کد خبر 308048
تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۸

به همت وزارت ورزش و جوانان از پدیدآورندگان و ناشران برگزیده حوزه جوان در بیست‌وهفتمین دوره نمایشگاه کتاب معرفی تجلیل شد.

به گزارش مشرق، پدیدآورندگان و ناشران برگزیده حوزه جوان بیست‌وهفتمین دوره نمایشگاه کتاب معرفی و از سوی وزارت فرهنگ و ارشادی اسلامی با همکاری معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تجلیل شد. پدیدآورندگان و ناشران برگزیده حوزه جوان بیست‌وهفتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب به شرح زیر معرفی شدند:

پرویز خرسند،هوشنگ مرادی کرمانی و محمود حکیمی به عنوان نویسنده پیشکسوت برای جوانان.

امیر حسین‌زادگان (نشر ققنوس)، رضا هاشمی‌نژاد (نشر افق)، سیدمهدی شجاعی (انتشارات نیستان)، مختار صحرایی (انتشارات جوانه رشد) به عنوان ناشران پیشکسوت جوزه جوانان و محمدرضا حدادی (نشر میراث اهل قلم)، حسام مظاهری (نشر آرما) و مهدی فقیهی نژاد(نشر کتاب فردا) به عنوان ناشران جوان و فعال حوزه نشر با محوریت جوانان.

بنابراین گزارش، آیین تجلیل از پدیدآورندگان و ناشران حوزه جوان عصر دیروز پنجشنبه 18اردیبهشت در سالن اجتماعات بیست هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار شد.
«سید عباس صالحی»، معاون فرهنگی وزیر ارشاد و رییس نمایشگاه کتاب در آیین تجلیل از پدیدآورندگان و ناشران حوزه جوان اظهار کرد: برگزاری این مراسم را به فال نیک می‌گیرم، چرا که از یک سو نویسندگانی که در حوزه جوان تاثیرگذار هستند مورد توجه قرار گرفته‌اند و از سوی دیگر ناشران این حوزه معرفی شده‌اند.

وی با بیان اینکه برگزاری این مراسم می‌تواند مقدمه‌ای باشد برای توجه بیشتر به نسل جوان گفت: اکنون که خود را در این مراسم میان استادان برجسته می‌بینم، متوجه می‌شوم که این استادان چقدر در ارتقای شخصیت من تاثیرگذار بوده‌اند. نسل ما که در دهه 50 با استاد «محمود حکیمی» ارتباط برقرار می‌کرد با نوشته‌ها و کتاب‌های ایشان ارتباطی صمیمی داشت، چرا که این آثار نوعی جایگزین سازی الگوها بودند.

وی با اشاره به آثار «پرویز خرسند» گفت: وی با قلم دلنشین و جذابی که دارد همواره فضایی برای یادگیری نسل جوان فراهم می‌کند. همچنین باید از آثار «محمدرضا حکیمی» استاد فقه و اصول یاد کنم که قلم بسیار مجذوبی دارند یا آثار «مرادی کرمانی» که لطافت و روانی خاصی در قلمش وجود دارد؛ اینها بودند و هستند چیزهایی که نسل جوان اکنون به آنها نیازمند است.

رییس بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ادامه داد: امروز نسل جوان ما به شدت به نویسندگانی نیازمند است که بتوانند دریچه‌های جدید را به روی آنان بگشایند. نویسندگان باید با نسل جوان همدل و همزبان باشند و الگوهای خوب را به آنان معرفی کنند. آنها باید تفسیر رحمت‌آمیزی از دین برای نسل جوان داشته باشند.

دکتر محمود گلزاری، معاون ساماندهی امور جوانان در وزارت ورزش و جوانان هم از دیگر سخنرانان این همایش بود. وی در این مراسم ضمن تشکر از دکتر صالحی برای برگزاری این آیین گفت: با برگزاری این مراسم شاید نخستین بار بود که پیوند میان وزارت ورزش و جوانان و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه کتاب حاصل شد.

وی با بیان اینکه جوانان در کشور ما سرمایه‌های بزرگ حال و آینده هستند گفت: متاسفانه به تازگی به دلیل هجوم دنیای مجازی این قشر از جامعه با مشکل هویت مواجه شده است. ما نگرانیم جوانانمان از هویت ایرانی ـ اسلامی فاصله بگیرند که متاسفانه برخی گرفته‌اند. برای بازگرداندن این هویت هیچ چیزی موثرتر از کتاب نیست. هیچ چیزی نمی‌تواند جای کتاب را بگیرد، بنابراین باید با کتاب آشتی کنیم.

وی در پایان سخنانش گفت: اگر می‌خواهیم درباره سبک زندگی، کاهش آسیب‌های اجتماعی، پرکردن اوقات فراغت و تحکیم پایه‌های خانواده کاری انجام دهیم باید مردم، دولت و نویسندگان میان کتاب و جوانان ارتباط برقرار کنند.
منبع: خبرآنلاین

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس