بنياد ملي دموکراسي آمريکا در گزارش اخير خود اذعان کرد که برنامه‌هاي تبليغاتي پنتاگون بر اثر سوء مديريت و عدم کارداني و همچنين جدال مالي، ويران شده است.

به گزارش خبرنگار جنگ نرم مشرق، بنياد ملي دموکراسي آمريکا در گزارش اخير خود اذعان کرد که برنامه‌هاي تبليغاتي پنتاگون بر اثر سوء مديريت و عدم کارداني و همچنين جدال مالي، ويران شده است.
بنياد ملي دموکراسي (NED) به مسائل بودجه‌هايي مي‌پردازد که به منظور اهداف تبليغاتي (propaganda) توسط وزارت دفاع آمريکا تجهيز شده است. اين بنياد در گزارشي تحت عنوان «پنتاگون، عمليات اطلاعاتي، و ايجاد رسانه‌هاي بين‌المللي» به اشتباهات و هزينه‌هاي گزاف پنتاگون در برنامه‌هاي تبليغاتي خود پرداخته است.
پيتر کاري، گردآورنده اين گزارش ، بيان داشته که بودجه پنتاگون در قياس با بودجه وزارت خارجه بسيار گزاف مي‌باشد.
در سال 2010، وزير دفاع آمريکا از کنگره خواست تا حدود يک ميليارد دلار به «ارتباطات استراتژيک» و «عمليات‌هاي اطلاعاتي» اختصاص داده شود. با اين حال، به دليل برخي لابي‌هاي وزير خارجه، قانونگذاران آمريکا بر آن شدند تا اين بودجه را به نصف کاهش دهند.
در مقابل اين جنگ مديريتي، بنياد ملي دموکراسي نيز گزارشي را منتشر ساخت که در آن وزارت دفاع را به خاطر «سوء مديريت و عدم کاردانيِ درست»، زير سوال ببرد.
در اين گزارش آمده است: «ظاهراً ارتش فکر مي‌کرد که مي‌تواند همانند موشک، روزنامه‌ها را نيز پرتاب کند. آنها به پيمانکاران دست دوم پول دادند تا رسانه‌هاي مهم را به کشورهايي از جمله افغانستان و عراق انتقال دهند. در همين حين، آنها رسانه‌ها را با کارهاي پرهزينه و دستمزدهاي نجومي آلوده کردند که در قراردادهاي تجاري نظامي وزارت دفاع و ارتش مرسوم است».
«پنتاگون روزنامه‌هاي بي‌شماري را در جهان اسلام، به ويژه در کشوهاي تحت اشغال نظامي خود، ايجاد کرد. همانند کشورهاي غربي، چنين وفوري نشان‌دهنده تکثر عقايد مي‌باشد، که در واقع در رويکردهاي متکثري که براي انتشار يک نقطه نظر ساده ارائه مي‌دهند نمايان است».
علاوه بر اين، قسمت زيادي از اين بودجه براي ايجاد وب‌گاه‌هاي اينترنتي استفاده شد که با ايستگاه‌هاي راديويي و تلويزيوني وزارت دفاع (مانند صداي آمريکا، الحره، و راديو مارتي) رقابت مي‌کردند:
Info sur Hoy (به زبان‌هاي انگليسي، اسپانيايي، و پرتغالي)،
Central Asia Online (انگليسي، روسي، فارسي، و اردو)،
الشرفه (انگليسي، عربي، و فارسي)،
موطني (عربي)،
South East Times (انگليسي، بوسنيايي، بلغاري، مصري، مجارستاني، مقدوني، روماني، صربي، و ترکي)
و مغاربيه (انگليسي، فرانسوي، و عربي).

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس