شبکه تلويزيوني وابسته به جريان نفاق جديد که از خارج کشور مديريت مي شود، هنوز آغاز به کار نکرده مورد تخطئه محافل ضدانقلابي دوآتشه قرار گرفت.

به گزارش مشرق، کيهان نوشت: سايت ضدانقلابي خودنويس با انتقاد از تظاهر شبکه رسا به مسلماني نوشت: تلويزيون اينترنتي مذکور روي هم رفته چيزي نبود جز شکل شنيداري و ديداري سايت هاي جرس و کلمه. اين در حالي است که بدنه جنبش سبز سکولار است و معلوم نيست سکولارها چرا بايد به عنوان بخش قوي جنبش، در خدمت بخش ضعيف آن يعني اصلاح طلبان باشند.
اين رسانه ضد انقلاب همچنين با اشاره به آوردن آيه اي از سوره احزاب در آغاز منشور شبکه تلويزيوني مذکور نوشت: چرا سوره احزاب؟ اين سوره عمدتاً در مورد منافقان است.
به نوشته خودنويس، رسا تنها صداي اصلاح طلبان را کمي بلندتر مي کند. آنها از امام راحل مي گويند حال آن که عده زيادي در جنبش به واسطه مخالفت با همان آرمان هاي آيت الله خميني به خيابان ريختند.
اما سايت صهيونيستي بالاترين در حالي که مي کوشيد رويکرد فتنه سبز و نفاق جديد را توجيه کند و به برخي انتقادها پاسخ دهد، موسوي و کروبي و خاتمي را با مسعود رجوي سرکرده منافقين و رضا پهلوي سرکرده سلطنت طلبان مقايسه کرد و نوشت برخي رسا را رسانه رسمي جنبش سبز ندانسته و پا را فراتر گذاشته و رهبري موسوي و کروبي را درون جنبش نپذيرفته اند. اکنون زماني نيست که بتوان به نگاه جماعتي که داراي اعتقادات ديني هستند بي توجه بود. بايد از مخالفان موسوي در جنبش سبز پرسيد به اعتقاد شما چه کسي بايد در رأس و تئوريسين جنبش باشد؟ پسر محمدرضا پهلوي يا مسعود رجوي؟ گروه هاي چپ پيشنهادشان چيست؟ رسانه رسمي اصلاح طلبان چه باشد، شبکه مقاومت ملي مجاهدين [منافقين] يا شبکه پارس يا رنگارنگ؟
نويسنده بالاترين پس از اينکه نقش موسوي و کروبي در فتنه را بهتر و مفيدتر از مسعود رجوي و رضا پهلوي ارزيابي مي کند، براي آن که ترديدي در ضديتش با دين پيش نيايد مي نويسد: اينکه سبزها در خيابان مخالف حکومت ديني بودند دليل نمي شود تلويزيون اصلاح طلبان در اين بازه زماني- تأکيد مي کنم در اين بازه زماني- به بطلان حکومت ديني اذعان کند. البته تحريف حرکت سبز و تزريق دين به آن، بزرگ ترين خيانت است.
در همين حال بنا به گزارش جهان نيوز کساني چون بهروز- الف، ابوالفضل-ف، هديه - ت با رسا همکاري مي کنند اما برخي شواهد حاکي از آن است که برخي همکاران فراري نشريات زنجيره اي که هم اينک به راديو فردا، بي بي سي، روزنت، راديو زمانه و جرس سرويس مي دهند قرار است همزمان محصولات اين شبکه ها را با دادن رنگ و لعاب ايراني تر، در رسا منتشر کنند و در واقع قرار است اين شبکه، مانند يک سمساري رسانه اي عرضه کننده دست دوم توليدات رسانه هاي بيگانه باشد. برخي از عناصر فراري به اين سمساري رسانه اي بيشتر به چشم ارتزاق مالي و نان داني نگاه مي کنند و معتقدند که اگر براي سبزها آب نشود، براي آنها نان مي شود. دولت آمريکا و برخي دولت هاي همسو در اروپا به لحاظ سياستگذاري و پشتيباني مالي، در رأس هرم مديريت رسا قرار مي گيرند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس