گروه سیاسی مشرق - صحن علنی مجلس وشرای اسلامی امروز متاثر از حواشی سفر کاترین اشتون به ایران و دیدار حاشیهساز وی با برخی از محکومان امنیتی و همچنین اظهارات گستاخانه بانکیمون دبیر کل سازمان ملل بود.
خبرنگار سیاسی مشرق در حاشیه صحن علنی مجلس شورای اسلامی با برخی از نمایندگان از جمله نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی، محمد حسن آصفری عضو کمیسیون امنیت ملی، احمد امیرآبادی فراهانی نماینده مردم قم ، سید محمد علی بزرگواری نماینده مردم کهگیلویه، امیر حسین قاضی زاده عضو کمیسیون اجتماعی و نماینده مردم مشهد و ... به گفتوگو پرداخت.
اعضای کمیسیون امنیت ملی همه بلاتفاق به عملکرد وزارت امور خارجه و همچنین وزارت اطلاعات در خصوص دیدار کاترین اشتون با برخی از محکومان فتنه که به گفته «مایکل مان» سخنگوی اشتون به مناسبت روز جهانی زن صورت گرفته بود اعتراض داشتند.
دکتر حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت و گو با خبرنگار مشرق، با اشاره به هشدارها و تذکرات نمایندگان و نهادهای امنیتی در خصوص دیدار هیات پارلمانی اروپا با برخی از محکومان فتنه و مجرمان امنیتی که چندی پیش در سفارت اتریش رخ داد، گفت: ملاقات اشتون با عوامل فتنه غیرقابل گذشت است و مسئولان دستگاه دیپلماسی به طور مستقیم باید پاسخگو باشند.
محمد حسن آصفری عضو کمیسیون امنیت ملی نیز در این باره به خبرنگار مشرق گفت: عملکرد غرب در دو سفر اخیر به وضوح نشان دهنده این است که آنها به دنبال ایجاد فتنه ای جدید در داخل جمهوری اسلامی ایران هستند و به همین دلیل با محکومان فتنه و جریانات ضدانقلاب دیدار میکنند تا بلکه بتوانند دوباره آنها را احیا کنند.
سخنان گستاخانه بان کی مون نیز از جمله مواردی بود که واکنش هایی را از سوی نمایندگان به وجود آورد، به طوری که نماینده مردم رباط کریم در نطق میان دستور اظهارات گستاخانه بان کی مون را دخالت مستقیم در امور داخلی ایران قلمداد کرد و گفت: گزارش مداخلهجویانه و دیکتاتور مآبانه دبیرکل سازمان ملل و سرکار خانم اشتون در زمینه حقوق بشر در ایران نمونه بارز نقض حقوق بشر و مداخله در امور کشورهای آزاد است و انتظار میرود که وزارت امور خارجه در این زمینه واکنش مناسبی از خود نشان دهد.
محمدرضا تابش نماینده اصلاحطلب مجلس شورای اسلامی نیز در رابطه با احتمال تشکیل فراکسیونی جدید توسط حامیان دولت، گفت: من در رابطه با تشکیل فراکسیون اطلاعی ندارم و این موضوع را باید از کسانی پیگیری کنید که به دنبال تشکیل این فراکسیون هستند و در این خصوص مصاحبه میکنند.
با توجه به فرا رسیدن روزهای پایانی سال 92 و گذشت هفت ماه از عمر دولت یازدهم ارزیابی نمایندگان مجلس شورای اسلامی از قویترین و ضعیفترین وزارتخانه ها در این مدت نیز جالب بود.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی از نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت و عباس آخوندی وزیر مسکن دولت یازدهم به عنوان ضعیف ترین وزارتخانههای دولت نام بردند.
احمد امیرآبادی فراهانی نماینده مردم قم از نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت به عنوان ضعیف ترین وزیر دولت یازدهم نام برد و گفت: عملکرد ضعیف وی در چند ماهه گذشته برای همگان روشن است و در موضوع "توزیع سبد کالا" ظهور بروز فراوانی داشت.
وی در مورد قویترین وزارتخانه دولت نیز گفت: انتخاب قویترین وزارتخانه در حال حاضر بسیار سخت است چرا که عملکرد خاصی از سوی وزرای دولت در دستور کار قرار نگرفته است و ما تا کنون عملکرد قوی از وزرای دولت ندیدهایم.
زهره طبیب زاده نماینده مردم تهران نیز در خصوص قویترین و ضعیفترین وزارتخانه های دولت یازدهم گفت: نعمتزاده وزیر مسکن، معدن و تجارت ضعیف ترین وزارتخانه دولت یازدهم است.
وی در ادامه با عملکرد علی جنتی وزیر ارشاد اشاره کرد و گفت: وزارت ارشاد به علت عملکرد بد و غیرقابل دفاعی که تاکنون از خود به جای گذاشته حتما میتواند یکی از گزینهها باشد که علما و مراجع نیز در چند ماهه گذشته به کررات از اقدامات غلط وزیر ارشاد انتقاد کرده اند و به وزیر ارشاد تذکر دادهاند.
وی در ادامه افزود: وزارت علوم به دلیل انتصابات حاشیهسازی که در این مدت داشته است می تواند از دیگر گزینههایی باشد که عملکرد ضعیف و غیرقابل دفاعی از خود به جای گذاشته اند.