سعيد مستغاثي گفت: کم کاري در کليه مراحل حيطه‌هاي فرهنگي و هنري بوده است که يکي هم سينما هست که ما ورود و ريشه هاي سينما را در ايران بررسي کرديم و يک بازنگري به مقوله سينما که چگونه وارد ايران شد و چگونگي تکامل و توسعه، سردمداران سينماي ايران، بحران در سين

به گزارش مشرق، مستغاثي در پاسخ به اين سوال رجا که دليل ساخت برنامه‌اي با نام "راز آرماگدون" چيست گفت: ابهاماتي که امروز براي نسل جوان کشورمان وجود دارد مهمترين علت ساخت اين برنامه بود، امروز نياز به دشمن شناسي و اهميت مقابله با آن يک ضرورت است، لذا مواردي همچون القائات برخي روشنفکران و رسانه‌هاي خارجي مبني بر اينکه ايران هيچ ضديتي نبايد با اسراييل داشته باشد امروز وجود دارد که نياز است به آنها پاسخ داده شود.

وي با بيان اينکه اينگونه القائات در تاريخ موجب شد تا دست از تحقيقات گسترده در اين زمينه برداشته شود، ضديت انقلاب و نظام جمهوري اسلامي با تفکر صهيونيسم بين‌الملل را يک تضاد آشتي ناپذير عنوان کرد و اظهار داشت: اين موضوع به قرنها پيش برمي‌گردد، اسنادش موجود است و به ضديت يک فرقه شيطاني که مي‌توانسته در آن زمان نام صهيونيزم نداشته باشد باز مي‌گردد که با عقايد شرک آميز درصدد تسخير جهان و نابودي اديان توحيدي برآمده است.

اين مستندساز جنگهاي صليبي، تجارت برده، الماس و سياه پوستان، تاثيرات منفي بر روي زمين و محيط زيست و بسيار از ناهنجاري هاي معاصر را نمونه‌هايي از اقدامات اين جريان شيطاني عنوان کرد و افزود: همه اين موارد باعث شد که ما اين مجموعه را تهيه کنيم و خوشبختانه با مساعدت رييس محترم شبکه خبر و رييس گروه سياسي و استقبال گسترده اي که در سري اول از خارج از کشور شد اين برنامه ساخته شد.

مستغاثي طبق برآورد آمار روابط عمومي صدا و سيما، از حدود 25 هزار وب سايت خارجي و و خبرگزاري که روي اين مجموعه کار کرده بودند و لينک زده بودند خبرداد و گفت: استقبال گسترده اي از اين مجموعه شد، چرا که پشت پرده تقريبا تمامي فجايع جهاني همان باورهاي فيلسوفان غربي است که مي گويد کسي که صهيونيزم را نشناسد نمي تواند راجع به سياست و اقتصاد و فرهنگ و هنر صحبت کند.

سازنده مستند "راز آرماگدون" در پاسخ به سوال ديگري مبني بر موضوعات اين مجموعه چهار قسمتي توضيح داد و اظهار داشت: سري اول، مفهوم آرماگدون و يک باور بسيار ضد بشري که در گروه عظيمي از صهيونيست ها وجود دارد و زمينه فکري و تئوريک بسياري از فجايعي که همين امروز در کنار گوش ما در جريان است پرداخته شده و نقش اين تئوري و پيشينه اش در تحريف تاريخ ايران و ردپايش را در تاريخ معاصر ايران پيگير شده بوديم.

وي ادامه داد: سري دوم، بحث تهاجم و ناتوي فرهنگي است تحت عنوان ارتش سايه ها و در سري سوم فرماسونري تحت عنوان معبد تاريکي بود که بحت فراماسونري و حضور کانون هاي فراماسونري در تحولات تاريخ ايران و جهان و تحولات امروز حتا بعد از انقلاب و نفوذشان در مراکز فرهنگي و اجتماعي و اقتصادي مطرح شده است.

مستغاثي موضوع سري چهارم را تحت عنوان پروژه اشباح عنوان کرد و گفت: در اين سري بحث حضور نهادهاي فراماسونري در پشت پرده رسانه هاي امروز دنيا اعم از مطبوعات و اينترنت و تلويزيون، سينما، بازي هاي رايانه اي و بعد هم بحث فرقه ها و نقششان در تحولات قبل از انقلاب و بعد از انقلاب و همين تحولات سياسي امروز ما بررسي شده.

اين محقق و مستندساز به توضيح اينکه چرا در سري چهارم به پشت پرده سينما پرداخته شده به اهميت اين موضوع پرداخت و تصريح کرد: يک دليلش همان سري هاي قبل بود يعني يک طرحي را تصويب کرديم و به اينجا رسيديم که ما بحث کانونهاي ماسوني و تهاجم فرهنگي و بسياري از مسايل ديگر را در سري هاي قبل مطرح کرديم و در اين سري اين گونه پيش بيني کرديم که به بحث رسانه ها بپردازيم.

وي اضافه کرد: خصوصا حضور رسانه‌ها در ايران و پس از انقلاب و نقششان در تحولات کشور و همچنين جريان فتنه سال گذشته باعث شد تا ما به اسناد خيلي بهتري دست پيدا کنيم تا تأکيد مقام معظم رهبري و مقوله فتنه سال گذشته ريشه يابي شود و به صورت خيلي شفاف زمينه هايش براي مردم عيان شود.

وي گفت: کم کاري در کليه مراحل حيطه‌هاي فرهنگي و هنري بوده است که يکي هم سينما هست که ما ورود و ريشه هاي سينما را در ايران بررسي کرديم و يک بازنگري به مقوله سينما که چگونه وارد ايران شد و چگونگي تکامل و توسعه، سردمداران سينماي ايران، بحران در سينماي امروز را بررسي کرديم.

وي علت پخش اين مجموعه از شبکه خبر را، بين المللي بودن آن به جهت جذب مخاطبان جهاني عنوان کرد و با بيان اينکه شبکه سه و شبکه يک هم اين مجموعه را پوشش دادند گفت: شبکه خبر بر خلاف اينکه به نظر مي آيد يک شبکه خبري است خوشبختانه الان در بين قشر فرهيخته و پژوهشي و دانش پژوه ما خيلي نفوذ دارد و از سوي ديگر استقبال و مساعدت و همکاري مديران اين شبکه بود که برخوردهاي بسياري خوبي داشتند و باعث شدند که ما ترغيب شويم که با اين شبکه همکاري کنيم.

مستغاثي در بخش ديگري از اين مصاحبه به واکنش ها و حملاتي که به اين مستند شده پرداخت و اظهار داشت: بسياري از منابع و رسانه ها صهيونيستي واکنش هاي تندي به اين مستند داشتند، جاي تعجب است که در اين سري به جريان ها و مراکز داخلي صهيوني پرداخته بوديم و يک دفعه موضع عوض را کردند و يک جايي نوشته بود که راز آرماگدون تيري که به هدف نشست و حالا آمدند اين برنامه را کف گير تلويزيون به ته ديگ خوردن تعبير کردند.

وي با تاکيد بر اينکه حدود 50 کارشناس در ساخت اين مستند نظر دادند گفت: 16نفر اساتيد دانشگاه، حدود 14 مولف کتاب، 13 نفر اعضا و روساي مراکز پژوهشي کمک کردند.

مستغاثي درخصوص سايتهايي که اين مجموعه را براي دانلود در اختيار علاقمندان گذاشته توضيح داد و اظهار داشت: مالک حقيقي خود سازمان صدا و سيما هست و خودش هم در سري اول براي دي وي دي اقدام کرد و موسسه صوتي و تصويري سروش صدا و سيما اين سريال را مي تواند با درخواست فردي در اختيار بگذارد، اما برخي سايت ها هست که به صورت خودجوش براي دانلود گذاشته اند مثل مبين مديا يا سايت روشنگري برخي از سايت هاي خارجي که با زيرنويس انگليسي خودشان ترجمه کرده بودند و اما به هر صورت ما اميدواريم که صدا و سيما خودش اين کار را بکند، چرا که خيلي از علاقمندان هستند که دوست دارند اين مجموعه را داشته باشند.

وي در پايان با بيان اينکه اين سري به عنوان سري آخر مجموعه راز آرماگدون طراحي شده است و طرح ديگري هم تصويب شده است که دنباله جريان ماسوني است افزود: هنوز طرحش به مرحله توليد نرسيده است و طرح ديگر هم "اينک آخرالزمان" است که به نوعي به سينماي آخر الزماني غرب مي پردازد که در مرحله پيش توليد است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس