مشـرق- بازي هاي رايانه اي به يکي از ابزار رسانه اي جنگ نرم دشمن عليه اسلام و انقلاب بدل شده است. طراحان اينگونه بازي ها به قدري با برنامه و سياستگذاري هدفمند اقدام به ساخت بازي مي کنند که اگر همان بازي مجددا مورد بررسي قرار گيرد با نکات جديدي در آن برخورد مي کنيم.
يکي از بازي هايي که در مقاله "جنگ نرم عليه سپاه در بازي هاي رايانه اي" به آن اشاره شد، بازي اکشن آغاز نبرد بود، نکته جالب در اين بازي که مي تواند بر روابط پشت پرده بين شرکت هاي توليد کننده بازي هاي رايانه اي و مراکز تصميم گيري سياسي کشورهاي غربي دلالت کند، پيشبيني زمان و مکان و نيز وقوع يک جنگ در آينده است.
در اين بازي ويديويي، که در سال 2005 ميلادي به بازار عرضه شد، کاربر بايد در قالب يک تيم نظامي آمريکايي به لبنان و به شيعيان اين کشور آن هم در سال 2006 ميلادي حمله کند، امري که به دست رژيم صهيونيستي دراين سال در عالم واقعيت روي داد!
در اين بازي کاربر درگير يک جنگ شهري براي مبارزه با تروريست ها و کشتن آنها و رهبرانشان مي شود، تروريستهايي که همگي مسلمان هستند و جالب تر اينکه يکي از اين افراد عبدالله بن کتان ، متولد عربستان سعودي، عضو نيروي ويژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ايران و رهبر نيروهاي عملياتي در بيروت مي باشد.
در اين بازي شما آرم برخي از گروه هاي را مي بينيد(مانند جنبش امل از گروه هاي شيعه در لبنان) و يا تصاويري بر روي ديوارمنازل تروريست ها که زير آن عبارت شهيد به کار رفته است. در اين بازي برخي از تروريستها لباس نظامي به تن و البته عمامه به سر دارند و يا حتي در برخي از قسمتها در ميان تروريستها روحاني هايي را با لباس روحانيت شيعه مي بينيد که البته با توجه به رنگ سياه عمامه، سيد هستند.
در اين بازي در يک قسمت البته به صورت مبهم تصويري ديده مي شود که تصوير امام خميني (ره) به نظر مي رسد. جالب تر اينکه در يکي از مراحل بازي در کشور عرب زبان لبنان، نوشته فارسي بر روي ديوار نقش بسته شده است!
عبارت فارسي به اين شرح است:
" نماز تسلي بخش و آرامشگر دلهاي مضطرب و خسته و به ستوه آمده و ماية صفاي باطن و روشني روان است."
اما نکته قابل توجه اين است که اين عبارت صرفا يک جمله فارسي تصادفي نيست که فقط براي اشاره به نقش ايرانيان در لبنان دارد. اگر اين جمله را در اينترنت جستجو کنيد متوجه مي شويد که اين عبارت بخشي از سخنان مقام معظم رهبري درباره نماز است.
متن کامل بيانات مقام معظم رهبري به اين صورت است:
"نماز و نيايش، ارتباط صميمانهاي است ميان انسان و خدا، ميان آفريده و آفريدگار، نماز تسلي بخش و آرامشگر دلهاي مضطرب و خسته و به ستوه آمده و ماية صفاي باطن و روشني روان است."
با اين توضيحات حرف هاي سازندگان اين بازي مبني بر اينکه در ساخت اين بازي هيچ برنامه سياسي وجود نداشته است چقدر قابل پذيرش است؟ آيا واقعا کنار هم قرار گرفتن بسياري از اين نشانه ها،مي تواند تصادفي باشد، جالبتر اينکه وقوع چنين پيشگويي واقعي صرفا به اين بازي محدود نمي شود. با ديدن چنين نشانه هاي بارزي، ديگر هيچ عقل سليمي مي تواند بر طبل توهم توطئه بکوبد ؟
----------
* ماهنامه پيام انقلاب، شماره 42 ، دي ماه 89