کد خبر 279662
تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۵:۵۵

سرطان یکی از بیماری‌ها است که با نشانه‌هایی خود را به ما نشان می‌دهد.

به گزارش مشرق، دکتر آزاده متخصص انکولوژی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: متأسفانه تفریح مردم کشور ما شده رفتن به رستوران‌های فست فود و در کنار آن کشیدن سیگار و قلیان و تا زمانی که این رفتار‌ها در جامعه دیده می‌شود، آمار مبتلایان به انواع سرطان‌ها نیز روز به روز افزایش می‌یابد. 

 
وی ادامه داد: اگر مردم از فست فود‌ها استقبال می‌کنند پس حداقل در تهیه آن‌ها از مواد با کیفیت استفاده شود تا کمی از مضرات آن‌ها کاهش یابد. 

 
وی با بیان اینکه در کشور‌های اروپایی میزان مرگ و میر ناشی از سرطان بسیار کاهش یافته است گفت: این کاهش مرگ و میر نتیجه سه دهه سیاست گذاری و تحقیق است در حالی که هیچ‌گاه در کشور ما برای این موضوع وقت گذاشته نمی‌شود. 

 
وی ادامه داد: اگر این سبک زندگی اشتباه که اکنون در جامعه ما رواج دارد، ادامه پیدا کند، آمار سرطان در کشور ما نود هزار نفر در سال است و حدود ۵درصد میلیون نفر ازجامعه ما مبتلا به سرطان هستند، تا یک دهه آینده دو برابر خواهد شد. 

 
آزاده افزود: مردم با ید علائم سرطان را بشناسند، مثلاً هر گونه توده در سینه را جدی بگیرند و یا اگر در هنگام سرماخوردگی دچار حالات عجیب می‌شوند، بی‌دلیل لاغر می‌شوند، دچار خونریزی دستگاه گوارش می‌شوند، خال‌هایی دارند که مرتب خونریزی می‌کنند و یا مرتب و بی‌دلیل دچار ورم شکم می‌شوند، فوراً به پزشک مراجعه کنند. 

 
این متخصص انکولوژی در پایان گفت: وظیفه اصلی رسانه، اطلاع رسانی درمورد پیشگیری از سرطان و از بین بردن ترس مردم در مورد این بیماری است. 
مردم باید بدانند که سرطان در اکثر موارد قابل درمان است، ‌اگر هم درمان پذیر نبود به راحتی می‌توان از آن پیشگیری کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • حبیب ۰۹:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    0 0
    کاش وزارت بهداشت و درمان ما چنان که از نامش بر می آید اول به بهداشت عمومی مردم می پرداخت. بعبارتی بجای اینکه درمان محور باشد بهداشت و سلامت محور بود. این هدف بدست نمی آید مگر اینکه از بیمه ها و پزشک های خانواده سلامتی مردم را بخرند و نه بیماری آنها را. یعنی وقتی بیمه می بیند که درمان مانند یک چاه ویل تمام منابع را می بلعد بایستی بیشتر برای سلامتی مردم برنامه ریزی کند نه برای درمان که به نفع خود بیمه ها و وزارت بهداشت نیز خواهد بود. مثلاً طرح غربالگری های تمامی مردم برای بیماریهای مختلف، مجوز ندادن به فست فود ها (اینکه می گویند مردم از فست فود استقبال می کنند حرف درستی نیست، خود دولت و خانواده ها ذائقه را عوض می کنند)، مجوز ندادن به استعمال قلیان و عرضه نشدن سیگار در جامعه تمام انواع سرطان ها را پیشگیری می کند. فقط عزم ملی می خواهد و دلسوزی مسوولین که متاسفانه در مسوولین به هر علتی (داشتن منافع از بیماری مردم یا . . . ) وجود ندارد. والسلام علی من التبع الهدی
  • ۱۱:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    0 0
    "اتبع" صحیح است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس