وی در سن 17 سالگی برای اولینبار به عنوان جوانترین قاری قرآن در رادیوی مصر تلاوت کرد و این حضور شهرت استاد را در سراسر جهان گسترش داد.
شعیشع صوتی گرم و دلنشین داشت؛ از این رو صدای تلاوت وی محبوب قلوب بسیاری از مسلمانان بود؛ او در طول سالهای زندگی خود به بسیاری از کشورهای دنیا از جمله جمهوری اسلامی ایران سفر کرد و تلاوتهایی در محافلهای مختلف کشورمان از جمله حرم مطهر «امام رضا(ع)» اجرا کرد.
شعیشع در سالهای آخر عمر خود مورد تجلیل ایرانیان قرار گرفت و شهردار تهران به وی لقب «شهروند افتخاری» اعطا کرد.
مقام معظم رهبری در دیماه سال 1370 در اختتامیه هشتمین دوره مسابقات بینالمللی حفظ و قرائت قرآن کریم در تمجید از جایگاه این قاری بزرگ مصری، تأکید کردند: «قُرّاء مصر و به خصوص این مرد کهن و استاد قدیمى، آقاى شعیشع که از قدیم بنده ایشان را مىشناسم؛ شاید 30 سال است که من با تلاوت او آشنایم؛ بحمداللَّه چند سالى است که به اینجا مىآید و از نزدیک ایشان را مىبینیم و تلاوتش را مىشنویم».
ایشان ضمن تعریف از تلاوت آن روز شیخ افزودند: «نوارِ امروزِ این شیخ بزرگوار و استاد قرآن، از نوارهاى یادگارى خواهد بود و انشاءالله خواهد ماند. براى خود او هم انشاءالله وسیله یادآورى و براى دیگران هم مایه استفاده است».
مرحوم شعیشع میگوید: اتحاد و همبستگی کشورهای اسلامی از آروزهای من است و آرزو دارم قبل از اینکه از این دنیا بروم، شاهد امتی متحد و یکپارچه در جهان اسلام باشم.
شعیشع در سال 2010 میلادی در سن 89 سالگی درگذشت.
مخاطبان محترم گروه فرهنگی مشرق می توانند مقالات، اشعار، مطالب طنز، تصاویر و هر آن چیزی که در قالب فرهنگ و هنر جای می گیرد را به آدرس culture@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود.