کد خبر 245081
تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۴

قائم‌مقام سابق ستاد مدیریت حمل‌ونقل سوخت گفت: اگر تصمیم به انحلال ستاد مدیریت حمل‌ونقل گرفته شود قبل از آن باید وظایفی که ستاد برعهده دارد تعیین تکلیف شود تا مردم با مشکل مواجه نشوند.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، هفته گذشته هیات دولت در آخرین جلسه خود تصمیمی اتخاذ کرد که براساس این تصمیم همه کارگروه های ویژه اقتصادی که در دولت دهم ایجاد شده بود منحل و تمامی اختیارات این کارگروه ها برای تمرکز افزایی به هیات دولت بازگردانده شد.

براین اساس یکی از کارگروه هایی که منحل شد کارگروه توسعه حمل و نقل بود که ستاد مدیریت حمل‌و نقل و مصرف سوخت کل کشور نیز زیر مجموعه این کارگروه فعالیت می‌کند، به طوری که حتی دبیرخانه کارگروه توسعه حمل و نقل در این ستاد فعال است.

باتوجه به این شرایط این سوال ایجاد می شود اکنون که کارگروه توسعه حمل‌ونقل منحل شده است آیا ستاد مدیریت حمل‌و نقل و مصرف سوخت نیز در آینده منحل خواهد شد؟ بنابراین وظایف این ستاد به چه ارگانی موکول می شود؟

برای پاسخ به این سوال با عبدالله جلالی یکی از مدیران قبلی و باسابقه ستاد مدیریت مصرف سوخت تماس گرفتیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ستاد مدیریت حمل و نقل و مصرف سوخت قرار است منحل شود، گفت: پس از انحلال کارگروه‌ها در هیئت دولت باید هرچه سریعتر وضعیت این ستاد تعیین تکلیف شود.

جلالی ادامه داد:باید اول این موضوع مشخص شود که آیا ستاد زیر مجموعه کارگروه توسعه حمل و نقل بوده یا خیر که در پاسخ می توان گفت دبیرخانه کارگروه در این ستاد فعالیت می کرد.

قائم مقام سابق ستاد مدیریت خاطرنشان کرد: در ستاد مدیریت مصرف سوخت کارهایی انجام می شود که شاید افرادی که از بتدا در ستاد نبوده اند از وظایف آن بی اطلاعند و یا هنوز با ستاد مانوس نبوده اند.

وی اظهار کرد: برخی از افراد نمی دانند که ستاد چه کارهایی را انجام می دهد که برای اطلاعشان باید گفت این ستاد هم اکنون وظیفه نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و راه اندازی دفاتر پیشخوان دولت که در قانون مدیریت خدمات کشوری و دولت الکترونیک دیده شده است را برعهده دارد.

جلالی ادامه داد: یکی دیگر از وظایف ستاد که پس از سال ۸۹ و ۹۰ برعهده گرفت وظایف مربوط به کارت سوخت بود به طوری که پلیس راهور نمی توانست این وظیفه را برعهده بگیرد، از این رو موضوع مربوط به نقل‌و انتقالات کارت سوخت، ابطال، تغییرات سهمیه سوخت همگی برعهده این ستاد است.

وی اظهار داشت: بیمه رانندگان نیز که جدیدا پیگیری می شود از دیگر وظایف این ستاد است،بنابراین اگر تغییری در ستاد ایجاد شود باید قبل از تغییر همه این وظایف تعیین تکلیف شوند تا مردم در آینده با مشکل مواجه نشوند.

وی خاطرنشان کرد: راه اندازی یک سازمان راحت است اما وقتی شرکت یا سازمانی منحل شود با سختی هایی روبه رو است به طوری که باید مشخص شود که وظایف این شرکت و سازمان به چه ارگانی واگذار خواهدشد و تعهدات این شرکت و سازمان در آینده چه می شود که این موضوع به طور تفصیل در قانون تجارت نیز آمده است بنابراین انحلال به راحتی قابل انجام نیست.

این گزارش اضافه می کند در مدت هفت سال فعالیت این ستاد ابتدا علی اکبر محرابیان به عنوان رئیس توسط رئیس جمهور منصوب شد و پس از آن محمد رویانیان مسئولیت ستاد را برعهده گرفت و هم اکنون نیز سید مجتبی شفیعی رئیس ستاد مدیریت حمل‌و نقل و مصرف سوخت کل کشور است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس