يک متخصص تغذيه گفت: مصرف گوجه فرنگي به دليل داشتن ويتامين C همراه با غذا جذب آهن را بيشتر مي‌کند و فرد را شاداب و سرحال مي‌کند.

به گزارش سرويس جامعه مشرق، مسعود کيمياگر در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري فارس افزود: در صبحانه يک ماده لبني مانند شير يا ماست بايد وجود داشته باشد به دليل اينکه ممکن است افراد در طول روز از ماده لبني استفاده نکنند بهتر است که در صبحانه از اين مواد لبني مصرف کنند. البته لبنيات را بايد به شير و ماست محدود کنيم، خامه و کره از دسته لبنيات مورد نظر جدا هستند زيرا پروتئين‌ها و ويتامين‌هاي مورد نظر در کره و خامه به اندازه شير و ماست نيست.
وي افزود: در صبحانه يک ماده‌اي غذايي مانند گوجه‌فرنگي و آبميوه که داراي ويتامين C است بايد وجود داشته باشد به دليل اينکه ويتامين C جذب آهن را بيشتر و فرد را شاداب و سرحال مي‌کند.
وي گفت: ويژگي ديگر يک صبحانه خوب اين است که از چاي استفاده شود که باعث سرحالي و نشاط مي‌شود.
اين متخصص تغذيه اضافه کرد: صبحانه دو پنجم تا يک هفتم نياز بدن به انرژي را برطرف مي‌کند اگر روزانه بدن به 2 هزار کالري انرژي نياز داشته باشد 800 کالري آن از طريق صبحانه، 800 کالري از ناهار و 400 کالري آن از شام بايد دريافت ‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس