به گزارش مشرق، حسن مسلمي نائيني مديرکل بورس و امور دانشجويان خارج وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در گفتوگو با فارس، درباره ادغام وزارت علوم با وزارت آموزش و پرورش افزود: براي ادغام وزارتخانهها و عملکردهاي آنها بايد به عملکرد و تجربيات ساير کشورهاي دنيا نيز توجه داشت.
وي با بيان اينکه در ژاپن هرآنچه که به بحث آموزش ميپردازند در يک وزارتخانه خلاصه شده است، گفت: تجربه اين کشورهاي تجربه مثبتي بوده است و ميتوان از اين گونه تجربيات با توجه به شرايط موجود کشور استفاده کرد.
مديرکل بورس و امور دانشجويان خارج وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با تأکيد بر اينکه در صورت هماهنگي ميتوان تمام مباحث آموزشي کشور را در يک وزارتخانه خلاصه کرد، افزود: در حال حاضر در بسياري از موارد آموزشي و فرهنگي دچار موازي کاري شدهايم، همان کاري را که وزارت علوم انجام ميدهد در وزارت آموزش و پرورش و وزارت ارشاد نيز صورت ميپذيرد.
وي گفت: در کشورهايي که داراي نظام هماهنگ هستند مواي کاري وجود ندارد و به قدري هماهنگ هستند که حتي مسابقات المپيک اين کشورها در سالنهاي ورزشي دانشگاهها برگزار ميشود و چه اشکالي دارد که اين اتفاقات در ايران نيز رخ بدهد.
مسلمي در پاسخ به اين سؤال که آيا با ادغام وزارتخانههاي آموزش و پرورش و وزارت علوم مشکلات نظام آموزشي کشور بيشتر نميشود، گفت: مشکلات همه جا وجود دارد و اين خيلي بد است که نسبت به ? وزارتخانه آموزشي کشور ديدگاههاي متفاوتي وجود داشته باشد، معلم معلم است حال مي خواهد در وزارت آموزش و پرورش باشد يا در دانشگاه فعاليت کند.
وي گفت: متأسفانه به دليل جدايي وزارتخانههاي آموزش و پرورش و وزارت علوم تعدادي از معلمها دچار کم بيني شدهاند که اين موضوع به هيچوجه براي نظام آموزشي کشور خوب نيست.
مديرکل بورس و امور دانشجويان خارج وزارت علوم، تحقيقات و فناوري گفت: با ادغام وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش ميتوان بسيار از مشکلات نظام آموزشي و مسائل فرهنگي جامعه را حل کرد و از موازي کاري جلوگيري کرد در حال حاضر اقداماتي که در وزارت ارشاد صورت ميپذيرد در وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش نيز صورت ميپذيرد در حالي که ميتوان اين ? وزارتخانه را ادغام کرد.