به گزارش مشرق به نقل از تابناک، در اين باره بايد گفت، برخي اخبار غير رسمي، حکايت از آن دارد که بخشي از اين ترس نيز به سرايت اعتراضات به سرزمين هاي اشغالي برمي گردد.
در همين حال، يک منبع آگاه در تماس با «تابناک» گفت: اين کميته ويژه متشکل از مقامات ارشد موساد، وزارت جنگ، نمايندگاني از کنست و شماري از مشاوران امنيتي «بنيامين نتانياهو» بوده و وظيفه اش رصد، تحليل، پيش بيني وقايع آينده و سرانجام، ارايه راهکارهايي براي جلوگيري از گسترش اعتراضات عربي است.
وي در ادامه افزود: دفتر اين کميته به صورت 24 ساعت تحولات را رصد و تا کنون چند پيشنهاد عملياتي براي جلوگيري از گسترش اعتراضات عربي ارايه کرده که مهمترين و جدي ترين پيشنهاد کميته ويژه طراحي جنگي محدود عليه يکي از سه کشور عربي مصر، اردن و يا لبنان بوده است.
اين منبع آگاه بر پايه اطلاعاتي که از سرزمين هاي اشغالي به دست آورده، افزود: اين کميته ويژه، همه جوانب اين موضوع را بررسي کرده و حتي چگونگي آغاز آن را نيز تدارک ديده است.
بنا بر طرح پيشنهادي، بهانه آغاز اين جنگ محدود چند روزه در مصر، قتل يکي از اتباع رژيم صهيونيستي پيش بيني شده است که به دست عوامل اين رژيم انجام گرفته، اما اعلام خواهد شد که اين کار به دست معترضين مصري ترتيب داده شده و به دنبال آن، رژيم صهيونيستي، حمله محدودي را که در ناحيه صحراي سينا تدارک ديده و پس از آنکه افکار عمومي مصر را به جاي اعتراضات داخلي به موضوع حفظ تماميت ارضي کشورشان معطوف کرد، متوقف خواهد ساخت.
همچنين در سناريوي دوم، درگيري گشتي هاي اردني با نيروهاي رژيم صهيونيستي در مرز اردن و سرزمين هاي اشغالي براي ورود به جنگي محدود و در پي آن، انحراف توجه اعراب از اعتراضات به موضوع دفاع در برابر صهيونيست ها تدارک ديده شده است.
اين منبع همچنين از احتمال حمله به جنوب لبنان و ايجاد چتر خبري در برابر رخدادهاي مصر و ديگر کشورهاي عربي خبر داد.
بر پايه اين گزارش، اطلاعات رسيده همچنين حکايت از آن دارد که، ميان «عمر سلميان»، معاون «حسني مبارک»، مقامات امنيتي رژيم صهيونيستي و دستگاه امنيتي اردن در روزهاي گذشته، نشست هاي فشرده اي براي نحوه مقابله با اعتراضات گسترده مردم کشورهاي مصر و اردن صورت پذيرفته است.
در همين حال، روزنامه عبري زبان «ديلي» در نوشتاري که چند روز پيش منتشر کرد، آورد: برخي گزارش ها، خبر از مسايل تکان دهنده اي مي دهند. برخي از يهوديان اسرائيل از وضع موجود در کشورشان خسته و نااميد شده اند و مي گويند که اي کاش مي توانستند قيامي همانند مصر را در کشورشان شاهد باشند.
يکي از آنها، يک زن اسرائيلي است که در تل آويو زندگي مي کند و در دانشگاه شاغل است. نظر وي درباره اين که آيا تحولات و اعتراضاتي که از تونس آغاز شد و به مصر و اردن و يمن رسيد، امکان دارد، در اسرائيل هم به پا خيزد، به الجزيره گفته است: گمان مي کنم انقلاب مي تواند گزينه مناسبي در اسرائيل باشد.
با اين اوصاف، بي شک، بايد در روزهاي آينده، شاهد تحرکات ملموس تري از صهيونيست ها بود؛ هر چند اکنون نيز منابع متعددي از حضور کماندوهاي اين رژيم در سرکوب مردم مصر خبر مي دهند.