کد خبر 260405
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۹:۴۱

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ایجاد نهضت ملی مهارتی را برای توسعه کشور با اهمیت توصیف کرد و افزود: این وزارتخانه درصدد ایجاد ارتباط بین بیمه بیکاری و مهارت آموزی است.

به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزی خبر، علی ربیعی در حاشیه مراسم اختتامیه چهاردهمین دوره مسابقات ملی مهارت در مصاحبه با خبرنگاران، نداشتن مهارت را برکاهش کیفیت کالا و افزایش هزینه تولید تاثیرگذار دانست، گفت: باید جوانان ما از مدرک گرایی به مهارت آموزی روی آورند.

ربیعی با اشاره به رتبه جوانان ایرانی در مسابقات جهانی مهارت گفت: جوانان ایرانی توانسته اند رتبه خوبی را در مسابقات کسب کنند، اما با راه اندازی بنیاد ملی نخبگان مهارتی، می توان مهارت آموزی را به گفتمان عمومی در جامعه تبدیل کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نرخ بیکاری جوانان تحصیلکرده و دانش آموختگان دانشگاهی را بیش از 40 درصد اعلام کرد.

ربیعی، ایجاد نهضت ملی مهارتی را برای توسعه کشور با اهمیت توصیف کرد و افزود: این وزارتخانه درصدد ایجاد ارتباط بین بیمه بیکاری و مهارت آموزی است.

وی از تدوین طرح ویژه ای در این خصوص در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و گفت: بر اساس این طرح که باید به تصویب شورای عالی اشتغال برسد، بودجه مربوط به بیمه بیکاری در اختیار بخش صنعت قرار می گیرد.

ربیعی افزود: در این طرح، هیچ فردی که دارای مهارت باشد، بیکار نخواهد شد.

وی با بیان این که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بخش باغبانی را در تشکل های صنفی و مدنی برعهده دارد، افزود: شمارش آرای انتخابات انجمن های صنفی با نظارت حراست وزارت کار انجام شد.

ربیعی با تاکید بر نقش سازمان های غیردولتی گفت: به طور جدی، فعالیت تشکل ها و سازمان های غیردولتی را پیگیری خواهم کرد.

وزیر تعاون: نیمی از متقاضیان کار مهارت حرفه ای ندارند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ۵۰ درصد متقاضیان کار فاقد مهارت های حرفه ای هستند.

علی ربیعی در مراسم اختتامیه چهاردهمین دوره مسابقات ملی مهارت که در محل سالن برج میلاد برگزار شد ، به نقش نیروی کار ماهر در توسعه کشور اشاره کرد و افزود: باید گفتمان مهارت در جامعه به گفتمان عمومی و بهره وری به کلید توسعه تبدیل شود.

ربیعی، همچنین بر لزوم توسعه آموزش های فنی و حرفه ای در کشور برای توانمندسازی نیروی انسانی در تمامی بخشها تاکید کرد.

وی با اشاره به نتایج مطالعات نظرسنجی از 600 مدیر در کشورهای شرق آسیا گفت: مهمترین نگرانی این مدیران کمبود نیروی کار ماهر است، این در حالی است که کشور چین رشد اقتصادی 8 درصدی را تجربه می کند.

ربیعی در ادامه به برگزاری مسابقات ملی مهارت در کشور اشاره کرد و افزود: مسابقات ملی مهارت فقط برای شناسایی نیست، بلکه کل نظام آموزش مهارتی را تحت تاثیر قرار می دهد.

ربیعی با اشاره به فرهنگ سرمایه گذاری در کشور خاطرنشان کرد: سرمایه گذاران در ایران می خواهند یک شبه به بهره وری برسند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جامعه ای که پول را به سکه تبدیل می کند، اما حاضر نیست در بازار سرمایه ، سرمایه گذاری کند، انتقاد و تاکید کرد کارآفرینی باید به ارزش تبدیل شود.

ربیعی افزود: اختراع ماشین بخار از دانشگاه انجام نشد، بلکه این حرکت عظیم از سوی مهارت جویان بود و گروه مرجع در جامعه، باید مهارت جویان شوند تا بهره وری ارتقا و هزینه تولید کاهش یابد، خلاقیت به کار تزریق شود و امنیت شغلی با افزایش مهارت توسعه یابد.

وی با حمایت از شبکه ملی نخبگان گفت: نیازمند اخلاق حرفه ای هستیم و صنایع ما نیاز به نیروی مهارت دارد.

در مرحله کشوری چهاردهمین مسابقات ملی مهارت،  575 رقابت کننده در 28 حرفه آموزشی در چهار حوزه در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز، مرکز آموزش فنی و حرفه ای شماره یک شهید خدایی کرج، مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای کشور و مرکز تخصصی آموزش خودروی 9 دی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

501 تن از رقابت کنندگان در این دوره از مسابقات ملی مهارت را مردان و 74 نفر را زنان شامل بودند.

برگزیدگان این دوره از مسابقات ملی مهارت و همچنین برگزیدگان پانزدهمین مسابقات ملی مهارت که در سال آتی در کشور برگزار می شود با یکدیگر به اردوی آماده سازی برای مسابقات بین المللی مهارت که در سال 2015 میلادی در کشور برزیل انجام می شود، اعزام می شوند.

در مراسم اختتامیه چهاردهمین دوره مسابقات ملی مهارت، از برگزیدگان اول تا سوم این رقابت ها که به ترتیب از استان های زنجان، تهران و اصفهان بودند با حضور علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تقدیر شد.

تیم مهارت ایران برای مسابقات جهانی 2015 از بین شرکت کنندگان در اردوی آماده سازی برای مسابقات جهانی مهارت برگزیده خواهند شد.

تیم ملی جمهوری اسلامی ایران، پس از هفت دوره حضور در مسابقات جهانی مهارت در چهل و دومین مسابقات که سال جاری میلادی در کشور آلمان برگزار شد، توانست با کسب معدل امتیازی تیمی 516.91 و کسب رتبه چهارم ،رتبه کشور را نسبت به دوره گذشته ارتقا دهد و بالاتر از کشورهایی نظیر انگلستان، کانادا، فرانسه و بسیاری از کشورهای توسعه یافته دیگر قرار گیرد.

مسابقات جهانی مهارت، هر دوسال یکبار در یکی از کشورهای جهان و مسابقات ملی مهارت هر سال در کشور برگزار می شود.

معرفی برگزیدگان مسابقات ملی مهارت در پایان چهاردهمین دوره

برگزیدگان 28 رشته فنی و حرفه ای، در مراسم اختتامیه چهاردهمین دوره مسابقات ملی مهارت تجلیل شدند.

در این مراسم که با حضور علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و 30 نماینده مجلس شورای اسلامی برگزار شد ، به نفرات اول تا سوم این رقابت ها مدال طلا ، نقره و برنز اعطا شد.

رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: در این مسابقات 575  نفر با هم رقابت کردند.

پرند با اشاره به نقش نخبگان مهارتی در توسعه کشور از تشکیل شبکه ملی نخبگان مهارتی خبر داد و گفت: با ایجاد این شبکه ، دسترسی به تامین نیروی انسانی ماهر آسان می شود.

در این مراسم همچنین به نفراتی که بالاتر از امتیاز 500 کسب کردند نیز دیپلم افتخار اعطا شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۲:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۲
    0 0
    میشه بگید مهارت ایشون که وزیر شدن چی بوده؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس