کد خبر 28397
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۸

يک متخصص گوش و حلق و بيني گفت: جرم گرفتگي گوش در افراد داراي پوست چرب شايع‌تر و غدد چربي بدن آنان فعال‌تر است.

به گزارش مشرق، دکتر عبدالحميد حسين نيا در گفت وگو با ايسنا افزود: احساس کيپ شدن گوش و کم شنوايي انتقالي (کم شنوايي در گوش خارجي و مياني) از جمله علايم جرم گرفتگي گوش است و اگر جرم بيش از حد سفت شود بر قدرت شنوايي بيمار تاثير منفي مي‌گذارد.

وي با بيان اينکه براي پيشگيري از ابتلا به جرم گرفتگي گوش، روش خاصي وجود ندارد، گفت: گوش‌هايي که خاصيت خودپاک کنندگي خود را از دست داده‌اند، دچار جرم گرفتگي مي‌شوند اين در حاليست که در گوش افراد به طور طبيعي، جرم انباشته نمي‌شود اما گوش برخي از بيماران به طور مرتب جرم مي‌گيرد اما آنان به اشتباه فکر مي‌کنند که گوششان به شست و شو عادت کرده است.

اين متخصص گوش و حلق و بيني تاکيد کرد: براي تخليه گوش هرگز نبايد از وسيله‌اي که به اشتباه گوش پاک‌کن خوانده مي‌شود، استفاده کرد چون اين وسيله به گوش آسيب مي‌رساند به گونه‌اي که پنبه نوک آن در مجراي گوش باقي مي‌ماند. اين وسيله به پرده گوش نيز صدمه مي‌زند چون استفاده از آن باعث فشرده شدن جرم، نزديک پرده گوش مي‌شود.

حسين‌نيا در پايان درباره راه‌هاي خارج کردن جرم گوش گفت: روشهاي متداولي براي اين کار وجود دارد که خارج کردن جرم با مکش و برخي از ابزارهاي خاص و شست و شو با آب پاکيزه از جمله آن‌هاست البته پيش از آغاز خارج کردن جرم سفت از گوش بايد اين عضو را با گليسيرين نرم کرد.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس