عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس با تأکید بر اینکه حمایت یا انتقاد دربست از دولت را قبول نداریم، گفت: آقای لاریجانی با تشکیل فراکسیون اعتدال در مجلس مخالفتی نمی‌کند.

به گزارش مشرق، امیر خجسته نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون سیاست داخلی و امور شوراها از حوزه انتخابیه همدان و فامنین است.

مدرس دانشگاه‌های همدان، تربیت معلم و سازمان حج و زیارت، معاونت فرهنگی ستاد رسیدگی به امور آزادگان در استان همدان، رئیس مرکز تربیت معلم شهید مقصودی همدان 1370 به مدت هشت سال، رئیس مرکز آموزش عالی ضمن خدمت فرهنگیان، نماینده مردم در اولین دوره شورای اسلامی شهر همدان، نامزد مطرح و مستقل نمایندگی مجلس شورای اسلامی در دوره های هفتم و هشتم، صاحب امتیاز و مدیر مسئول هفته‌نامه چشم‌انداز همدان و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان، از جمله مسئولیت‌هایی است که در کارنامه کاری خجسته به چشم می‌خورد.

بخش دوم این گفت‌‌وگوی از نظرتان می‌گذرد:

فارس: گفته می‌شود جریان فتنه و جریان برانداز تلاش دارد فراکسیون اعتدال در مجلس نهم تشکیل شود تا فراکسیون‌های اصولگرایان و رهروان ولایت دچار تشتت شوند، شما چقدر با این تحلیل موافقید؟ به نظر شما دولت چه نیازی به تشکیل این فراکسیون دارد؟

*موضوع تشکیل فراکسیون اعتدال در مجلس کمتر مورد بحث قرار می‌گیرد

خجسته: موضوع فراکسیون اعتدال بعد از روی کار آمدن دولت آقای روحانی مطرح شد و هم‌اکنون نیز موضوع تشکیل فراکسیون اعتدال در مجلس کمتر مورد بحث قرار می‌گیرد و بیشتر در خارج از خانه ملت مقداری در این زمینه غوغا می‌شود.

فراکسیون‌های رهروان و اصولگرایان مجلس کار خودشان را انجام می‌دهند و مسئله تشکیل فراکسیون اعتدال در حد حرف چند نماینده مجلس است و خارج از مجلس آن را تحلیل می‌کنند، همه ما طبق فرمایش مقام معظم رهبری باید به دولت کنیم، اگر دولت از خطوط قرمز نظام عبور نکند، ما هم به او کمک می‌کنیم؛ ما پیرو ولایت فقیه هستیم و به آنچه ولایت امر می‌کند، عمل می‌کنیم، البته تا زمانی که دولت از چارچوب و خطوط قرمز نظام عبور نکند.

*مجلس در برابر دولت سنگ‌اندازی نمی‌کند

نمایندگان مجلس غالباً به دولت کمک می‌کنند و مجلس در برابر دولت سنگ‌اندازی نمی‌کند البته اگر یکی از وزرای دولت ضعیف عمل کند، با او برخورد می‌کنیم چرا که وظیفه ذاتی مجلس نظارت است، ما نمی‌خواهیم بدون انتقاد از دولت، از قوه مجریه حمایت کنیم و در این باره هر دولتی که روی کار باشد، فرقی نمی‌کند.

*حمایت یا انتقاد دربست از دولت را قبول نداریم

اینکه عده‌ای دربست از دولت حمایت کنند یا عده‌‌ای دربست انتقاد کنند، ما آن را قبول نداریم. قطعاً عده‌ای طرفدار ویژه دولت‌ها هستند، چنین افرادی باید واقع‌بینانه نگاه کنید، در جایی که فکر می‌کنیم اشتباه شده، باید به وظیفه ذاتی خودمان عمل کنیم و در جایی که لازم است حمایت کنیم، نباید با موضوعات سیاسی برخورد کنیم بلکه باید واقع‌بینانه عمل کنیم.

فارس: آرایش سیاسی مجلس با تشکیل فراکسیون اعتدال به چه صورت می‌شود؟

*لاریجانی با تشکیل فراکسیون اعتدال در مجلس مخالفتی نمی‌کند

خجسته: ‌به نظر من فراکسیون اعتدال فعلاً‌ تشکیل نمی‌شود، البته اگر هم تشکیل شود مشکلی ندارد و اگر چنین فراکسیونی تشکیل شود، آقای لاریجانی به عنوان رئیس مجلس نیز مخالفتی نمی‌کند چرا که آقای لاریجانی جایگاه خودش را در مجلس دارد.

*فراکسیون اصولگرایان رهروان با تشکیل فراکسیون اعتدال از اکثریت نمی‌افتد

فکر نمی‌کنم فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت با تشکیل فراکسیون اعتدال از اکثریت بیفتد. اگر فراکسیون اعتدال تشکیل شود، رقیب فراکسیون‌های اصولگرایان و رهروان ولایت مجلس می‌شود و به طبع این دو فراکسیون به یکدیگر نزدیکتر می‌شوند.

طبیعی است که دولت نسبت به تشکیل فراکسیون اعتدال علاقه دارد اما مهم این است که بین نیروهای انقلاب اختلافی نباشد.

فارس: با توجه به اینکه انتخابات هیأت رئیسه جدید مجلس برای سومین سال فعالیت مجلس نهم، 4 خرداد برگزار می‌شود، به نظر شما تغییری در اعضای این هیأت ایجاد خواهد شد؟

خجسته: با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات هیأت رئیسه، ‌فعالیت فراکسیون‌های مجلس افزایش می‌یابد و متناسب با شرایط تصمیمات لازم اخذ می‌شود.

*قطعاً تغییراتی در اعضای هیأت رئیسه ایجاد می‌شود/ممکن است حداد کاندیدای ریاست نشود

قطعاً تغییراتی در اعضای هیأت رئیسه ایجاد می‌شود البته آقای ابوترابی‌فرد قطعاً رأی می‌آورد، چون ایشان فرد محبوبی بین نمایندگان مجلس و همچنین مدیر خوبی است.

فارس: گفته می‌شود ممکن است آقای حدادعادل به منظور افزایش وحدت اصولگرایان، ممکن است حتی برای ریاست مجلس کاندیدا نشود...

خجسته: این احتمال هم وجود دارد، در حال حاضر احتمال هر نوع تحلیلی وجود دارد. نزدیک انتخابات هیأت‌رئیسه با توجه به عملکرد فراکسیون‌های خانه ملت بهتر می‌توان اظهارنظر کرد. البته آقای حدادعادل فرد واقع‌گرایی است و هر جا که لازم باشد، خودش را ایثار می‌کند.

فارس: اخیراً شاهد عدم صدور ویزا برای ابوطالبی نماینده معرفی شده ایران به منظور حضور در سازمان ملل از سوی آمریکا بودیم، تحلیل شما در این زمینه چیست؟ چطور می‌شود پاسخی در شأن این اقدام دولت آمریکا داد؟

خجسته: این اقدام آمریکا نشان‌دهنده خوی درندگی این کشور است و البته کلام مقام معظم رهبری در اینجا اثبات می‌شود که فرمودند آمریکایی‌ها مورد اعتماد نیستند.

آمریکا باید طبق مقررات بین‌المللی به ابوطالبی ویزا می‌داد و آقای بان‌کی‌مون به عنوان و دبیرکل سازمان ملل بایستی در این زمینه موضع‌گیری و از این اقدام آمریکا جلوگیری می‌کرد.

*سازمان ملل تبدیل به ملعبه دست آمریکایی‌ها شده است

این عدم موضع‌گیری بان‌کی‌مون نشان‌دهنده ضعف سازمان ملل است، سازمان ملل تبدیل به ملعبه دست آمریکایی‌ها شده است.

این اقدام دولت آمریکا برخلاف مقررات و قوانین بین‌المللی است و آنان نمی‌توانند اینگونه برخورد کنند. مجلس در این زمینه موضع‌گیری کرد و دولت هم باید در این باره موضع‌گیری کند. اما موضع‌گیری‌ها باید قوی‌تر از اینها باشد و متناسب با اقدامی که آمریکا انجام داد، باید ما هم موضع‌گیری کنیم تا بدانند ما در برابر خوی درندگی آمریکا ایستادگی می‌کنیم.

آمریکا با این اقدام نهایت رذالت و پستی خودش را نشان داد البته فشارهای معنوی جمهوری اسلامی ایران و فشارهای سیاسی که در منطقه خاورمیانه بر آمریکا وارد می‌شود، منجر به چنین اقداماتی از سوی این کشور می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس