به گزارش مشرق به نقل از فارس، در اين نشست تخصصي که به همت گروه فلسفه پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي و با همکاري خانه کتاب ايران برگزار ميشود، «محمد فنايي اشکوري» سخنراني خواهد کرد.
کتاب «فلسفه فلسفه اسلامي» در هشت گفتار با عناوين: چيستي و گونههاي فلسفه مضاف، نظريه ديدباني (تأسيس فلسفه مضاف تاريخي ـ منطقي)، چيستي فلسفه فلسفه اسلامي، چيستي فلسفه يونان، چيستي فلسفه اسلامي، حکمت نوين اسلامي، ساختار و قلمرو فلسفه اسلامي و آسيب شناسي فلسفه اسلامي به نگارش در آمده است.
خسروپناه در گفتوگو با خبرنگار توانا اظهار داشت: پس از يک سال قبل از انتشار کتار مطالعه آسيبشناسانه پيرامون فلسفه اسلامي به اين نتيجه رسيدم که براي گرهگشايي و نوسازي در عرصه فلسفه، بايد رويکرد درجه دوم به توصيف و تحليل و آسيب شناسي ساختاري و محتوايي چيستي، مکاتب و جريان هاي فلسفه اسلامي مانند حکمت مشاء، حکمت اشراق، حکمت يماني، حکمت متعاليه و نوصدرايي پرداخت؛ به همين جهت،عنوان فلسفه فلسفه اسلامي به مثابه طرح مبناي را طراحي کردم و در صدد آسيب شناسي فلسفه اسلامي براي کشف کاستيهاي معرفتي، ساختاري و محتوايي فلسفه شدم.
وي در ادامه افزود: نظريه فلسفه فلسفه اسلامي با هدف کشف دستگاه جديد حکمت اسلامي در عرصههاي مختلف مادي و معنوي، دنيوي و اخروي و فردي و اجتماعي است.
به گفته خسروپناه فلسفه اسلامي بايد مبناي علوم قرار گيرد تا تاثير خود بر همه رشتههاي علوم انساني بر جاي گذارد تا در دراز مدت دانشجويان و دانشگاهيان جامعه با اصول فلسفه اسلامي و مباني فکري آن نا آشنا و غريب نباشند.
بر اساس اين گزارش، نشست مذکور صبح روز پنج شنبه 7 بهمن ماه ساعت 10تا 12 با حضور تني چند از نخبگان فلسفه اسلامي، طلاب، دانشجويان و اصحاب رسانه و مطبوعات در تالار معرفت پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي دفتر قم به نشاني بلوار 15 خرداد(شاه سيد علي)، نبش کوچه دهم (کوي شهيد ميثمي)، برگزار خواهد شد.
نشست نقد و بررسي کتاب «فلسفه فلسفه اسلامي» با حضور حجتالاسلام عبدالحسين خسروپناه، مؤلف اثر و محمد فنايي اشکوري، صبح روز پنج شنبه 7 بهمنماه در پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي در قم برگزار ميشود.