به گزارش مشرق به نقل از فارس، بسیج دانشجویی 313 دانشگاه سراسر کشور طی بیانیهای تأکید کرد: توفیقی در سال 88 به هتک حرمت جمهوریت و اسلامیت نظام آن هم در ساحت دانشگاه پرداخته است، نمیتواند سرپرست و وزیر علوم دولت اعتدال باشد.
این دانشجویان در ابتدای بیانیه خود آوردند: اهدافی که نظامِ مردمی جمهوری اسلامی ایران دنبال میکند و وظایفی را که قانون اساسی بر دوش دولت و شخص رئیس جمهور قرار داده است بسیار روشن و البته به ثمر نشاندن آنها سخت و دشوار است و نیاز به مجاهدت فراوان و مسئولان معتقد به نظام و ارزشها و اهداف و آرمانهای آن دارد.
در بخشی از این بیانیه آمده است: ما دانشجویان، بر حسب وظیفه خویش و در همراهی با قشر گسترده دانشجویانی که در پیش از انقلاب اسلامی و پس از آن، با تبعیت از مقام ولایت و با آگاهی و مسئولیت پذیری، به مجاهدت پرداخته و با الهام از مکتب انقلابی و پربار اسلام، تلاش پیگیر و ثمربخشی را برای بالا بردن سطح آگاهی و هوشیاریِ مبارزاتی و مکتبی ملت مسلمان ایران در به ثمر نشاندن انقلاب و آبیاری نهال آن بکاربردند، خود را ملتزم به همکاری و تذکر به مسئولان و مطالبه گری از آنها دانسته و در این راه پرچم آرمانخواهی را زمین نمی گذاریم چرا که از شهید بهشتی (ره) آموخته ایم که انقلاب ما انقلاب آرمان هاست.
این دانشجویان در بیانیه خود از دولت یازدهم خواستند که وزرا و معاونین و همکارانی را برای خود برگزیند که دارای ویژگیهای شایسته آن مسئولیت باشند و تأکید کردند که در این زمینه هیچ گونه مسامحهای را در این راستا نمیپذیرند.
* وزیر علوم دولت یازدهم؛ نقطه امید فتنه گران نباشد
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: مهمترین نهادی که فتنه گران برای تحقق اهداف و اندیشههای خود برای آن برنامه چیده و مهیا شدهاند دانشگاه است. مگر مردم تجربه فتنه 18 تیر 78 و خرداد 88 را فراموش کرده اند؟! ما با کمال احترامی که برای دولت محترم قائلیم اما باید بگوییم آقای توفیقی، بعنوان کسی که هیچ سنخیتی با گفتمان اعتدال نداشته و درسال 88 به هتک حرمت جمهوریت و اسلامیت نظام آن هم در ساحت دانشگاه پرداخته است، نمیتواند سرپرست و وزیر علوم دولت اعتدال باشد.
در ادامه این بیانیه آمده است: بدیهی است کسی که در کارنامه خود سابقه اقدام علیه جمهوریت و اسلامیت نظام را دارد و در تریبون به بیان توهین و افترا بدون هیچ گونه دلیل و مدرکی پرداخته و تا دیروز مسئولان نظام را به سخره گرفته و آنها را متهم به کذب و تقلب نموده نمیتواند امروز داعیه دار رعایت حقوق مردم باشد.
به گفته این دانشجویان، مسئولیت سنگین وزارت علوم و حتی سرپرستی آن را نمیتوان بر دوش کسی گذاشت که در غبار فتنهها خود را باخته و امروز در پی کسب منصب، به دور دولتی که داعیه دار اعتدال و تعهد و خدمت به نظام است، پرسه میزند.
در ادامه این بیانیه دانشجویان تأکید کردند: شرعاً و عقلاً کسی را که دارای سوء سابقه است نباید بر مردم حاکم کرد و اختیار اداره مسئولیت های سنگینی چون اداره دانشگاه ها و آموزش عالی یک کشور اسلامی را به او محول کرد. چرا که یکی از مهمترین اهداف انقلاب کبیر اسلامی، شایسته سالاری در اداره جامعه و حکومت بر مردم و اجرای قوانین است.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: حال سوال این است، کسانی که در آزمون تسلیم در برابر اراده ملت و پیروی از ارزشها و آرمانهای انقلاب در مقاطع مختلف نمره منفی آوردهاند و پروندهای سیاه را در سوابق خود به علت همراهی با فتنه و فتنه گران و بعضاً دخیل و موثر واقع شدن در ایجاد آتش فتنه ثبت نموده اند چگونه می توانند اعتماد دولت و ملت را جلب نمایند؟ و به سرپرستی یا معاونت نهادهای مهم دولت گمارده شوند؟!! (فتأمل)
دولت یازدهم تداوم روند پیشرفت علمی کشور را که با تلاش برخی مسئولان دولتِ پیش محقق گردیده است و حراست از آن بارها از سوی رهبر معظم انقلاب (دام ظله العالی) خطاب به دولت یازدهم مورد تأکید قرار گرفته است را با انتخاب وزیرعلومی شایسته، عملیاتی کند.
در ادامه این بیانیه آمده است: عجیب است که دولت وقتی می بیند مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از ملت بزرگ ایران به آقای میلی منفرد به خاطر حضور در جلسات فتنه گران رای اعتماد نمی دهد، چگونه فردی را به سرپرستی همان وزارتخانه منصوب می کند که خود از فعالین فتنه و سخنران محافل فتنه گران است؟! ملت و دانشجویان انقلابی این دهن کجی ها به ملت را برنمی تابد.
به گفته این دانشجویان، متاسفانه سرپرست وزارت علوم در حالی دست به عزل مدیران دانشگاه ها و معاونین وزارت علوم میزند که بر طبق قوانین سرپرست وزارت اختیارات این امور را ندارد، سرپرست وزارت علوم که هنوز از مجلس رای اعتماد نگرفته است، نمی تواند رئیس دانشگاهی که با حکم شورایعالی انقلاب فرهنگی منصوب میشود، را عزل کند.
دانشجویان در ادامه بیانیه خود آوردند: لغو مصوبات قانونی دولت قبل با نگاه سیاسی، یکی دیگر از نگرانی های دانشجویان است، چرا باید فرآیند قانونی که در یک وزارت خانه طی شده است توسط سرپرست (و نه وزیر) بعدی لغو شود؟!
بسیج دانشجویی 313 دانشگاه سراسر کشور در ادامه بیانیه خود آورد: از رئیس جمهور می خواهیم در آستانه بازگشایی دانشگاه ها، هر چه سریعتر اقدام به معرفی وزیر علوم پیشنهادی خود به مجلس کند تا هم امورات دانشجویان و دانشگاه ها سرو سامانی بگیرد و هم سرپرست فعلی بیش از این بعنوان «جاده صاف کن جریان های افراطی و ضد اعتدال» عمل نکند.
* حمایت از اقدامات انقلابی در دانشگاه ها
در ادامه این بیانیه آمده است: متاسفانه این روزها شاهد هستیم با عملکرد حزبی و غیر منصفانه برخی رسانه ها و روزنامه های زنجیره ای، اقدامات انقلابی صورت گرفته در چند سال اخیر برای تحقق دانشگاه اسلامی مورد جفا و حمله های کینه توزانه قرار گرفته است. خوب می دانیم مطلوب این آقایان بازگشت فضای دانشگاه به دوران پرالتهاب و سیاست زده سال هایی چون87 و 88 است.
این دانشجویان تأکید کردند: همچنین حمایت خود را از اقدامات انقلابی که در سالیان اخیر در دانشگاه ها صورت گرفته است، را اعلام مینماییم و برخود لازم می دانیم از آن دسته از عملکردهای وزیر علوم و معاونین وی در دولت دهم که موجبات نزدیک شدن دانشگاه های کشور به شاخص های دانشگاه اسلامی شد، تشکر و قدردانی کنیم.
دانشجویان بسیجی در پایان بیانیه خود آوردند: ما دانشجویان انتظار داریم در وزارت علوم دولت یازدهم نیز مبتنی بر گفتمان انقلاب اسلامی، مسئله هایی چون تحول در علوم انسانی، مقابله با اساتید سکولار، جلوگیری از سیاست زده و ملتهب شدن دانشگاه ها، در راس اولویتها باشد.
کد خبر 245494
تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۹
- ۰ نظر
- چاپ
بسیج دانشجویی ۳۱۳ دانشگاه کشور طی بیانیهای اعلام کرد توفیقی که در سال ۸۸ به هتک حرمت جمهوریت و اسلامیت نظام آن هم در ساحت دانشگاه پرداخته است، نمیتواند سرپرست و وزیر علوم دولت اعتدال باشد.