کد خبر 311994
تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۱

در پی قدرت گیری ارتش در تایلند ، اتحادیه اروپا روز پنجشنبه خواستار بازگشت سریع به فرایند دموکراتیک در این کشور شد.

به گزارش مشرق، خبرگزاری فرانسه نوشت: بخش سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بیانیه ای اعلام کرد: ما تحولات تایلند را با نگرانی شدید دنبال می کنیم.

در ادامه این بیانیه آمده است: مساله بسیار مهم این است که تایلند بسرعت به فرایند مشروع دموکراتیک بازگردد.

در ادامه واکنش های جهانی به تحولات سیاسی تایلند ، آمریکا نیز روز پنجشنبه اعلام کرد که در همکاری نظامی خود با تایلند بازنگری می کند.

استیون وارن سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گفت: ما در حال بازبینی در کمک ها و همکاری نظامی با تایلند از جمله تمرین نظامی ˈکاراتˈ (CARAT) - تمرین های دریایی مورد حمایت آمریکا در اقیانوس آرام - هستیم.
منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۲۲:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
    0 0
    اتحادیه اروپا فقط به فکر منافع خودشه چرا با کودتای ارتش در مصر و لیبی مخالفت نمی کنه حتی مذاکره هم می کنه
  • ۰۰:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۲
    0 0
    دوباره سیاه نمایی و فریب دادن مردم دنیا با نام دموکراسی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس