به گزارش مشرق به نقل از مهر، امسال در مجموع 5445 اثر مکتوب از بانوان کشور که در سالهاي 1387 و 1388 منتشر شده بودند، ارزيابي شد. تعداد کتابهاي داوري شده در بخش داستان تاليفي بزرگسال 1162 اثر و بخش داستان ترجمه هم 419 اثر بودند.
امسال در حوزه ترجمه نقد و پژوهش 35 اثر، در حوزه تاليف 261 اثر و در حوزه پاياننامه نيز 700 اثر، در حوزه ادبيات نمايشي هم 32 اثر تاليفي و 50 اثر ترجمهاي توسط داوران ارزيابي شد.
علي معلم دامغاني، عباسعلي وفايي، راضيه تجار، سپيده خليلي و ناديا مفتوني اعضاء هيئت علمي چهارمين دوره جايزه پروين اعتصامي را تشکيل ميدهند و بيش از 40 داور در ارزيابي آثار اين دوره از جايزه با دبيرخانه آن همکاري دارند.
داوري مرحله نهايي اين جايزه اوايل بهمن ماه شروع شده و تا اوايل اسفند به طول ميانجامد.
همچنين قرار است آئين اختتاميه اين جايزه بعد از ظهر روز دوشنبه 16 اسفند (9 روز قبل از زادروز پروين اعتصامي) در محل تالار وحدت تهران برگزار شود.
جايزه ادبي پروين اعتصامي در سال 1383 به همت معاونت فرهنگي وزارت ارشاد و در دفتر مجامع و فعاليتهاي فرهنگي آغاز به کار کرد و مراسم نخستين دوره آن 15 مرداد ماه همان سال برگزار شد و بعد از آن هم هر دو سال يکبار و در زادروز اين نويسنده (25 اسفند) برپا شده است.
هدف از برگزاري اين جايزه ادبي بزرگداشت مقام و شخصيت شاعر نامدار ايران پروين اعتصامي، رشد و اعتلاء خلاقيتها و آفرينشهاي ادبي بانوان، ترويج و تقويت زبان فارسي در خارج از کشور، ايجاد پيوند بين ادبيات ملل به ويژه در حوزه جهان اسلام، معرفي چهرههاي شاخص زنان اديب و پژوهنده و تقدير از زنان در عرصه زبان و ادب فارسي است.