به گزارش مشرق به نقل از خبرآنلاين، يکسال پس از اولتيماتوم فرمانده تربيت بدني ستاد کل نيروهاي مسلح به تيم هاي فوتبال که بازيکنان سرباز تنها مي توانند در تيم هاي نظامي يعني تيم هاي وابسته به ارتش مثل ملوان يا باشگاه هاي فجر و مقاومت سپاه شرکت کنند ، باشگاه نيروي زميني با انتقاد شديد از سازمان ليگ حرفه اي کشتي ، آنها را به نقض قوانين اساسنامه ليگ مهم مي کند.
باشگاه نيروي زميني که سال قبل و در ميانه هاي فصل پس از شکست در يکي از مسابقات ليگ با نتيجه 6 بر يک از مسابقات کنار کشيده بود و امسال به رغم همه تلاش هايش پس از 8 دوره حضور در بازي هاي ليگ از سوي فدراسيون به دليل انصراف سال قبل از بازي هاي ليگ ، نتوانست مجوز حضور در مسابقات بگيرد ، حالا به فدراسيون کشتي معترض است که چرا بازيکنان سرباز اين تيم که از سوي فدراسيون ضعيف تلقي مي شدند بي مجوز و به صورت غير قانوني با تيم هاي ليگ برتري در ليگ کشتي شرکت مي کنند.
سرهنگ مرتضي حسنپور، مدير باشگاه نيروي زميني ارتش در اين باره مي گويد:« ما حتي کاري به قوانين نظامي نداريم ، آنچه دارد رخ مي دهد تخلف از آيين نامه بازي هاست. بر اساس ماده 11 قانون مسابقات ، تيم ها تنها در شرايطي مي توانند از بازيکنان سرباز استفاده کنن که اين سرباز ها از يگان خدمتي خود براي شرکت در بازي ها مجوز داشته باشند اما پس از محروميت نيروي زميني از مسابقات 5 بازيکن سرباز ما به تيم هاي ديگر ليگي رفتند بي آنکه رضايتنامه داشته باشند. کشتي گيراني که در تيم هاي ذوب آهن کرمانشاه ، نماينده همدان و نفت تهران کشتي مي گيرند. ما در نامه هايي از طرف باشگاه و تربيت بدني نيروي زميني به فدراسيون اعلام کرديم مسابقات اين بازيکنان در تيم ها بر اساس اساسنامه بازي ها تخلف اس اما ترتيب اثري به اعتراض مان داده نشد.»
اين نکته اي است که در پاسخش عباس نمازيان ، رئيس سازمان ليگ حرفه اي کشتي مي گويد:« دوستان نامه شان را به ما زدند و ما هم آن را براي هيات ها فرستاديم. با اين وجود اين بازيکنان چون تيم نيروي زميني نتوانسته بود در مسابقات شرکت کند در ابتداي فصل با تيم هاي جديدشان قرارداد بسته اند و از نظر ما اين بازي کردن شان تخلفي نيست. »
اگرچه نمازيان اين استدلال را مي آورد اما به نظر مي رسد قانون صراحت دارد بازيکنان بايد مجوز مي گرفتند. فرمانده تيم ارتشي در اين باره مي گويد:« ما فقط مي خواهيم قانون اجرا شود. يکسري از اين بچه ها که نفرات برتر تيم ملي هستند ، مثل آقاي رحيمي ما ، سرباز محسوب مي شوند و ما دوست نداريم وقفه اي در کشتي شان ايجاد شود. اما بعضي از بچه ها به دليل مسابقات که دارند از حضور در يگان هاي خدمتي شان غيبت مي کنند که مي تواند مشکلاتي را ايجاد کند.»
و البته نمازيان در پاسخ به اين ادعا هم مي گويد:« اين مشکلات داخلي بازيکن با يگان خدمتي اش است که خودشان بايد حلش کنند. تيم نيروي زميني نتوانست در ليگ شرکت کند و آنها رفتند تيم هاي ديگر. اين چيزي است که ما درباره اين دعوا مي دانيم.»
حالا اگر نيروي زميني اصرار به اجراي قانون داشته باشد و همان جديتي را که امسال تيم هاي نظامي در قبال فدراسيون فوتبال گرفتند اگر در کشتي اجرا شود شايد شاهد حضور دژبان هاي ستاد کل نيروهاي مسلح در سالن هاي کشتي باشيم که کشتي گيران فراري از خدمت را بازداشت مي کنند.
البته مدير باشگاه نيروي زميني که تيم هاي زيادي در ديگر رشته ها هم دارد مي گويد:« ما فقط مي گوييم عدالت براي همه اجرا شود. دنبال جنگ يا دعوا هم نيستيم. قانون حق را به ما مي دهد. همين که تيم ما زمينه اي ايجاد کرده که بسياري از ستاره هاي کشتي مان دو سال از کشتي دور نشوند اتفاق مهمي است که نبايد بابش بسته شود.»