به گزارش مشرق، حجت الاسلام و المسلمين امير جوان آراسته در گفت و گو با مرکز خبر حوزه، در مورد ارزيابي اش در مورد سريال فاصله ها که از شبکه سوم سيما در حال پخش است اظهار داشت: اصل ساخت چنين سريالهايي امر لازمي است، زيرا خانواده ها، تا حدودي با همين مشکلات دست و پنجه نرم مي کنند، و اين امر نوعي سدشکني است.
وي افزود: پرداختن به موضوعات خاصي که در اين سريال مطرح شده است، با توجه به شرايط فعلي جامعه، کاري پسنديده، قابل تقدير و نشان دهنده شجاعت کارگردان و ديگر عوامل سريال فاصله هاست.
مسئول مدرسه اسلامي هنر، همچنين گفت: اين سريال، داراي نقاط ضعفي نيز ميباشد، ولي در کل مي توان آن را مفيد ارزيابي کرد.
وي با ذکر برخي از نقاط مثبت سريال فاصله ها، ابراز داشت: در اين سريال شکاف هاي بين نسلي، البته در موارد خاصي به خوبي نشان داده شده است، اگرچه اين شکاف ها در نقاط ديگري نيز مي توانست نشان داده شود، اما بازهم بايد گفت به دليل اين که کار جديدي است همين مقدار هم قابل تقدير است.
حجت الاسلام جوان آراسته، تصريح کرد: نکتهاي که در اين سريال پرمخاطب که بايد به آن توجه ميشد، درگير بودن افراد مختلف فاميل با يکديگر است که اين امر خيلي جلوه طبيعي ندارد.
وي با اشاره به رابطه دختر و پسر معتقد و متدين يعني «علي و ريحانه» در اين سريال، گفت: به نظر مي رسد افکاري که در اين فيلم به عنوان افکار مثبت معرفي شده اند، لازم بود که رابطه شان حساب شده تر نشان داده شود، زيرا جوانان جامعه که سطح تدين و ايمان آن ها در حد نقش «علي و ريحانه» ميباشد، شايد رابطه شان در اين حد هم صورت نپذيرد، در حالي که در اين سريال اين رابطه بسيار عادي و طبيعي نشان داده مي شود.
مسئول مدرسه اسلامي هنر، ادامه داد: نمي توان از عوارض جانبي شيوه ارتباط دو جوان متدين يعني علي و ريحانه که به صورت عادي و بسيار طبيعي نشان داده مي شود در امان بود، چرا که اين امر در نهايت مشکلاتي را ايجاد خواهد کرد.
وي اضافه کرد: در مورد نشان دادن رابطه هاي پدر و پسري و يا رابطه هاي مادر و دختري در اين فيلم و نشان دادن نقاط ضعف و قوت در آن ها، خوب عمل شده است؛ البته تلويزيون محدوديت هاي خاص خود را دارد و نمي تواند تمامي مشکلاتي که مابين والدين و فرزندان وجود دارد را نشان دهد، اما بايد گفت در همين اندازه هم، قابل قبول بوده و باعث روشنگري براي والدين و جوانان ميباشد؛ مخصوصا براي جواناني که چشم و گوش بسته و بدون توجه به راهنماييهاي والدين تصميمات مهمي را در زندگي خود اتخاذ مي کنند.
حجت الاسلام جوان آراسته با اشاره به روابط نقش پسري به نام سعيد و دختري به نام بيتا در اين سريال، گفت: عوارض جانبي تبليغ اين نوع روابط، بسيار تأثير گذار است؛ چرا که معمولا اين گونه روابط در واقعيت به حرف زدن ختم نشده و از حدود شرعي فراتر مي رود و متعاقبا مي تواند اثراتي منفي را به همراه داشته باشد؛ البته از طرفي هم نمي توان رابطه پسر و دختر هايي که قصد ازدواج با يکديگر را دارند، را بست؛ اما اگر روابط به گونه اي نشان داده شود که در جريان بودن خانواده ها بيشتر تبليغ شود، مفيدتر خواهد بود.
وي در تحليل، نقش گفت: يکي از نقاط منفي اين سريال، توجيه اعمال اين دختر است که با مردان غريبه بسياري هم کلام شده است؛ در اين سريال بيتا را دختري مظلوم نشان مي دهد که به دليل فقر مادي مجبور است با مردان بسياري هم کلام شود؛ اين نقطه از فيلم، نقطه مشکل دار آن است که قطعا اثراتي منفي را به بار خواهد داشت.
مسئول مدرسه اسلامي هنر گفت: سريال فاصلهها به دليل اين که اولين کاري است که مستقيما به موارد خاصي پرداخته کار قابل تقديري است، اما نقاط ضعفي نيز دارد که نبايد از آن ها غافل شد.