رئیس‌جمهور گفت: امروز شاهد گشایش اولیه در سیاست خارجی هستیم و نه خیلی خوشبین و نه خیلی بدبین هستیم.

به گزارش مشرق، حسن روحانی رئیس جمهور در نخستین اجلاس استانداران طی سخنانی اظهار داشت: در سیاست خارجی امروز شاهد گشایش اولیه هستیم. ما نه خیلی خوشبین و نه خیلی بدبین هستیم.

وی افزود: باید واقعیت‌ها را ببینیم و تحلیل‌ها باید بر مبنای واقعیت‌ها باشد. شرایط ما در سیاست خارجی با چند ماه گذشته و دولت قبل بسیار بسیار متفاوت است.

رئیس‌جمهور ادامه داد: در حاشیه اجلاس سازمان ملل شاهد بودیم بسیاری از رؤسا و سران کشورها از جمله کشورهای غربی درخواست ملاقات با رئیس‌جمهور ایران را داشتند که این شرایط در سالهای اخیر بی‌سابقه بوده و این از آثار حضور مردم و حماسه سیاسی مردم است.

وی افزود: در بخش اقتصادی در شرایطی بودیم که فکر می‌کردیم شکستن تورم و رکود به این آسانی امکان‌پذیر نخواهد بود.

روحانی ادامه داد: شاید من در طول هفته به دلیل شرایط فعلی بیشترین وقت را روی بحث اقتصادی می‌گذارم و حداقل دو جلسه منظم از آغاز کارم تا امروز با مسئولین و مشاورین اقتصادی داشته‌ام.

رئیس‌جمهور تأکید کرد: اولین هدف ما این بود که تورم و رشد آن را مهار کنیم که این کار تا امروز به خوبی انجام شده که حتی مقداری بالاتر از سطح توقع اولیه ما است.

وی خاطر نشان کرد: اینکه تورم نقطه به نقطه از 43 درصد به 28.8 درصد رسیده یعنی بیش از 14 واحد درصد کاهش یافته است که این موفقیت بزرگی برای راه و روش اقتصادی دولت است.

روحانی ادامه داد: اینکه آمار نشان می‌دهد رشد بیکاری 2.1 واحد درصد کاهش یافته نشان‌دهنده موفقیت دولت است. امروز بازار دارای ثبات و آرامش نسبی است. نرخ رشد نقدینگی کاهش یافته و مهار یافته است.

وی با بیان اینکه فضای کسب و کار با چند ماه پیش کاملا متفاوت است، گفت: تسهیلات فراوانی برای رونق اقتصادی و از بین بردن بسیاری از مقررات دست و پاگیر با یک مصوبه 35 بندی دولت صورت گرفت و همه 35 بند در حال اجراست.

*افراطیون و خشونت طلبان نباید فضایی برای حضور در جامعه پیدا کنند

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مسائل اجتماعی، اظهار داشت: شاهد آرامش نسبی در مسائل اجتماعی هستیم، آنچه هدف ما است این می‌باشد که کشور را از حالت تنش، خشونت و افراط به طور کامل خارج کنیم.

وی افزود: شرایط اجتماعی کشور باید به گونه‌ای باشد تا افرادی که تمایل به افراط و خشونت دارند که تعدادشان نیز اندک است، فضایی را برای این حضور پیدا نکنند.

روحانی تأکید کرد: یکی از هدف‌های این دولت آشتی در سطح جامعه بوده، ما باید همه را به هم نزدیک کنیم.

روحانی با تأکید بر اینکه رسانه‌هایی که بر طبل انشقاق می‌کوبند دارای اشتباه تاریخی هستند، افزود: هیچ جناح و حزب فعالی را نمی‌توان در کشور حذف کرد و ما باید با هم تعامل کرده و قواعد بازی را بیاموزیم و دست در دست یکدیگر دهیم.

رئیس‌جمهور ادامه داد: ما در حال حاضر در شرایط ویژه‌ای هستیم و باید کشور را به شرایط عادی بازگردانیم از این رو این دولت به حمایت مردم و با حمایت‌‌های مقام معظم رهبری این کار را انجام خواهد داد.

وی خطاب به استانداران گفت: مقام معظم رهبری در همه مراحل حساس از خط مشی دولت حمایت کردند که این یک سرمایه ارزشمند است لذا ما باید یادمان باشد که در یک کشور هستیم و یک رهبر داریم.

روحانی با بیان اینکه نباید به عده‌ای اجازه داد که ایجاد فاصله و انشقاق در کشور کنند، تصریح کرد: در حال حاضر زمینه برای فعالیت سیاسی احزاب آماده‌تر از دیروز است و یکی از درخواست‌‌های بنده از استانداران این است که از فعالیت احزاب حمایت و شرایط آن را تسهیل کنند.

رئیس‌جمهور تأکید کرد: ما نمی‌توانیم در یک جامعه 70 میلیونی، بدون احزاب، افکار عمومی و افکار سیاسی را هدایت کرده آن را رشد دهیم و مردم را آماده کنیم.

*نباید از سوالات و احضارهای فراوان مجلس رنجید

وی در ادامه با اشاره به تعامل خوب مجلس و دولت در عین حال تصریح کرد: اگرچه ممکن است سوالات و احضارهای فراوان، برخی وزرا را مکدر کرده باشد اما ما نباید از این مسائل برنجیم و شیوه تعاملی خود با مجلس را از دست بدهیم.

روحانی با اشاره به اینکه سه قوه می‌توانند تحت تدابیر مقام معظم رهبری کارها را پیش ببرند یادآور شد: اختلاف بین دو قوه به صلاح کشور نیست.

رئیس جمهور با بیان اینکه ما تا امروز در زمینه اصلاح بودجه 92 و بودجه 93 شاهد همکاری‌‌های خوبی بین مجلس و دولت بوده‌ایم، ادامه داد: دولت همه تلاش خود را برای انتخاب وزرا به کار گرفت و ما در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان به لیست همه وزرا رسیدیم و در شب قدر همه وزرای پیشنهادی را جمع کرده و با آنها صحبت کردم و برای من شب شیرینی بود.

وی افزود: اینکه بتوانیم در روز تحلیف لیست وزرا و برنامه دولت را تقدیم مجلس کنیم از نظر برخی دوستان شدنی نبود اما برای اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی این کار صورت گرفت.

روحانی در عین حال گفت: البته برای انتخاب وزیر ورزش و جوانان بنده چهار بار به مجلس رفتم که این در تاریخ انقلاب اسلامی بی‌سابقه است. اما ما نباید از این مسائل برنجیم و باید به مجلس به عنوان نمایندگان ملت احترام بگذاریم.

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه ما به قانون مورد تأیید شورای نگهبان احترام می‌گذاریم، یادآور شد: غیر از قانون‌گرایی راهی پیش روی ما نیست چرا که فرار از قانون اگر منفعت موقت داشته باشد دارای ضررهای بلند و طولانی مدت است لذا باید در برابر قانون سر تسلیم فرود بیاوریم که در رأس آن قانون اساسی، سیاست‌‌های کلی مقام معظم رهبری، مصوبات مجلس و مصوبات لازم‌الاجرایی همچون مصوبات شورای عالی امنیت ملی و شورای عالی فضای مجازی و امثال آن است.

وی با اشاره به موضوع انتخاب استانداران، آن را بار سنگینی بر دوش وزیر کشور توصیف کرد و یادآور شد: خود وزیر کشور و معاون سیاسی او آقای میرولد در این زمینه کار سختی را انجام دادند چرا که به صورت طبیعی نمایندگان، ائمه جمعه، افراد ذی نفوذ و افرادی که در انتخابات حضور فعال داشته‌‌اند، توقع دارند و به اشتراک گذاشتن آن کار ساده‌ای نبود اما این کار انجام شد.

*انتخاب استانداران باید به گونه‌ای باشد که هیچ جناحی احساس شکست نکند

روحانی با بیان اینکه انتخاب و حضور استانداران باید به گونه‌ای باشد که هیچ جناحی احساس شکست نکند، تصریح کرد: ما در انتخابات نیز باید طوری عمل کنیم که جناح نیز احساس شکست نکند چرا که در حقوق اساسی کشور همه یکسان هستند.

*توافق برد-باخت پایدار نمی‌ماند

رئیس‌جمهور به بحث مذاکرات و سیاست خارجی اشاره کرد و ادامه داد: ما می‌گوییم در مذاکرات باید به دنبال بازی برد-برد بود، اگر شرایط برد-باخت حاکم شود ادامه نمی‌یابد و هر طرف که احساس باخت کند بعد از مدت کوتاهی توافق را به هم می‌زند بنابراین توافقی پایدار می‌ماند که برد-برد باشد.

وی افزود: حضور استانداران نیز باید به گونه‌ای باشد که همه  احساس برد کنند.

روحانی ادامه داد: اگر ما بتوانیم در مشترکاتی که مورد اتفاق همه است، معیار اصلی را کار قرار دهیم، همه می‌فهمند که ما دنبال توسعه استان هستیم و خواستار رفع مشکلاتیم.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه اگر همه دیدند استاندار دنبال حذف معضلات اصلی است و خودش دنبال کار را گرفته است، اظهار داشت: آن جناحی که اول فکر می‌کرد بازنده است آن هم خود را برنده می‌داند.

وی ادامه داد: اگر معضل محیط زیست، دریاچه ارومیه، کارون، بختگان، زاینده‌رود،‌جنگل و مرتع، ریزگرد در حد توان حل شود همه آن استان احساس پیروزی می‌کنند و بازی برد- باخت از بین رفته و تبدیل به یک انتخاب برد-برد می‌شود و حتی کسی که مخالف انتخاب شما بود، احساس پیروزی می‌کند.

روحانی خطاب به استانداران گفت: شما نماینده عالی سیاسی نظام در استان هستید اگر استاندار خط قانون را برگزیند و همه را دعوت به قانونگرایی کند آیا کسی احساس باخت می‌کند؟

روحانی ادامه داد: حقوق شهروندی باید شعار اصلی شما باشد، این سند حقوق شهروندی تدوین شده و به جامعه عرضه شده است و مورد استقبال عموم مردم قرار گرفته است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه منشور حقوق شهروندی در اصل اجرای اصل سوم قانون اساسی است، اظهار داشت: اگر مسئله نژاد، قوم و جنسیت حل شود همه احساس تساوی در برابر قانون می‌کنند و فرصت‌های اجتماعی به طور مساوی تقسیم می‌شود.

رئیس‌جمهور تأکید کرد: به وزرا توصیه کردم در شرایط مساوی برای انتخاب معاونین و مدیران کل اگر خانم و آقایی شرایط مساوی دارند، ترجیح به خانم است تا بی‌عدالتی سالهای قبل را در سالهای بعد قدم به قدم جبران کنیم.

*اقلیت‌های قومی باید مورد توجه ویژه ما باشد

وی افزود: اقلیت‌های قومی باید مورد توجه ویژه ما قرار بگیرند. هیچ فرقی در ایرانیت بین قوم‌ها وجود ندارد. همه ایرانی‌ها در پناه جمهوری اسلامی ایران، قانون اساسی و زیر پرچم ایران هستند. حقوق همه آنها باید محفوظ باشد و زمینه فعالیت و رشد باید برای همه ایجاد کنیم.

روحانی با بیان اینکه همه ایرانی‌ها باید به ایرانی بودنشان افتخار کنند، گفت: بخشی از این کار بر دوش استانداران است. متن نهایی منشور حقوق شهروندی تا پایان سال نهایی و در اختیار استانداران قرار می‌گیرد و ما باید آن را به مردم بیاموزیم.

وی ادامه داد: استانداران باید افراد داوطلب را از دانشجویان، معلمین، اساتید، علما، روحانیون و ائمه جماعات پیدا کنند که این موضوع را به مردم آموزش دهند. مردم باید از حقوق خودشان مطلع باشند. ما در جمهوری اسلامی می‌خواهیم که مردم به حقوقشان برسند.

رئیس‌جمهور خاطر نشان کرد: مردم باید از حق مسلم خودشان مطلع باشند و آن را بخواهند و انتقاد کنند. انتقاد به نفع ما است. بگذاریم جامعه باز و آزاد باشد. در بررسی‌های صورت گرفته متوجه شدیم مقداری از بحث مهاجرت از استان‌ها و شهرستان‌ها به مرکز تهران مربوط به آزادی‌های مدنی، اجتماعی و سیاسی در برخی استان‌ها و تهران است. آنها می‌گویند در تهران راحت‌تریم و می‌توانیم 20 نفر و یا 50 نفر جمع شویم و در یک خانه بحث کنیم اما در شهرستان و استان‌ها می‌آیند و به ما انگ می‌زنند.

*نباید بگذاریم فضای جامعه امنیتی باشد

روحانی تأکید کرد: نباید بگذاریم فضای جامعه ما امنیتی باشد. باید فضایی فرهنگی، سیاسی و اقتصادی داشته باشیم.

رئیس‌جمهور گفت: ما استاندار توسعه‌نگر توأم با در نظر گرفتن عدالت جغرافیایی و امتیازات بر مبنای آمایش سرزمینی و با توجه به کرامت، عزت و عظمت مردم می‌خواهیم.

وی افزود: زمانی که با وزیر کشور برای انتخاب استانداران صحبت می‌کردم گفتم اولین شرط این است که استاندار شما دنبال توسعه استان باشد و شرط دوم اعتدال بود؛ حتی به ایشان گفتم شما را که برای وزارت کشور برگزیدم به این دلیل بود که شما بیشتر برنامه‌نگر و توسعه‌نگر هستید و رنگ سیاسی شما کمتر است و من همین را می‌پسندم.

روحانی در ادامه سخنانش تصریح کرد: یادم نرفته که گفتم کاری کنیم که همه احساس برد- برد کنند. این کار با حل مشکل استان و توسعه آن و اینکه همه در پی قانون، حقوق شهروندی و اجرای برنامه دولت باشیم، صورت بگیرد.

وی افزود: برنامه دولت تقدیم مجلس شده و مورد تأیید نمایندگان ملت قرار گرفته است. می‌دانید غیر از برنامه اختصاصی وزرا دولت نیز برنامه کلی خود را به مجلس می‌دهد و بخش اول مباحث نمایندگان به بحث پیرامون برنامه دولت می‌گذرد لذا اگر این معیارها را انتخاب کنیم و در مقام اجرا و عمل واقعا اعتدال‌گرا باشیم، موفق می‌شویم.

رئیس‌جمهور ادامه داد: همه ما ممکن است در احزاب، گروه‌ها و جناح‌هایی بوده و فعالیت‌هایی داشته‌ایم، این اشکالی ندارد اما امروز در مقام استاندار همه جناح‌ها را در کنار هم ببینیم. معیار استانداران برای انتخاب، وابستگی افراد به جناح الف و ب نباشد بلکه باید معیارشان شایسته‌سالاری، دلسوزی برای کشور، پاکدستی، ایمان به نظام، اعتقاد به ولایت فقیه و اعتدال باشد.

*خطاب به استانداران: آدم افراط گرا را برنگزینید

وی خطاب به استانداران گفت: آدم افراط‌گرا را برنگزینید حال از هر جناحی که باشد البته انشاء‌الله در کشور خشونت‌طلب نداریم. اگر ما که ایرانی مسلمان زیر یک پرچم هستیم و قانون اساسی را قبول داریم نمی‌توانیم با هم کار کنیم پس چطور ادعا کنیم که تفکر و سیاست ما باید الگو برای جهانیان باشد؟ چطور بحث می‌کنیم که انقلاب اسلامی باید مورد توجه جهانیان قرار بگیرد.

روحانی تأکید کرد: ما باید در مقام عمل نشان دهیم که با همه گروه‌ها کار می‌کنیم. من با همه این جناح‌ها کار کرده‌ام و الان هم در دولت کار می‌کنم و از همه جناح‌ها در دولت حضور دارند. البته به افراطی‌ها کاری ندارم اما هیچ فرقی میان افراد معتدل گروه‌های مختلف وجود ندارد. اختلافات این افراد به قدری ناچیز است که قابل ذکر نیست. دعوای این جناح و آن جناح چه معنایی دارد؟ ما باید دنبال اسلام، قانون اساسی، ایران، تعالی ملت و کاستن معضلات مردم باشیم.

رئیس‌جمهور بار دیگر خطاب به استانداران اظهار داشت: معیار شما اعتدال باشد و بدانید مردم از خشونت و افراطی‌گری خسته ‌شده‌اند و واقعا خستگی‌آور است. مردم برایشان مهم نیست که این آقا از جناح الف است یا جناح ب. مردم یک خدمتگزار می‌خواهند که مشکل، معضل، اشتغال و معیشت آنها را حل کند.

وی افزود: دولت توجه دارد معیشت مردم در یک شرایط مطلوب نیست و راه درازی در پیش داریم. اینکه دولت در روزهای اولیه مجبور می‌شود در مدارس شیر مجانی تقسیم کند به دلیل گزارشات فراوان وزارت بهداشت از وضع سلامت کودکان به خصوص در روستاها بود. دولت این تصمیم را برای سلامت نوجوانان و کودکان عزیز گرفت.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: اینکه دولت در شرایط فعلی آماده شده تا دو سبد کالایی را تا پایان سال به مردم تقدیم کند به دلیل مشکلاتی است که در زندگی مردم می‌بیند؛ البته در این موضوع بخشی که آسیب‌پذیرتر بوده مد نظر قرار داده‌ایم و ممکن است بخشی گله کنند که چرا به همه نمی‌دهیم. ما این کار را در حد توان و امکان انجام می‌دهیم که مقداری از بار سنگین بر دوش مردم برداشته شود.


*فارس


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 21
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 5
  • حميد ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    0 0
    آقاي رييس جمهور شما تا چند وقت پيش ميگفتيد كه كل تحريم ها بزودي برداشته ميشه!!! اما فرداي صحبت شما تحريم جديد اعمال شد!!! آيا اين خوش بيني بيش از حد نيست؟؟؟
  • شفق ۱۰:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    0 0
    آیا به این مسئله توجه می کنند که دقیقا از همین تفکر تیم ایرانی ها استفاده می کند و با جار و جنجال وانمود می کند که مذاکرات به ضرر آمریکا و غرب است تا تیم ایرانی دچار توهم برد شوند؟
  • علی ۱۰:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    0 0
    پس برای همینه که تیم ایرانی میخواد هرجوری شده غربیها احساس باخت نکنن!!! چون اگه برن دیگه دولت کار دیگه ای ...، تنها دغدغه اش حل تحریمهاست!
  • ۱۰:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    0 0
    روحانی با تأکید بر اینکه رسانه‌هایی که بر طبل انشقاق می‌کوبند دارای اشتباه تاریخی هستند، افزود: هیچ جناح و حزب فعالی را نمی‌توان در کشور حذف کرد و ما باید با هم تعامل کرده و قواعد بازی را بیاموزیم و دست در دست یکدیگر دهیم. عالي بود
  • ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    0 0
    روحانی در عین حال گفت: البته برای انتخاب وزیر ورزش و جوانان بنده چهار بار به مجلس رفتم که این در تاریخ انقلاب اسلامی بی‌سابقه است. رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه ما به قانون مورد تأیید شورای نگهبان احترام می‌گذاریم، آقای رئیس جمهور حقوق دان، دلیل 4 بار رفت و آمد شما به مجلس برای معرفی وزیر مربوطه این بود که بر خلاف ادعای خود مبنی بر احترام به شورای نگهبان ... را برای وزارت معرفی کردید که تمام ملاحظات قانونی این کشور را زیر پا گذاشته بودند و این کار از یک حقوق دان بسیار بعید بود
  • مرضیه ۱۱:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    0 0
    دوستان وجدانا جواب بدید دوران جلیلی بهتر نبود
  • محسن ۱۱:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    0 0
    ]قای رییس جمهور یعنی نمیدونند که چند سالی هست که شیر رایگان به دانش آموزان میدهدند حتی زودتر از حالا!
  • محمد ۱۲:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    0 0
    جلیلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جلیلی=احمدی نژاد احمدی نژاد=جلیلی میرفت 5+1 پای مصنوعیش رو در میاورد بجای اینکه درباره ی مسایل هسته ای صحبت کنه خاطرات جنگ تعریف میکرد ..... این نمیدونه ثانیه ثانیه که اون جای با پول بیت الماله ....... متاسفم چی رو با چی مقایسه میکنی ..... یاعلی
  • ۱۳:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    0 0
    خدا رو شکر مردم امروز به هم نزدیک هستند و وحدت دارند. مشکل مجرمان و احزاب فتنه گر ربطی به ملت ندارد و خودشان باید فکری به حال خودشان بکنند. پس برای منافع افراد و احزاب مجرم و قانون شکن، وحدت و آرامش ملت را به هم نزنید.
  • ۱۳:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    0 0
    بازی برد برد بین دو کشور کاملاً دشمن که ماهیت های کاملاً متخاصم دارند و قدرت های آنها نابرابر است، بیشتر شبیه یک شوخی و اغفال شدن است. اگر این حرف را آمریکایی ها بزنند تعجبی نیست چرا که برای اغفال دولتمردان ایران و در راستای منافع آنهاست ولی گفتن این عبارات از دولت ایران بسیار اشتباه بزرگی است.
  • مرضیه ۱۴:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    0 0
    محمد 11:55 محض اطلاع این قضیه تکذیب شده باز خاطره تعریف کنه بهتر از اینه که امتیاز بده
  • مرضیه ۱۵:۳۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    0 0
    شما چطور در پاسخ نظرات نظر میذارید:"(
  • ۱۸:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    0 0
    چرا ميشه حذف كرد. جناح‌هاي فاسد و غرب‌زده رو، هم ميشه حذف كرد، هم بايد حذف كرد. همانطوري كه عامل بيماري رو بايد حذف كرد. پس خيلي به چنين صحبت‌هايي نناز.
  • محمد ۱۸:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    0 0
    محمد جون؛ تفكرت خنده‌داره. جنگ براي شكم! ضمناً ماجراي پاي مصنوعي روي ميز، دروغ بود و تكذيب شد. كلاً بيدار شو.
  • ۱۸:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    0 0
    اين امكان وجود ندارد.
  • محمد ۲۰:۳۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    0 0
    بهتره حداقل چرت و پرت هم میخوای بگی فکر کنی! همین که میگی پای مصنوعی میتونست خیلی راحت هتسه ای رو تقدیمشون کنه برگرده بعدم بهش بگن قهرمان دیپلماسی خیلی قوی مقاومت کرده در ضمن تحریم هم که میگید هسته ای بهونه بود بعد از 88 که دیدن ستون پنجمشون تو ایران قوی شده گفتن خوب پس جواب میده تموم بدبختی های اقتصادی هم بعد 88 بود اونم نه به حاطره خوده تحریم به خاطره ستون پنجمی هاشون که خیلی کارا کردن که بگن دولت تدبیر نداره. پول بیت المال هم بهتره اونایی معنیشو بدونن که مسئولیت نظام اسلامی رو با آمریکا اشتباه گرفتن به جای این که دنبال رو امام علی باشن دارن کاخ نشینی راه میندارن بعد حرف از امام هم هست کسی که به مسئولای پایین دستیش به خاطره سره سفره رنگین نشستن ایراد میگیره حالا بنز سوار و کاخ نشینای مرفه دارن ازش حرف میزنن نمونشم عاشورای 88 بود که نفاق یه عده رو به شدت رو کرد که این حسین گفتناشون الکیه! به امام توهین می کنن میشن خدا جو چقدر شبیه وهابی ها!
  • محمد ۲۰:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    0 0
    سمت چپ گزینه های مثبت و منفی که نوشته "پاسخ" رو بزنید صفحه ارسال پاسخ رو میاره.
  • ۲۰:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    0 0
    مگر روابط دولت ها قمار بازی است که هر طرف به مساوی بودن فکر کند روابط براساس حقوق متقابل باید استوار باشد از زیاده خواهی پرهیز شود و این غربیها هستند که عادت به زیاده خواهی دارند اصلا کلمه برد برد ینی تن به حق ندادن هرچا چیزی گیر زرف نیامد مثلا باج خواهی غرب از انرزی هسته را رسمیت بدهیم این برد غرب هیچ توجیهی برای دولت ایران ندارد چه چه فرضی است که ما باج شماهارا می دهیم و برد شمارا می پذیریم از باج خواهی شما و باج می دهیم و رفتار غلط غرب در تحصیل مال بلوکه شده ایران را می پزیریم آیا به قضاوت تاریخ فکر کرده اید تصور می کنید غرب همیشه حاکم جهان است این عمل رفتار دولت های ضعیف است اصلا در شان دولتی که رئیس آن 18میلون رای مردم را دارد نیست.
  • ۲۲:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    0 0
    با سلام خواهشمند است به نمایندگان مجلس در استانها بگوئید به وزیر کار تذکر دهند با توجه به کاهش 18 درصدی دستمزدکارگران وبازنشستگان تامین اجتماعی طی 4سال گذشته نسبت به تورم،،، امسال لااقل کمتر از تورم نباشد به مصداق پیشگری بهتر از درمان به وزیر و دونماینده دیگر منتخب وزیر در شورای عالی کارقبل از تصمیم گیری تذکر دهند
  • ۲۳:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    0 0
    آقای ریس جمهور رهبری برای شما سرمایه است یا حمایت های رهبری؟یعنی اگر رهبری از شما حمایت نکند....!!؟آقای روحانی حمایت های رهبری زمان دار است و چارچوب شرعی و قانونی دارد و حال آنکه این زمان ها دارد به پایان می رسد و چارچوب ها دارد نقض می شوند
  • ۰۶:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    0 0
    دولت یازدهم به خوبی معنی شایسته سالاری را به مردم آموخت!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس