کد خبر 29046
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۵:۲۱

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام ضمن ابراز گلايه از بي‌تفاوتي و سکوت هاشمي گفت:امروز روز بي تفاوتي و گله‌گذاري‌ نيست بلکه بايد پشت سر رهبري به سمت جلو حرکت کنيم.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام شب گذشته در برنامه تلويزيوني "ديروز، امروز، فردا " اظهار داشت: از حدود 5 سال پيش آمريکايي‌ها آماده درگيري با کشور ايران شدند؛ آنها مي‌خواستند ابتدا از طريق بحث هسته‌اي و درگير کردن نظامي وارد شوند اما با آمدن اوباما مسير جديدي آغاز شد و از مذاکره گرفته تا اغتشاشات داخلي و تحريم اقتصادي جزء مجموعه جديدي بود که آمريکايي‌ها آن را پيگيري مي‌کردند و يکي از مهمترين مسائلي که پيگيري مي‌شد مسئله جنگ نرم با ايران بود.

وي در پاسخ به اين مسئله که طراحان خارجي فتنه 88 چقدر توانستند خواسته‌هاي خود را در کشور پياده کنند، گفت: معتقدم که غرب نتوانست از اين حوادث بهره‌برداري موردنظر خود را ببرد ولي اين نيز به اين معنا نيست که آسيبي به کشور وارد نشد؛ غرب با تبليغاتي که در عرض 7 ماه عليه ايران انجام داد چهره غير‌واقعي از جمهوري اسلامي در افکار عمومي درست کرد گرچه در اين بين اشتباهاتي نيز صورت گرفت اما اين مسائل يکطرفه نبود چرا که 850 نفر از نيروهاي بسيجي و امنيتي کشور زخمي و يا شهيد شدند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: جاي سوال است که اين تعداد را چه کسي زخمي و شهيد کرده است؛ پس مشخص است که در 8 ماه فتنه يک زد و خورد جدي داشتيم و غرب وارد اين ماجرا شده بود و مي‌خواست اهداف خود را پياده کند.

وي با بيان اينکه در فتنه 88 ما زخم برداشتيم اما پيروز از اين ميدان بيرون آمديم تصريح کرد: ما توانستيم اين فتنه را کنترل کنيم اما اين پايان کار نيست و موج دوم که موج تحريم‌هاي اقتصادي است اکنون عليه ايران درست شده است و فعاليت‌هايي را در آينده نيز غرب و آمريکا عليه کشور انجام خواهند داد.

رضايي با اشاره به اين نکته که 9 دي و 22 بهمن 88 توانست آثار منفي 8 ماه فتنه را برطرف کند، خاطرنشان کرد: معتقدم که غربي‌ها در اين فتنه دست داشته‌اند و آمريکايي‌ها چنين طرحي را از قبل آماده کرده بودند حتي اگر در حوادث پس از انتخابات اين طرح پياده نمي‌شد در يک زمان ديگري اين مسئله را پياده مي‌کردند؛ دليل من نيز اين است که بوش زماني که مي‌خواست به ايران حمله کند با يک معضل بزرگي درگير بود و آن معضل اين بود که نمي‌توانست مانند عراق و افغانستان وارد ايران شود و بمباران و موشکباران‌ها نيز نياز به نيروي پياده داشت.

وي گفت: آمريکايي‌ها قصد داشتند در بمباران و موشکباران ايران چند مرکز اساسي را بزنند و آب و برق و انرژي مردم به مدت چند ماه از بين برود تا اين موضوع سبب شود که يک شورش داخلي در ايران صورت بگيرد و آن زمان با هدايت کردن اين شورش داخلي در کنار بمباران هوايي خلأ حمله زميني به ايران را حل کنند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام ادامه داد: چند سال قبل از سال 88 به خاطر دارم که با آقاي رشيد بحثي داشتيم که آمريکا نمي‌تواند مانند عراق و افغانستان به ايران حمله کند و بايد حرکت زميني را در يک جا جبران کند لذا به اين نتيجه رسيده بوديم که اينها طرحي را براي داخل کشور دارند و اين طرح نيز از طريق ابزار نرم هدايت مي‌شود بنابراين يک طرح براندازي نرم همزمان با بمباران نقاط اقتصادي ايران داشتند و اين طرح آماده بود تا به محض اينکه اتفاقات سال 88 رخ داد و آمريکايي‌ها اين طرح را کليد زدند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينکه 9 دي يک شور و هيجان زائد‌الوصفي در بين مردم وجود داشت، گفت: در 9 دي شعار ولايت، انسجام، وحدت و برادري مردم و حضور پرشور آنها مانند يک آب زلالي بود که حوادث 8 ماه گذشته را شست و شو داد و در 22 بهمن نيز اين حضور مردم به اوج خود رسيد و يک تودهني محکمي به آمريکايي‌ها بود؛ البته معتقدم که بايد برخورد قانوني با فتنه‌گران صورت گيرد چرا که اگر ما برخورد قانوني با آنها نداشته باشيم اين مسئله تبديل به يک رويه در آينده مي‌شود و ديگران مي‌توانند از اين موضوع سوء استفاده کرده و پايه‌هاي قانون و حکومت را متزلزل کنند.

رضايي با بيان اينکه امسال در شرايطي به استقبال 22 بهمن مي‌رويم که موج بيداري اسلامي در منطقه و خاورميانه حاکم شده است، تصريح کرد: اين موج جديد بيداري اسلامي بسيار مهم و تعيين کننده است و ظاهر کار اين است که اين حرکت از تونس شروع شده و اکنون به مصر آمده و تمام سران کشورهاي اسلامي را در يک حالت دغدغه قرار داده‌ است به طوري که برخي از کشورها پيشاپيش دارند در بين مردم پول تقسيم مي‌کنند تا بتوانند برخي از اين شکاف‌ها را حل و فصل کنند.

وي اضافه کرد: اما اين مسئله بسيار عميق‌تر از نابرابري‌هاي اقتصادي است؛ مصر نقطه بسيار مهمي است و بزرگترين کشور عربي و محور اتحاديه عرب است همچنين اين کشور بزرگترين همسايه فلسطين است يعني مرزهاي مصر با فلسطين و سابقه تاريخي اين کشور با مسئله فلسطين فوق‌العاده مهم است لذا اکنون غرب ديگر نگراني ندارد که انقلاب مصر رخ ندهد بلکه نگراني غرب اين است که اين مسئله وارد فلسطين شود و اسرائيل از بين برود.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاکيد بر اينکه اکنون پيروزي مردم مصر با محو اسرائيل و دفن آن گره خورده است، گفت: اين حوادث اکنون منطقه‌اي است اما مي‌تواند به يک حوادث بين‌المللي تبديل شود کما اينکه رئيس ناتو نيز اعلام کرده که ما با يک حادثه جديد بين‌المللي مواجه هستيم لذا حدس مي‌زنم اکنون ارتش آمريکا آماده است که در صحراي سينا نيرو پياده کند چرا که اگر حادثه غيرقابل انتظاري در مصر شکل گيرد اين حادثه مي‌تواند از طريق صحراي سينا به غزه منتقل و از غزه نيز به بيت‌المقدس کشيده شود.

رضايي اضافه کرد: نيروهاي ناتو اکنون به دنبال بهانه‌اي هستند تا به صحراي سينا بروند و توجيه آنها نيز اين است که کانال سوئز در حال بسته شدن است و راه تجارت بين‌المللي سد مي‌شود؛ لذا حدس مي‌زنم ارتش ناتو آمادگي دارد که اگر انقلاب مصر از يک حدي بيشتر شد بيايد و بين انقلاب مصر و غزه و فلسطين حايل شوند.

وي ادامه داد: اينکه اکنون آمريکا مي‌گويد در مصر بايد انتقال منظم قدرت صورت گيرد يعني آنها تلاش مي‌کنند تا انقلاب مصر را در يک کانال هدايت شده بيندازند البته اسرائيل و برخي کشورهاي عربي مخالف نظر اروپا و آمريکا هستند چرا که اروپا و آمريکا معتقدند که مبارک بايد برود ولي اسرائيل و برخي کشورهاي عربي مي‌گويند به هر قيمتي که شده مبارک بايد حفظ شود و اين نشان مي‌دهد که آنها به يک درگيري دروني دچار شده‌اند.

رضايي اضافه کرد: طرح اروپا و آمريکا اين است که مبارک آرام، آرام کنار بکشد و سپس آنها بتوانند نيرويي جايگزين او را کنترل کنند درست شبيه آنچه که مي‌خواستند براي انقلاب ايران درست کنند به طوري که در دي ماه 57 که تهراني رئيس شوراي سلطنت شده بود تقاضا کرد تا به پاريس برود و امام(ره) را ببيند و ايشان فرمودند که تا شما از شوراي سلطنت استعفا ندهيد من شما را قبول نمي‌کنم در آن زمان نيز پيامي از اعضاء شوراي انقلاب ايران براي امام(ره) آمد که گفته بودند شما شوراي سلطنت را بپذيريد در غير اين صورت کودتا مي‌شود و کشتار زيادي به راه مي‌افتد اما(ره) امام فرمودند که نظام سلطنتي بايد از بين برود.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينکه اکنون مسئله اين است که آيا مبارک بايد برود و يا نظام سياسي مصر نيز همراه او بايد از صحنه خارج شود، گفت: اسرائيل و برخي کشورها مي‌گويند مبارک به هيچ عنوان نبايد برود اما آمريکايي‌ها معتقدند نظام سياسي مصر بايد بماند و فقط مبارک کنار برود که البته اين را هم به خاطر مسئله حزب بعث عراق مي‌گويند چرا که عده‌اي در آن زمان به بوش گفته بودند که صدام را بردارد ولي حزب بعث را نگه دارد و اکنون تحليل مي‌کنند که بوش اشتباه کرد و بايد صدام را مي‌برد و حزب بعث را نگه مي‌داشت چرا که اکنون جانشين حزب بعث کسي شده که طرفدار انقلاب اسلامي ايران است.

رضايي ادامه داد: نگراني آمريکا و غرب اين است که اگر نظام سياسي مصر از بين برود ميوه‌اي که در آنجا از اين درخت به ثمر مي‌رسد با انقلاب ايران گره خورده و آن وقت تحولي اساسي در مدت کوتاهي در کل جهان اسلام شکل مي‌گيرد و نقشه روابط بين‌الملل و جهان عوض مي‌شود.

وي با تاکيد بر اينکه من تغيير و تحولات را بسيار جدي مي‌دانم، گفت: جهت‌گيري مقام معظم رهبري در نماز جمعه بسيار هوشمندانه بود و سياسيون ايران نبايد اين فرصت طلايي را از دست بدهند و لازم است نخبگان مسير رهبري را جدي گرفته و در مسير فرمايشات ايران که بسيار حکيمانه بود حرکت کنند و دچار حالت انفعالي نشوند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاکيد بر اينکه اکنون بايد راه را عاقلانه در پيش بگيريم، تصريح کرد: ملت مصر تاکنون مسير درستي را طي کرده است البته اکنون فقط به دنبال دموکراسي هستند و مي‌خواهند يک انقلاب مردمي را با دموکراسي شکل بدهند و جمهوري اسلامي ايران نيز در فلسطين خواهان دموکراسي است چرا که رهبر انقلاب از مدت‌ها پيش اعلام کرده‌اند که در فلسطين بايد از طريق دموکراسي قانون جديدي نوشته شود و مردم فلسطين نظام خود را تعيين کنند. البته بايد گفت که اين دموکراسي‌ها ديگر در اختيار آمريکايي‌ها نخواهد بود و منافع آمريکا را تهديد مي‌کند.

رضايي با بيان اينکه اين موج بيداري اسلامي سراسر جهان را خواهد گرفت و سپس اردن و يمن در معرض اين موج قرار مي‌گيرند، گفت: مطمئناً پس از مدتي اين موج به سمت اندونزي پيش مي‌رود چرا که اين کشور اکنون استعداد مناسبي دارد که وارد اين موج بعد از آفريقا شود و پيش‌بيني مي‌کنم که در 20 سال آينده سراسر جهان اسلام به يک بيداري کامل اسلامي و اتحاد اسلامي مي‌رسد و ما شاهد شکل‌گيري قدرت بزرگ اسلام بين قدرت‌هاي بين‌المللي خواهيم بود.

وي با اشاره به اينکه اگر انقلاب اسلامي مصر پيروز شود اين انقلاب نيز در فلسطين که محل درگيري اسلام و غرب خواهد بود، پيروز مي‌شود، تصريح کرد: غرب پس از آن به سمت کنار رفتن حرکت مي‌کند و به ناچار مي‌پذيرد که قدرت اسلام بايد نقشي در جهان ايفا کند.

رضايي با اشاره به اينکه ملت ايران اکنون مسير درستي را در پيش گرفته است، گفت: ما براي 20 سال آينده چشم‌انداز ايران 1404 را ترسيم کرده‌ايم که البته دشمنان موانعي را بر سر راه ايران درست خواهند کرد اما بايد دست به دست هم دهيم و با همکاري و وحدت اين مسير را سرعت و شتاب بيشتري بخشيم؛ اکنون کار بزرگ هدفمند کردن يارانه‌ها در حال اجراست و من نيز با وجود اينکه منتقد دولت هستم اما در اين زمينه از احمدي‌نژاد تقدير مي‌کنم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام ادامه داد: بسياري مي‌گفتند هدفمند کردن يارانه‌ها تورم کشور را به بالاي 50 درصد مي‌رساند من نمي‌خواهم آمار دولت را تائيد کنم اما بر طبق اين آمار که مي‌گويند تورم 11 درصد است مطمئنا به 45 درصد نرسيده است و اين نشان مي‌دهد که ما مي‌توانيم کارهاي بزرگي انجام دهيم اما بايد همکاري کنيم و اگر نسبت به دولت نيز انتقاداتي داريم بايد بر روي نقاط مشترک کار کرده تا انتقادات جنبه سازنده به خود گيرد لذا برداشت من اين است که نبايد کوتاه بياييم و اعتماد به نفس خود را از دست بدهيم.

وي گفت: بايد با قدرت اين مسير را که رهبر انقلاب در جلوي آن قرار گرفته‌اند ادامه داده و پشت سر ايشان حرکت کنيم.

رضايي با بيان اينکه اکنون برخي از ياران انقلاب تماشاچي شده‌اند گفت: امروز روز بي‌تفاوتي و گله‌گذاري نيست و بايد پشت سر رهبري حرکت کنيم چرا که من مسير رهبري را درست مي‌بينم و معتقدم بايد پشت سر ايشان به جلو برويم البته گله‌اي نيز از برخي آقايان از جمله هاشمي دارم چرا که وي مي‌تواند کمک بزرگي به مسئولان کشور و رهبر انقلاب انجام دهد؛ امروز روز تماشاچي بودن نيست.

وي اضافه کرد: اگر به تحولات جهان اسلام نگاه کنيم و مقاومت آمريکا و غرب را در مقابل انقلاب و شهداي گرانقدر انقلاب اسلامي را ببيني نمي‌تواني تماشاچي باشي.

رضايي در پايان تاکيد کرد: اميدوارم حادثه شمال آفريقا همان رايحه‌اي از ظهور حضرت ولي عصر (عج) باشد که ان‌شاء‌الله ايشان با پرچم امام حسين آمده و جهان اسلام را از دست استکبار نجات مي‌دهد و اميدوارم سي و سومين جشن پيروزي انقلاب پيروزي مجدد ملت ايران باشد.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس