به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از روابط عمومي سپاه، سرهنگ رستمي دبير علمي همايش حفاظت اطلاعات آينده سپاه در حاشيه اين همايش گفت: در مجامع علمي کشور انديشههاي جدي در بحث حفاظت اطلاعات وجود دارد که گوياي عطش جامعه به اين حوزه است.
وي افزود: تعداد و تنوع مقالات ارائه شده از سوي مراکز علمي و دانشگاهي غيرنظامي و خارج از سازمانهاي حفاظت اطلاعات نشاندهنده اهميت و نيز سطح علمي بالاي اين همايش است.
رستمي در ادامه اظهار داشت: همکاري انديشمندان و صاحب نظران از دانشگاههاي تهران، فردوسي مشهد، پيام نور و دانشگاه آزاداسلامي، بيانگر اين واقعيت است که در سطح مجامع علمي کشور انديشههاي جدي در بحث حفاظت اطلاعات آينده وجود دارد و اين ميتواند گوياي عطش جامعه به اين حوزه تلقي شود.
وي ادامه داد: موضوعات همايش توسط اساتيد و اعضاي هيئت علمي دانشگاه امام حسين(ع)، دانشگاه عالي دفاع ملي و دانشکده امام هادي (ع) در قالب سه کارگروه علمي با عنوانهاي "آينده پژوهشي و تفکر راهبردي در حفاظت اطلاعات " ، "خودحفاظتي در آموزههاي ديني "، "حفاظت اطلاعات در آينه فناوريهاي نوين " مطرح شد و پيش بيني ميشود در آينده ده جلد کتاب پيرامون موضوعات مربوط به محتواي اين همايش انتشار يابد.
دبير علمي همايش حفاظت اطلاعات آينده با اشاره به پيامدها و نتايج اين همايش گفت: کشف و شناسايي انديشمندان و مراکز علمي خارج از جامعه اطلاعاتي و مراکز حفاظت اطلاعات از نکات مثبت اين همايش بود و ما بايد بدنبال ساماندهي اين مراکز و شخصيت ها باشيم تا بتوانيم از فرصت هاي فراهم شده در جامعه در راستاي پيشبرد اهداف عالي حفاظت اطلاعات به شايستگي بهره برداري کنيم.
رستمي در پايان استقبال اساتيد و صاحبنظران از اين همايش را شايسته توصيف کرد و افزود: در مدت کمتر از هشتاد روز، 184 مقاله توسط دانشجويان و فارغ التحصيلان مقاطع کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکترا به دبيرخانه همايش ارسال شد که 139 مقاله مربوط به مراکز علمي غير نظامي و خارج از سازمانهاي حفاظتي بود، ما در صدد هستيم موضوعات مطرح شده را بعد از بررسي جهت کاربردي کردن و عملياتي کردن در اختيار مراکز و سازمانهاي حفاظت اطلاعات قرار دهيم.