به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از روابط عمومي سازمان بسيج مستضعفين، سردار محمدرضا نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين در جلسه مشترک بسيجيان اعضاي ستاد احياي امر به معروف و نهي از منکر اصفهان با تأکيد براينکه احياء و اجراي امربه معروف و نهي از منکر با استفاده از قوه قهريه تنها پنج درصد را شامل مي شود، گفت: 95درصد امر به معروف و نهي از منکر زباني است که اين هم برعهده آحاد مختلف جامعه است از اين رو اگر بخواهيم وزارتخانهاي براي اين منظور پيشبيني کنيم نقشي را که اصل هشتم قانون اساسي برعهده مردم گذاشته مغفول واقع ميشود.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين بابيان اينکه راه حيات جامعه و رسيدن به جامعه اسلامي از امر به معروف و نهي از منکر ميگذرد، افزود:علي رغم اين موضوع، ما امر به معروف و نهي ازمنکر را يک واجب ترک شده ميبينيم که به دليل ترک اين فريضه مشکلات بسياري بر جامعه مستولي شده است. البته هر چند ستادي از گذشته براي اين موضوع درست شده و در بسيج نيز ستادي دراين راستا فعاليت ميکرد اما تاکنون نتيجه مطلوب از اين فعاليتها در جامعه حاصل نشده است.
وي با ضروري دانستن آسيب شناسي فعاليتهايي که تاکنون در اين راستا صورت گرفته، اظهار داشت: مدل عمل ما و پرداختن به اين مطلب به گونهاي بوده که قابل تعميم نيست به عبارت ديگر اگر برنامهاي را به گونهاي برنامهريزي کرديد که قابل تعميم به همه آحاد جامعه نباشد نمي توان آن را اجرا کرد زيرا امر به معروف را به گونهاي پيش برديم که همه نميتوانند آنرا اجرا کنند.
وي با اظهار اينکه در امر به معروف و نهي از منکر نميتوانيم استفاده از بخش قهريه را از همه مردم بخواهيم به همين جهت بايد شيوه آنها ايجابي باشد، اذعان داشت: يکي از مراتب امر به معروف ونهي از منکر دادن احتمال تأثير در مخاطب است از اين رو وقتي کسي را نميشناسيم و نميدانيم چه خصوصياتي دارد، چگونه ميتوان احتمال داد که امر به معروف و نهي از منکر در او تأثير ميگذارد. بنابراين بهترين شيوه اثرگذاري، اجراي اين فريضه در ميان فاميل، دوستان، آشنايان و ساکنين محل است چرا که نسبت به آنها آشنايي وجود دارد.