به گزارش مشرق به نقل از مهر، رقابتهاي ليگ برتر کشتي قرار بود از روز 6 دي ماه آغاز شود. ابتدا هشت تيم در دو گروه چهار تيمي قرار گرفتند و دو تيم از اين مسابقات کنار گذاشته شدند. کنار گذاشته شدن صدراي زيرآب و نيروي زميني ارتش حاشيههايي به همراه داشت. نکته حائز اهميت اين بود که قرار نبود کنار گذاشته شدن تيمي از ليگ قبل از جلسه هماهنگي مطرح شود اما اين ماجرا به بيرون درز پيدا کرد.
در همين شرايط دو تيم صنايع و معادن همدان و ابومسلم خراسان يکي دو روز قبل از شروع ليگ کنار کشيدند. با کنار کشيدن اين دو تيم از ليگ کشتي هفته اول اين رقابتها در گروه اول يک هفته به تعويق افتاد و در نهايت دو تيم جايگزين نمايندگان همدان و خراسان شدند تا قطار ليگ کشتي متوقف نشود.
ليگ به همين منوال دنبال مي شد و دور رفت نيز رو به پايان بود که کميته مسابقات زمان پايان ليگ را 26 بهمنماه اعلام کرد و برنامه ديدارهاي معوقه و دور برگشت را اعلام کرد اما به يکباره اين خبر رد شد و در اين ميان بيش از هر چيز ردپاي مربيان تيم ملي به چشم آمد. آنها معتقد بودند کشتي گيران براي حضور در جام تختي و انتخابي جام تختي فرصت کافي ندارند و اين مسابقات بايد زودتر از تاريخ مقرر به پايان برسد اين موضوع تا اينجا هيچ مشکلي نداشت.
استقبال کم تماشاگران يکي ديگر از ضعف هاي ليگ برتر کشتي آزاد بود
اما نکته حائز اهميت اين بود که مربيان تيم ملي هدايت تيم نفت را برعهده دارند و اين موضوع اين شائبه را دامن مي زند که برنامه ريزي جديد و درخواست مربيان تيم ملي براي تغيير زمان مسابقات ليگ کشتي جهت همراهي نفرات خارجي اين تيم در پيکارهاي پاياني ليگ بوده است. در حالي که با مخالفت مسئولان باشگاه نفت براي جذب کشتي گير خارجي اين مربيان نيز به خواسته خود نرسيدند.
در همين زمينه برنامه ديدارهاي گروه دوم نيز مانند گروه اول پنج روز يکبار شد در حالي که در گروه اول به علت ديدارهاي معوقه هفته اول دور رفت برنامه ريزي فشرده صدق مي کرد و لازم نبود در گروه دوم برنامه ريزي اين چنيني شود. اين برنامه ريزي فشرده اعتراض بسياري از تيمها را به همراه داشت و مربيان ليگي معتقدند چنين برنامه ريزيي کيفيت رقابتها را پايان آورده بود.
برنامه ريزي براي حضور ملي پوشان در تيمها بر اساس مدال آوري يکي ديگر از مواردي است که شائبه دخالت مربيان تيم ملي را در برنامه ريزي ليگ بوجود آورد و نفتيها در اين بين از چهار ملي پوش رحيمي، گودرزي، ميرزايي و معصومي بهره بردند و معصومي و رحيمي ملي پوش محسوب نشدند.
يکي ديگر از نقاط منفي اين مسابقات نيمه کاره ماندن ديدارهاي تيمهاي شهداي جويبار و بانک ملي گلستان به دليل اعتراض به داوري بود که با توجه به پخش مستقيم اين مسابقات تاثير بدي داشت. در همين زمينه دو تيم داوري به خاطر قضاوتهاي پر ايراد از قضاوت تا پايان اين مسابقات کنار گذاشته شدند تا داوري پر اشکال نيز ايراد ديگر ليگ امسال است.
به هر حال قطار ليگ کشتي روز 19 بهمن ماه به ايستگاه پاياني خود مي رسد. ليگي که يکي از نقاط معدود مثبت آن کمک مالي به کشتي گيران بود. سال آينده کشتي ايران براي برگزاري ليگ ماههاي کوتاهي را تا المپيک 2012 لندن پيش رو دارد و تمام عملکرد کشتي ايران در اين رويداد مهم مشخص مي شود و کميته ليگ بهتر است سال آينده بيشتر تمرکز خود را به ليگهاي منطقهاي آنهم در ردههاي سني نوجوانان و جوانان قرار دهد و براي موفقيت کشتي در رويداد عظيم المپيک از خير برگزاري اين مسابقات در ردهاي سني بزرگسالان بگذرد!