به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون ویژه های خود نوشت:
جان کری: هدف آمریکا و اسرائیل درباره ایران یکسان است
در حالی که وزیر خارجه آمریکا میگوید هدف واشنگتن و تلآویو برای تعطیلی برنامه اتمی ایران یکی است، رئیس پنتاگون اعلام کرد تهدیدهای اسرائیل و تحریمهای آمریکا علیه ایران هماهنگ عمل میکنند.جان کری که روز چهارشنبه در تلآویو و برای دومین بار طی دو هفته اخیر با نتانیاهو ملاقات میکرد، تاکید کرد: هدف آمریکا و اسرائیل در قبال فعالیتهای اتمی ایران یکی است. نتانیاهو نیز در این دیدار گفت، آمریکا و غرب باید تحریمها علیه ایران را تشدید کنند.جان کری روز جمعه نیز مجدداً از اردن به تلآویو رفت تا از آنجا عازم ژنو شود.چاک هیگل، وزیر دفاع آمریکا نیز در واشنگتن مدعی شده بود، در کنار تحریمها و فشارهای آمریکا، تهدیدهای بنیامین نتانیاهو هم در بازگرداندن دولت ایران به مذاکرات هستهای نقش مهمی داشته است.هیگل در مصاحبه با جفری گلدبرگ در نشریه آتلانتیک تصریح کرد: آمریکا نگرانیهای نخستوزیر اسرائیل درباره برنامه هستهای ایران را منطقی میداند.
جفری گلدبرگ که با هیگل مصاحبه کرده، در تحلیل دیگری در خبرگزاری بلومبرگ خاطرنشان کرد: «بسیاری از سناتورهای آمریکا با نتانیاهو درباره مذاکره با ایران اتفاقنظر دارند و هیگل هم نگرانیهای وی را درباره نیازهای امنیتی اسرائیل بجا و منطقی میداند و معتقد است که احتمالا تهدیدهای نتانیاهو درباره حمله نظامی به ایران در کنار فشارهای ناشی از تحریمهای سنگین اقتصادی موجب شده است که ایران مذاکرات را جدی بگیرد. در ابتدای انتصاب هیگل به عنوان رئیس پنتاگون مخالفتهایی با وی وجود داشت و ادعاهایی که سعی داشتند وی را چهرهای ملایم در برابر ایران و فلسطینیها و مقاصد آنها جلوه دهند. اما آن اتهامات در حال حاضر عمدتا به فراموشی سپرده شده است. هیگل با جدیت و پشتکار در جهت حمایت از اسرائیل تلاش کرده است. گروههای یهودی که زمانی درباره وی نگران بودند، اکنون با آغوش باز وی را پذیرفتهاند.»
از سوی دیگر روزنامه واشنگتن پست با اشاره به سفر زنجیرهای وزیر خارجه آمریکا به تلآویو و ریاض نوشت: سفر کری به ریاض با این رویکرد انجام شد تا دولت آمریکا به این کشور که شریک اصلی واشنگتن در خاورمیانه است، تضمین دهد که همچنان به رایزنی با این پادشاهی در زمینه موضوعات مهم و مشترک فیمابین مانند سابق ادامه خواهد داد. یکی از این موضوعات مهم برنامه هستهای ایران بود. کری در کنفرانس خبری در فرودگاه ریاض همراه با «سعود الفیصل» همتای عربستانی خود شایعات مطرح شده مبنی بر اینکه اوباما به کمتر از معامله عایقبندی شده و محکم با ایران رضایت خواهد داد را رد کرد.
وقتی آمریکای 317 میلیون نفری مستعمره چند هزار صهیونیست میشود
مقامات آمریکایی همچنان به رژيمصهیونیستی و لابی صهیونیستها تضمین میدهند که توافق نامطلوب با ایران انجام نخواهند داد.در حالی که دولت آمریکا تحت فشار شدید لابی صهیونیستی قرار دارد و همین باعث سرافکندگی رژیم مدعی ابرقدرتی شده، سامانتاپاور سفیر آمریکا در سازمان ملل به جمع یهودیان رفت و برای چندمین بار به صهیونیستها قول داد. وی در نشست آژانس خبری یهود گفت: دولت اوباما توافق ضعیف با ایران را از به نتیجه نرسیدن مذاکرات بدتر میداند و تن به توافقی نامطلوب نخواهد داد.پاور گفت: دلیل این که برخی شما نسبت به تعامل با ایران بدبین هستید را میدانیم اما، فراموش نکنید که ما برای تعامل با جمهوری اسلامی وارد این مسئله نشدهایم؛ بلکه تلاش میکنیم به صورت شفاف و قابل اثبات به این تضمین برسیم که برنامه هستهای ایران صلحآمیز است و این کشور به سلاح هستهای دست نخواهد یافت.
همزمان لابی صهیونیستی آیپک (کمیته روابط عمومی آمریکا- اسرائیل) بر تصویب طرح تحریم ایران در کنگره تاکید و اعلام کرد: نباید فشار به ایران لحظهای متوقف شود.آیپک، با صدور بیانیهای اعلام کرد: آیپک از اقدامات کنگره برای افزایش تحریمهای ایران حمایت میکند و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد. نباید به هیچوجه در روند تحریم و فشار به ایران لحظهای توقف ایجاد شود.همچنین بنیامین نتانیاهو در مراسمی به مناسبت چهلمین سالگرد جنگ 1973 گفت: فشارها نباید از روی ایران برداشته شود و تنها در این صورت است که ایران از برنامه هستهای خود دست میکشد.منتقدان بسیاری در آمریکا و غرب معتقدند که یک لابی چند هزار نفره صهیونیست، آمریکای 317 میلیون نفری را به گروگان گرفته و از این کشور مستعمره ساختهاند. سیاستمداران آمریکایی (اعم از دموکرات و جمهوریخواه) جرئت ندارند خود را از اسارت صهیونیستها خارج کنند.
سازمان منافقین بالاخره راه حل را پیدا کرد!
فرقه تروریستی منافقین که بنا داشت در واکنش به حضور نوریالمالکی نخستوزیر عراق تجمع اعتراضی راه بیاندازد این بار دست به دامن روشهای عجیب و غریب شد.این فرقه تلاش کرد وانمود کند این تجمع با حضور ایرانیها و در عین حال بزرگ بوده اما تصاویری که سایتهای وابسته به خود فرقه منتشر کردهاند حکایت از داستان دیگری دارد. به گزارش سایت اطلاعرسانی انجمن نجات، در این تصاویر مشخصا تعداد نفرات شرکتکننده به زحمت از انگشتان دست بیشتر است. فاجعهتر اینکه تصاویر از زوایایی گرفته شده که این چند ده نفر را از پشت سر نشان میدهد نه از روبهرو(!) این اقدام با هدف کتمان ماندن هویت غیرایرانی افراد صورت گرفته است.قبلا نیز عوامل سازمان با صرف مبالغ هنگفت و تبلیغات زیاد، افرادی از اتباع کشورهای مختلف و در بسیاری موارد متقاضیان پناهندگی آفریقایی در کشورهای اروپایی و آمریکا را به تجمعاتشان میکشاندند. این افراد در قبال دریافت مقداری پول توجیبی و یک وعده ناهار و تور توریستی بسیار ارزان حاضر میشدند در این تجمعات شرکت کنند.
تجمعات عموما نه به نام سازمان که تحت عنوان انجمنهای پوششی حامی حقوق بشر ولی وابسته به سازمان صورت میگرفت؛ امری که شرکتکنندگان اساسا از آن مطلع نبودند. انتشار گزارشهای تصویری از این تجمعات دست منافقین را رو میکرد. چهره افراد به صورت بارزی بیانگر هویت غیرایرانی آنها بود. همین امر سبب شد تا خبر رسوایی سازمان منافقین در این خصوص که به دفعات و در چندین تجمع تکرار شد فراگیر شود.رسانههای غربی از جمله شبکه فرانس 24 در جشن ویلپنت پاریس در ژوئن 2001 در این خصوص گزارش داد که عوامل سازمان با پرداخت 6 یورو و وعده گردشگری 3 روزه در پاریس به دانشجویان لهستانی آنها را به جشن خود آوردند.طنز ماجرا اجازه دولت آمریکا به تروریستها برای تجمع مقابل کاخسفید است حال آن که پلیس آمریکایی در جریان اعتراضات خیابانی به نظام سرمایهداری (جنبش 99 درصدی) به سرکوب شدید مردم پرداخت.
تایم: عربستان غیرمسئولترین کشور جهان استاگر بنا باشد جایزهای برای وظیفهناشناسی و غیرمسئولترین دولت جهان در نظر گرفته شود، یقینا کشور منتخب، عربستان سعودی خواهد بود.مجله تایم با انتشار این ارزیابی به قلم فرید زکریا نوشت، همچنین اگر جایزهای برای مسئولترین کشور در جهت معرفی و اشاعه ایدئولوژی رادیکال و مسلح در سراسر جهان در نظر گرفته شود، باز هم یقینا آن کشور عربستان خواهد بود. ثروت سرشار نفتی این پادشاهی در طول چهار دهه گذشته، انحصار و تایید و امضای صدور افراطگرایی خشونتگرایانه را داشته است.به هر جای جهان که نگاه کنیم، از آلمان گرفته تا اندونزی، مراکز گسترده شده با هزینه عربستان اداره میشود و این خشونت را تبلیغ میکنند.
تایم نوشت: در یکی از پیامهای تلفنی مربوط به دسامبر سال 2009 که «ویکی لیکس» آنها را سال 2010 افشا کرد، «هیلاری کلینتون» وزیر خارجه وقت آمریکا میگوید: عربستان پایگاه اصلی و مهم تامین اعتبار لازم برای تروریسم است و ریاض فقط اقدامات محدودی در راه قطع کردن این واریز سیلآسای مالی به طالبان و سایر گروههای مشابه به عمل آورده است. دولت عربستان یکی از تنها سه کشور جهان بود که دولت طالبان در افغانستان را به رسمیت شناخت و مورد حمایت قرار داد و تنها بعد از واقعه یازده سپتامبر دست از این حمایت کشید.«اقبال حیدر» وزیر اسبق قانون عربستان در تاریخ اوت 2012 در مصاحبهای به شبکه خبری «دویچهوله» آلمان اعلام کرد: تفاوتی نمیکنددد طالبان باشد یا «لشکر الطیبه»، ایدئولوژی هر دو گروه وهابیت عربستان است، بدون ذرهای تردید. شکی نیست که عربستان از گروههای وهابی حاضر در سراسر پاکستان حمایت میکند. در جنگ عراق نیز حامی اصلی گروههای تروریستی، عربستان بوده است و رژیم سعودی اکنون همین مدل را در سوریه پیاده میکند.فرید زکریا خاطرنشان کرد: در این میان به حق باید بهترین مصداق برای شکست سیاست خاورمیانهای آمریکا را عربستان دانست. اوباما هماکنون سیاستهای خود را در بازخورد با عربستان نهایی میکند.
یادلین: کودتاچیان مصر منافع اسرائیل را تأمین کردند
رئیس پیشین سازمان اطلاعات نظامی رژیم اسرائیل گفت: بهار عربی به حرکتی ضداسرائیلی تبدیل شده بود؛ اما اینک در مصر از طریق کودتای نظامی، به مسیر اصلی خود بازگشت.به گزارش شبکه خبری العالم، «آموس یادلین» در اظهاراتی که سایت عربی السبیل روز سهشنبه آن را منتشر کرده است، افزود: بهار عربی در همه جا به جنبشی علیه اسرائیل تبدیل شده بود؛ اما اینک از طریق کودتای نظامی به مسیر اصلی خود در مصر بازگشت.وی افزود: حوادث کشتی مرمره آبی اشتباهی بزرگ بود.روز 31 ماه مه 2010 کماندوهای ارتش رژیم صهیونیستی به ناوگان دریایی حامل کمکهای بشردوستانه تحت عنوان ناوگان آزادی به باریکه غزه، که شامل شش کشتی حامل 663 فعال حامی فلسطینیان از 37 کشور بود حمله کردند که 9 مسافر کشتی اصلی این ناوگان به نام مرمره، در این حمله به شهادت رسیدند و 60 نفر زخمی شدند.مقامات صهیونیستی بارها بیداری اسلامی و انقلابهای مردمی از جمله در مصر را زلزله 9 ریشتری و تهدید موجودیت اسرائیل عنوان کرده و آنها را تکرار انقلاب اسلامی 1979 ایران معرفی نمودهاند.
تیرخلاص آمریکا به مذاکرات ژنو هیچ تحریمی را لغو نمیکنیم
یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد واشنگتن قصد لغو هیچ تحریمی را ندارد.ماری هارف گفته است: دولت اوباما صرفا در پی یک وقفه کوتاه در تلاشها برای تحریم بیشتر ایران است و به دنبال لغو هیچ یک از تحریمهای کنونی نیست.به گزارش واشنگتن فری بیکن این مقام آمریکایی در رابطه با نوع برداشت و تفسیر ایران از خواسته دولت آمریکا از کنگره برای به تعویق انداختن دور جدید تحریمها، گفت: من نمیدانم آنها چه تفسیری خواهند داشت ولی ما فقط خواستار وقفهای کوتاهمدت هستیم و همچنین میخواهیم تحریمهایمان با خطمشی مذاکرهمان هماهنگ و همسو باشند.وی تصریح کرد: تیم مذاکرهکننده ما بر این باور است که بهترین راه، وقفهای کوتاه در اجرای تحریمها برای افزایش شانس موثر واقع شدن روش دیپلماسی است و در حقیقت، حل اختلافات براساس روش دیپلماتیک، خواسته دولت و کنگره آمریکاست.این دیپلمات آمریکایی خاطر نشان کرد: اعضای کنگره واقعا شرکای مهمی بودهاند و اگر تحریمهای شدید جامعه بینالمللی و کنگره علیه ایران وجود نداشت ما در وضعیت کنونی قرار نداشتیم.
ضربه اسنودن به سرویسهای جاسوسی انگلیس
روسای سه سازمان اطلاعات مخفی انگلیس برای نخستین بار با حضور همزمان در پارلمان از عملکرد خود دفاع کردند.افشاگریهای ادوارد اسنودن، کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا و در پی آن افزایش انتقادها از عملکرد سازمانهای جاسوسی دیگر، روسای آنها را مجبور به حضور همزمان در پارلمان کرد.سازمان اطلاعات داخلی (امای5)، سازمان خارجی (امآی6) و ستاد ارتباطات و شنود دولت انگلیس متهم هستند که به طور فراگیر از کامپیوترهای شخصی و ارتباطات تلفنی شهروندان انگلیس و همینطور متحدان این کشور جاسوسی میکردند.
اندرو پارکر، رئیس سازمان MI5، جان ساورز، رئیس سازمان MI6 و ایان لوبان، رئیس ستاد ارتباطات و شنود دولت بریتانیا پنجشنبه در یک جلسه 90 دقیقهای در کمیته امور امنیتی و اطلاعاتی پارلمان حاضر شدند. آنها در این جلسه به پرسشهای نمایندگان پاسخ دادند.
ایان لوبان، رئیس ستاد ارتباطات و شنود دولت بریتانیا، نهادی که متهم است با همکاری آژانس امنیت ملی آمریکا به طور فراگیر از شهروندان انگلیسی جاسوسی میکرده است، این اتهام را رد کرد.در همین حال جان ساورز، رئیس سرویس جاسوسی MI6 ضمن رد اتهامات وارد شده به سازمان تحت نظارت خود، افشاگریهای اسنودن را «مخرب» خواند و گفت: این افشاگریها خطری برای فعالیت سازمانهای اطلاعات مخفی هستند.وی برای فرار از پاسخگویی گفت: «دشمنان ما از خوشحالی دستهایشان را به هم میمالند.»
جان کری: هدف آمریکا و اسرائیل درباره ایران یکسان است
در حالی که وزیر خارجه آمریکا میگوید هدف واشنگتن و تلآویو برای تعطیلی برنامه اتمی ایران یکی است، رئیس پنتاگون اعلام کرد تهدیدهای اسرائیل و تحریمهای آمریکا علیه ایران هماهنگ عمل میکنند.جان کری که روز چهارشنبه در تلآویو و برای دومین بار طی دو هفته اخیر با نتانیاهو ملاقات میکرد، تاکید کرد: هدف آمریکا و اسرائیل در قبال فعالیتهای اتمی ایران یکی است. نتانیاهو نیز در این دیدار گفت، آمریکا و غرب باید تحریمها علیه ایران را تشدید کنند.جان کری روز جمعه نیز مجدداً از اردن به تلآویو رفت تا از آنجا عازم ژنو شود.چاک هیگل، وزیر دفاع آمریکا نیز در واشنگتن مدعی شده بود، در کنار تحریمها و فشارهای آمریکا، تهدیدهای بنیامین نتانیاهو هم در بازگرداندن دولت ایران به مذاکرات هستهای نقش مهمی داشته است.هیگل در مصاحبه با جفری گلدبرگ در نشریه آتلانتیک تصریح کرد: آمریکا نگرانیهای نخستوزیر اسرائیل درباره برنامه هستهای ایران را منطقی میداند.
جفری گلدبرگ که با هیگل مصاحبه کرده، در تحلیل دیگری در خبرگزاری بلومبرگ خاطرنشان کرد: «بسیاری از سناتورهای آمریکا با نتانیاهو درباره مذاکره با ایران اتفاقنظر دارند و هیگل هم نگرانیهای وی را درباره نیازهای امنیتی اسرائیل بجا و منطقی میداند و معتقد است که احتمالا تهدیدهای نتانیاهو درباره حمله نظامی به ایران در کنار فشارهای ناشی از تحریمهای سنگین اقتصادی موجب شده است که ایران مذاکرات را جدی بگیرد. در ابتدای انتصاب هیگل به عنوان رئیس پنتاگون مخالفتهایی با وی وجود داشت و ادعاهایی که سعی داشتند وی را چهرهای ملایم در برابر ایران و فلسطینیها و مقاصد آنها جلوه دهند. اما آن اتهامات در حال حاضر عمدتا به فراموشی سپرده شده است. هیگل با جدیت و پشتکار در جهت حمایت از اسرائیل تلاش کرده است. گروههای یهودی که زمانی درباره وی نگران بودند، اکنون با آغوش باز وی را پذیرفتهاند.»
از سوی دیگر روزنامه واشنگتن پست با اشاره به سفر زنجیرهای وزیر خارجه آمریکا به تلآویو و ریاض نوشت: سفر کری به ریاض با این رویکرد انجام شد تا دولت آمریکا به این کشور که شریک اصلی واشنگتن در خاورمیانه است، تضمین دهد که همچنان به رایزنی با این پادشاهی در زمینه موضوعات مهم و مشترک فیمابین مانند سابق ادامه خواهد داد. یکی از این موضوعات مهم برنامه هستهای ایران بود. کری در کنفرانس خبری در فرودگاه ریاض همراه با «سعود الفیصل» همتای عربستانی خود شایعات مطرح شده مبنی بر اینکه اوباما به کمتر از معامله عایقبندی شده و محکم با ایران رضایت خواهد داد را رد کرد.
وقتی آمریکای 317 میلیون نفری مستعمره چند هزار صهیونیست میشود
مقامات آمریکایی همچنان به رژيمصهیونیستی و لابی صهیونیستها تضمین میدهند که توافق نامطلوب با ایران انجام نخواهند داد.در حالی که دولت آمریکا تحت فشار شدید لابی صهیونیستی قرار دارد و همین باعث سرافکندگی رژیم مدعی ابرقدرتی شده، سامانتاپاور سفیر آمریکا در سازمان ملل به جمع یهودیان رفت و برای چندمین بار به صهیونیستها قول داد. وی در نشست آژانس خبری یهود گفت: دولت اوباما توافق ضعیف با ایران را از به نتیجه نرسیدن مذاکرات بدتر میداند و تن به توافقی نامطلوب نخواهد داد.پاور گفت: دلیل این که برخی شما نسبت به تعامل با ایران بدبین هستید را میدانیم اما، فراموش نکنید که ما برای تعامل با جمهوری اسلامی وارد این مسئله نشدهایم؛ بلکه تلاش میکنیم به صورت شفاف و قابل اثبات به این تضمین برسیم که برنامه هستهای ایران صلحآمیز است و این کشور به سلاح هستهای دست نخواهد یافت.
همزمان لابی صهیونیستی آیپک (کمیته روابط عمومی آمریکا- اسرائیل) بر تصویب طرح تحریم ایران در کنگره تاکید و اعلام کرد: نباید فشار به ایران لحظهای متوقف شود.آیپک، با صدور بیانیهای اعلام کرد: آیپک از اقدامات کنگره برای افزایش تحریمهای ایران حمایت میکند و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد. نباید به هیچوجه در روند تحریم و فشار به ایران لحظهای توقف ایجاد شود.همچنین بنیامین نتانیاهو در مراسمی به مناسبت چهلمین سالگرد جنگ 1973 گفت: فشارها نباید از روی ایران برداشته شود و تنها در این صورت است که ایران از برنامه هستهای خود دست میکشد.منتقدان بسیاری در آمریکا و غرب معتقدند که یک لابی چند هزار نفره صهیونیست، آمریکای 317 میلیون نفری را به گروگان گرفته و از این کشور مستعمره ساختهاند. سیاستمداران آمریکایی (اعم از دموکرات و جمهوریخواه) جرئت ندارند خود را از اسارت صهیونیستها خارج کنند.
سازمان منافقین بالاخره راه حل را پیدا کرد!
فرقه تروریستی منافقین که بنا داشت در واکنش به حضور نوریالمالکی نخستوزیر عراق تجمع اعتراضی راه بیاندازد این بار دست به دامن روشهای عجیب و غریب شد.این فرقه تلاش کرد وانمود کند این تجمع با حضور ایرانیها و در عین حال بزرگ بوده اما تصاویری که سایتهای وابسته به خود فرقه منتشر کردهاند حکایت از داستان دیگری دارد. به گزارش سایت اطلاعرسانی انجمن نجات، در این تصاویر مشخصا تعداد نفرات شرکتکننده به زحمت از انگشتان دست بیشتر است. فاجعهتر اینکه تصاویر از زوایایی گرفته شده که این چند ده نفر را از پشت سر نشان میدهد نه از روبهرو(!) این اقدام با هدف کتمان ماندن هویت غیرایرانی افراد صورت گرفته است.قبلا نیز عوامل سازمان با صرف مبالغ هنگفت و تبلیغات زیاد، افرادی از اتباع کشورهای مختلف و در بسیاری موارد متقاضیان پناهندگی آفریقایی در کشورهای اروپایی و آمریکا را به تجمعاتشان میکشاندند. این افراد در قبال دریافت مقداری پول توجیبی و یک وعده ناهار و تور توریستی بسیار ارزان حاضر میشدند در این تجمعات شرکت کنند.
تجمعات عموما نه به نام سازمان که تحت عنوان انجمنهای پوششی حامی حقوق بشر ولی وابسته به سازمان صورت میگرفت؛ امری که شرکتکنندگان اساسا از آن مطلع نبودند. انتشار گزارشهای تصویری از این تجمعات دست منافقین را رو میکرد. چهره افراد به صورت بارزی بیانگر هویت غیرایرانی آنها بود. همین امر سبب شد تا خبر رسوایی سازمان منافقین در این خصوص که به دفعات و در چندین تجمع تکرار شد فراگیر شود.رسانههای غربی از جمله شبکه فرانس 24 در جشن ویلپنت پاریس در ژوئن 2001 در این خصوص گزارش داد که عوامل سازمان با پرداخت 6 یورو و وعده گردشگری 3 روزه در پاریس به دانشجویان لهستانی آنها را به جشن خود آوردند.طنز ماجرا اجازه دولت آمریکا به تروریستها برای تجمع مقابل کاخسفید است حال آن که پلیس آمریکایی در جریان اعتراضات خیابانی به نظام سرمایهداری (جنبش 99 درصدی) به سرکوب شدید مردم پرداخت.
تایم: عربستان غیرمسئولترین کشور جهان استاگر بنا باشد جایزهای برای وظیفهناشناسی و غیرمسئولترین دولت جهان در نظر گرفته شود، یقینا کشور منتخب، عربستان سعودی خواهد بود.مجله تایم با انتشار این ارزیابی به قلم فرید زکریا نوشت، همچنین اگر جایزهای برای مسئولترین کشور در جهت معرفی و اشاعه ایدئولوژی رادیکال و مسلح در سراسر جهان در نظر گرفته شود، باز هم یقینا آن کشور عربستان خواهد بود. ثروت سرشار نفتی این پادشاهی در طول چهار دهه گذشته، انحصار و تایید و امضای صدور افراطگرایی خشونتگرایانه را داشته است.به هر جای جهان که نگاه کنیم، از آلمان گرفته تا اندونزی، مراکز گسترده شده با هزینه عربستان اداره میشود و این خشونت را تبلیغ میکنند.
تایم نوشت: در یکی از پیامهای تلفنی مربوط به دسامبر سال 2009 که «ویکی لیکس» آنها را سال 2010 افشا کرد، «هیلاری کلینتون» وزیر خارجه وقت آمریکا میگوید: عربستان پایگاه اصلی و مهم تامین اعتبار لازم برای تروریسم است و ریاض فقط اقدامات محدودی در راه قطع کردن این واریز سیلآسای مالی به طالبان و سایر گروههای مشابه به عمل آورده است. دولت عربستان یکی از تنها سه کشور جهان بود که دولت طالبان در افغانستان را به رسمیت شناخت و مورد حمایت قرار داد و تنها بعد از واقعه یازده سپتامبر دست از این حمایت کشید.«اقبال حیدر» وزیر اسبق قانون عربستان در تاریخ اوت 2012 در مصاحبهای به شبکه خبری «دویچهوله» آلمان اعلام کرد: تفاوتی نمیکنددد طالبان باشد یا «لشکر الطیبه»، ایدئولوژی هر دو گروه وهابیت عربستان است، بدون ذرهای تردید. شکی نیست که عربستان از گروههای وهابی حاضر در سراسر پاکستان حمایت میکند. در جنگ عراق نیز حامی اصلی گروههای تروریستی، عربستان بوده است و رژیم سعودی اکنون همین مدل را در سوریه پیاده میکند.فرید زکریا خاطرنشان کرد: در این میان به حق باید بهترین مصداق برای شکست سیاست خاورمیانهای آمریکا را عربستان دانست. اوباما هماکنون سیاستهای خود را در بازخورد با عربستان نهایی میکند.
یادلین: کودتاچیان مصر منافع اسرائیل را تأمین کردند
رئیس پیشین سازمان اطلاعات نظامی رژیم اسرائیل گفت: بهار عربی به حرکتی ضداسرائیلی تبدیل شده بود؛ اما اینک در مصر از طریق کودتای نظامی، به مسیر اصلی خود بازگشت.به گزارش شبکه خبری العالم، «آموس یادلین» در اظهاراتی که سایت عربی السبیل روز سهشنبه آن را منتشر کرده است، افزود: بهار عربی در همه جا به جنبشی علیه اسرائیل تبدیل شده بود؛ اما اینک از طریق کودتای نظامی به مسیر اصلی خود در مصر بازگشت.وی افزود: حوادث کشتی مرمره آبی اشتباهی بزرگ بود.روز 31 ماه مه 2010 کماندوهای ارتش رژیم صهیونیستی به ناوگان دریایی حامل کمکهای بشردوستانه تحت عنوان ناوگان آزادی به باریکه غزه، که شامل شش کشتی حامل 663 فعال حامی فلسطینیان از 37 کشور بود حمله کردند که 9 مسافر کشتی اصلی این ناوگان به نام مرمره، در این حمله به شهادت رسیدند و 60 نفر زخمی شدند.مقامات صهیونیستی بارها بیداری اسلامی و انقلابهای مردمی از جمله در مصر را زلزله 9 ریشتری و تهدید موجودیت اسرائیل عنوان کرده و آنها را تکرار انقلاب اسلامی 1979 ایران معرفی نمودهاند.
تیرخلاص آمریکا به مذاکرات ژنو هیچ تحریمی را لغو نمیکنیم
یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد واشنگتن قصد لغو هیچ تحریمی را ندارد.ماری هارف گفته است: دولت اوباما صرفا در پی یک وقفه کوتاه در تلاشها برای تحریم بیشتر ایران است و به دنبال لغو هیچ یک از تحریمهای کنونی نیست.به گزارش واشنگتن فری بیکن این مقام آمریکایی در رابطه با نوع برداشت و تفسیر ایران از خواسته دولت آمریکا از کنگره برای به تعویق انداختن دور جدید تحریمها، گفت: من نمیدانم آنها چه تفسیری خواهند داشت ولی ما فقط خواستار وقفهای کوتاهمدت هستیم و همچنین میخواهیم تحریمهایمان با خطمشی مذاکرهمان هماهنگ و همسو باشند.وی تصریح کرد: تیم مذاکرهکننده ما بر این باور است که بهترین راه، وقفهای کوتاه در اجرای تحریمها برای افزایش شانس موثر واقع شدن روش دیپلماسی است و در حقیقت، حل اختلافات براساس روش دیپلماتیک، خواسته دولت و کنگره آمریکاست.این دیپلمات آمریکایی خاطر نشان کرد: اعضای کنگره واقعا شرکای مهمی بودهاند و اگر تحریمهای شدید جامعه بینالمللی و کنگره علیه ایران وجود نداشت ما در وضعیت کنونی قرار نداشتیم.
ضربه اسنودن به سرویسهای جاسوسی انگلیس
روسای سه سازمان اطلاعات مخفی انگلیس برای نخستین بار با حضور همزمان در پارلمان از عملکرد خود دفاع کردند.افشاگریهای ادوارد اسنودن، کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا و در پی آن افزایش انتقادها از عملکرد سازمانهای جاسوسی دیگر، روسای آنها را مجبور به حضور همزمان در پارلمان کرد.سازمان اطلاعات داخلی (امای5)، سازمان خارجی (امآی6) و ستاد ارتباطات و شنود دولت انگلیس متهم هستند که به طور فراگیر از کامپیوترهای شخصی و ارتباطات تلفنی شهروندان انگلیس و همینطور متحدان این کشور جاسوسی میکردند.
اندرو پارکر، رئیس سازمان MI5، جان ساورز، رئیس سازمان MI6 و ایان لوبان، رئیس ستاد ارتباطات و شنود دولت بریتانیا پنجشنبه در یک جلسه 90 دقیقهای در کمیته امور امنیتی و اطلاعاتی پارلمان حاضر شدند. آنها در این جلسه به پرسشهای نمایندگان پاسخ دادند.
ایان لوبان، رئیس ستاد ارتباطات و شنود دولت بریتانیا، نهادی که متهم است با همکاری آژانس امنیت ملی آمریکا به طور فراگیر از شهروندان انگلیسی جاسوسی میکرده است، این اتهام را رد کرد.در همین حال جان ساورز، رئیس سرویس جاسوسی MI6 ضمن رد اتهامات وارد شده به سازمان تحت نظارت خود، افشاگریهای اسنودن را «مخرب» خواند و گفت: این افشاگریها خطری برای فعالیت سازمانهای اطلاعات مخفی هستند.وی برای فرار از پاسخگویی گفت: «دشمنان ما از خوشحالی دستهایشان را به هم میمالند.»