به گزارش سرويس جامعه مشرق، دکتر شادي روستايي در گفتگو با ايسنا با اشاره به اينکه يکي از آداب غيرصحيح ايرانيها، مصرف ماکاروني با گوشت قرمز است، گفت: بهترين موادي که ميتوان همراه با ماکاروني مصرف کرد، ترکيبات پروتئيني است؛ زيرا ماکاروني خود از گروه نان و غلات است و زماني که با پروتئين مصرف ميشود، کامل خواهد شد. اين پروتئين ميتواند شامل پنير، گوشت چرخکرده مرغ و يا تن ماهي باشد.
وي گفت: به طور کلي توصيه ميشود در طول روز بر حسب نياز سن و وزنتان بين 6 تا 11 واحد نان و غلات مصرف کنيد. هر فرد بر حسب ذائقه ميتواند 2 تا 3 واحد آن را به ماکاروني اختصاص دهد. در ضمن نصف ليوان ماکاروني پخته معادل يک واحد از اين گروه محسوب ميشود. دکتر روستايي تاکيد کرد: در نان ميتوان سبوس به مقدار زياد دريافت کرد اما در ماکارونيهاي معمولي موجود، سبوس وجود ندارد، به همين دليل توصيه ميشود در صورت امکان، ماکاروني با آرد سبوسدار تهيه و استفاده شود.
کد خبر 3119
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۲:۱۶
- ۰ نظر
- چاپ
يک متخصص تغذيه اظهار کرد يکي از روشهاي مناسب تغذيهاي جهت کاهش مصرف گوشت قرمز، استفاده از ماکاروني با گوشت مرغ يا تن ماهي است که براي کودکان و سالمندان قابل هضمتر است.