به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزي خبر، جواد فرشباف ماهريان امروز در جمع خبرنگاران همچنين از رشد 25 درصدي پرداخت خسارت در اين مدت خبر داد.
وي افزايش شرکت هاي بيمه را در افزايش رقابت ، گسترش خدمات و کاهش هزينه خدمات موثر دانست و افزود : شش تقاضا براي تاسيس شرکت بيمه جديد در دست بررسي است.
رئيس کل بيمه مرکزي دريافت هرگونه عوارض از بيمه هاي تجاري را به دريافت مجوز از مجلس شوراي اسلامي منوط دانست و گفت : هر گونه عوارض بربيمه هاي تجاري بدون مجوز مجلس ممنوع شده است.
فرشباف ، اجباري شدن بيمه مسئوليت مديران اجرايي را يکي ديگر از مصوبات بيمه اي تاکيد شده در برنامه پنجم توسعه دانست و افزود : از سال جديد همه مسئولان اجرايي بايد مسئوليت خود را نزد يکي از شرکتهاي بيمه باصلاحيت بيمه کنند.
رئيس کل بيمه مرکزي افزايش سرمايه شرکتهاي بيمه به حد اقل 28 ميليارد تومان را يکي ديگر از مصوبات اخير هيئت وزيران براي افزايش توان شرکتهاي بيمه نام برد و گفت : هم اکنون سرمايه هفت شرکت بيمه خصوصي کمتر از اين ميزان است که اگر سرمايه خود را افزايش ندهند فعاليت انها محدود خواهد شد.
فرشباف ماهريان درباره واگذاري ارزيابي خسارت به ارزيابان مستقل گفت : هم اکنون 10 شرکت مستقل براي اين منظور تشکيل شده است و قرار است شبکه ارزيابان مستقل به ويژه براي اتومبيل گسترش يابد.
وي افزود : تلاش شده است کارشناسان بيمه و برخي افراد داراي تجربه در اين زمينه از جمله افراد پليس بدون نياز به ازمون بتوانند به عنوان ارزيابان مستقل فعاليت کنند.
رئيس کل بيمه مرکزي ؛ افزايش نقش شرکتهاي بيمه در بازارهاي منطقه و جهان با همکاري وزارت امور خارجه و تغيير رويکرد بيمه هاي اتکايي به داخل را از ديگر اقدامات جديد اين نهاد ناظر بيمه اي ياد کرد.
وي افزود : با اين رويکرد ميزان اتکاي شرکتهاي بيمه به داخل از 33 درصد در دو سال پيش به 86 درصد رسيده است.
فرشباف درباره احتمال تغيير سقف پرداخت خسارت مالي ناشي از تصادف رانندگي بدون نياز به کروکي که هم اکنون يک و نيم ميليون تومان است ،گفت: اين موضوع به ميزان ديه در نظر گرفته شده براي انسان بستگي دارد که 2.5 درصد ان براي اين منظور تعيين شده است.
رئيس کل بيمه مرکزي درباره چگونگي نگهداري منابع شرکت هاي بيمه تجاري نيز گفت : بيش از 50 درصد منابع شرکت هاي بيمه در بانک ها سپرده گذاري مي شود و 32 درصد منابع انها نيز در بورس سرمايه گذاري شده است.