کد خبر 291608
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۳

مطالعات جدید محققان آمریکایی نشان می دهد ارتباط نزدیکی میان بیماری های تهدید کننده و مصرف گوشت، تخم مرغ، شیر و پنیر وجود دارد.

به گزارش مشرق، نتایج این تحقیقات نشان می دهد احتمال مرگ بر اثر سرطان در میانسالانی که از مواد غذایی غنی از پروتئین مصرف می کنند، چهار برابر بیشتر از دیگران است.

محققان می گویند خوردن مقدار زیادی پروتئین خطر ابتلا به سرطان را تقریبا به اندازه کشیدن 20 سیگار در روز افزایش می دهد.

دکتر والتر لونگو از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در این باره می گوید: ما شواهد قانع کننده ای داریم که نشان می دهد یک رژیم غذایی سرشار از پروتئین، به خصوص پروتئین های حیوانی تقریبا به بدی سیگار کشیدن برای سلامتی انسان مضر است.

رژیم غذایی سرشار از پروتئین به رژیمی گفته می شود که در آن 20 درصد از کالری ها از پروتئین به دست آید.

محققان به افراد میانسال توصیه می کنند روزانه به ازای هر کیلوگرم از وزن بدنشان، 0.8 گرم پروتئین مصرف کنند.

به گقته محققان تحقیقات بیشتری برای اثبات کامل ارتباط بین خوردن یک رژیم غذایی با پروتئین بالا و افزایش خطر ابتلا به سرطان در افراد میانسال مورد نیاز است.

شرح کامل نتایج این بررسی در Cell منتشر شده است.

مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس