به گزارش گروه فرهنگی مشرق به نقل از فارس، گزارش 100 روزه حوزه فرهنگ دولت یازدهم به خصوص در بخش معاونت فرهنگی بازتابهای فراوانی داشت به خصوص در بخش فرهنگی که تنها مواردی به شکل تیتر وار مطرح شد و هیچ نکتهای به صورت مصداقی ذکر نشد.
در این راستا و با توجه به یکی از بندهای مطرحه در این گزارش صد روزه موضوع «حلّ مسأله ممنوع القلم بودن برخی نویسندگان در داخل کشور» از جمله تاکیداتی بود که معاون فرهنگی وزیر ارشاد نیز در نشستهای خود به آن اشاره کرده است؛ اما آیا به راستی نویسنده ممنوعالقلم در داخل کشور وجود دارد؟ مطلب دوم اینکه چرا پس از انتشار این گزارش مصداقها بلافاصله از سوی هر حوزه بیان نشد تا آنچه دال بر تفاوت و تغییر است با مستندات روایت شود.
* دری: کتابهای معاندان هم به چاپهای متعدد میرسد چطور میگویند نویسنده ممنوعالقلم شروع به کار کرده است!
در ادامه با بهمن دری اخوی که جایگزین پرویز شده بود هم درباره نویسندگان ممنوعالقلم سوال کردیم که وی گفت: ما چیزی به نام نویسنده ممنوعالقلم نداشتیم؛ یعنی نداریم و پیش از بنده هم نداشتهاند. حتی وقتی من مسئولیت را تحویل گرفتم نویسنده ممنوعالقلم نداشتیم و در دوران ما هم چنین چیزی نبوده است.
دری با بیان اینکه پس از انقلاب هم چنین چیزی نداشتیم، افزود: حتی ما بسیاری را داشتیم که معاند انقلاب بودند که از طریق ناشران مجوز چاپ کتابهایشان اخذ شده است. حتی کانون نویسندگان در تبعید داریم که با انقلاب میانه خوبی ندارند کتابهای آنها در حال حاضر به چاپهای دوم و سوم رسیده است، تعجب میکنم میگویند نویسندگان ممنوعالقلم طی این دو ماه شروع به کار کردهاند؛ اگر چنین نویسندگانی هستند نام ببرند اعلام کنند.
کد خبر 267354
تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۹
- ۰ نظر
- چاپ
بهمن دری اخوی، معاون فرهنگی وزارت ارشاد در دولت دهم گفت: ما چیزی به نام نویسنده ممنوعالقلم نداشتیم؛ یعنی نداریم و پیش از بنده هم نبود. حتی وقتی من مسئولیت را تحویل گرفتم نویسنده ممنوعالقلم نداشتیم و در دوران ما هم چنین چیزی نبوده است.