وی افزود: در حال حاضر این پروتکل مراحل تصويب در مجلس را طي ميكند و بعد از تصويب، به صورت قانون در آمده و بسياري از مشكلات اجرايي مربوط به كنترل مواد دخاني در كشور برطرف يا كاهش پيدا خواهد کرد.
ندافي با اشاره به اينكه يكي از تهديدهای جدي در كشور مصرف دخانيات است گفت: طبق بررسيهای سازمان جهاني بهداشت در منطقه مديترانه شرقي كشورهای مصر، پاكستان و ايران در 40 سال آينده با روند مصرف فعلي دخانيات، كانون توسعه مصرف دخانيات خواهند بود.
وی افزود: با توجه به اين آمارها، ايران بايد راهكارهاي مناسبي را در جهت كاهش مصرف دخانيات در كشور اجرا كند تا روند فعلي مصرف مواد دخاني به خصوص قليان در كشور قطع شود.
ندافي با تأكيد به اينكه در صورت افزايش ماليات در منطقه درآمد دولتها 1.9 ميليارد دلار افزوده خواهد شد، اظهار داشت: اين مبلغ 13 درصد كل هزينههاي سلامت را در كشور ميتواند پوشش دهد.
وي افزود: 50 ميليارد نخ سيگاری كه در طول يك سال در كشور مصرف و دود ميشود با محاسبات انجام شده برابر با بودجه طرح تحول نظام سلامت است كه در حال حاضر در كشور اجرا ميشود.
ندافي، بزرگترين چالش در كشور را تمايل جوانان به مصرف مواد دخاني غير از سيگار دانست و گفت: اميدواريم با اجراي دقيق قانون مبارزه با قاچاق مواد دخاني و با همكاري نيروی انتظامي و وزارت صنعت، معدن و تجارت بتوانيم زمينه اجراي قانون را فراهم كرده و وضعيت بهتري را در كشور رقم بزنيم.