني دبير هيئت انتظامي اساتيد دانشگاه تربيت مدرس با تاکيد بر اينکه مدت‌ها است پرونده تخلفات موسوي در دانشگاه تربيت مدرس تشکيل شده است، افزود: پرونده تخلفات موسوي تکميل شده است اما هنوز تصميم‌گيري در اين زمينه صورت نپذيرفته است.

وي با بيان اينکه تخلفات موسوي در حيطه دانشگاه نيست گفت: دليل عدم امضاء پرونده موسوي و ارسال آن به مراجع تصميم‌گيري نرمش نظام در برابر وي است.

* تعليق فعاليت مير حسين موسوي در دانشگاه تربيت مدرس

پس از واکنش‌هاي گسترده دانشجويان و فعالان دانشجويي به حضور موسوي در دانشگاه تربيت مدرس بالاخره بيژن رنجبر رئيس دانشگاه تربيت‌مدرس در گفت‌وگو با خبرنگار ما از تعليق فعاليت وي در اين دانشگاه خبر داد.

وي با بيان اينکه ميرحسين موسوي از مدت‌ها پيش در هيئت انتظامي اين دانشگاه پرونده داشت و شکايت‌هايي نسبت به وي مطرح بود، اظهار داشت: سرانجام نتيجه بررسي‌هاي انجام شده به تعليق فعاليت‌هاي وي ختم شد که حکم تعليق وي نيز ابلاغ شد.

وي افزود: با توجه به سعه صدر جمهوري اسلامي در ماه‌هاي گذشته و تأکيد رهبر معظم انقلاب بر جذب حداکثري و دفع حداقلي ما نيز در اين مسير گام برداشتيم تا افرادي که در فتنه سال 88 نقش‌آفريني کرده‌اند، به دامان انقلاب بازگردند اما اين مسئله محقق نشد.

رئيس دانشگاه تربيت‌مدرس با اشاره به اتفاقات رخ داده در 25 بهمن امسال گفت: اتفاقات رخ داده در اين روز و فتنه‌انگيزي فتنه‌گران نشان داد که ديگر جاي مماشات با اين افراد که علنا در مقابل نظام ايستاده‌اند، وجود ندارد.

رنجبر در پايان خاطرنشان کرد: با توجه به مطالبات مردمي و همچنين درخواست‌هاي مکرر تشکل‌هاي دانشجويي و دانشگاهيان کشور و بر اساس نظر هيئت انتظامي دانشگاه، فعاليت ميرحسين موسوي را در دانشگاه تربيت مدرس تعليق و حکمش را نيز به وي ابلاغ کرديم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس