به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، آرایشگاهها و باشگاههای ورزشی دو کانون مهمی هستند که پسران و دختران مراجعات مکرر و متناوبی به آنجا دارند و شاید از این روست که این اماکن از چشم سودجویان نیز در امان نمانده و برخی از آنان با حضور در آرایشگاهها به ویژه آرایشگاههای زنانه و باشگاههای ورزشی سعی میکنند تا با عیبجویی از جوانان یا دادن قولهایی عجیب برای رفع مشکلات فیزیکی آنان در عرض زمانی کوتاه برای خود کاسبی به راه بیندازند.
در آرایشگاههای زنانه به ویژه آرایشگاههای لوکس شمالشهر برخی افرادی حضور دارند که با بازکردن سر صحبت و دوستی با مراجعهکنندگان به آنان تضمین میدهند که در صورت مصرف فلان ماده ظرف مدت مثلا دو ماه ۱۰ کیلوگرم وزن کم کرده یا با تزریق مادهای دیگر در یک هفته افزایش وزن خواهید داشت.
شفافکردن و تغییر رنگ پوست و ... یکی از دیگر مواردیست که اگرچه ممکن است راههای علمی نیز برای آن وجود داشته باشد، اما سودجویان با معرفی موادی که غالبا اعتیادزا نیز هستند، سعی میکنند برای خودشان بازار مصرفی را در آرایشگاههای زنانه ایجاد کنند.
باشگاههای ورزشی نیز وضعیتی مشابه دارند و اگر سری به این باشگاهها به ویژه باشگاههای مردانه زده شود، شاید اولین جملهای که از مربیان شنیده میشود، مصرف پودرها و نیروزاهایی است که معتقدند بدون هیچ ضرری برای حجمدهی به عضلات ضروری است. گرچه تاکنون مواردی از آسیبدیدگی به افراد بر اثر مصرف همین مواد گزارش شده، اما باز هم از شروط اساسی بدنسازی و پرورش اندام، مصرف مکمل و تزریق آمپولهای مختلف است.
سردار علی مویدی، رییس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا درباره تبدیلشدن برخی باشگاهها و آرایشگاهها به کانونهای مصرف موادمخدر و فعالیت باندی افراد سودجو به ایسنا میگوید: در بخشهای نظارتی و پلیس اماکن ساختار و اطلاعات خوبی داشتیم و برخوردهای مناسبی نیز در این زمینه صورت گرفته است. اما معتقدم در حوزههای نظارتی غیر از پلیس باید دستگاهها چتر نظارتی خود را گستردهتر کنند.
وی درباره فعالیت باندی سودجویان در باشگاهها و آرایشگاهها نیز اظهارکرد: در مواردی که با آنان برخورد کردهایم، بعضی از افراد بودهاند که فعالیت باندی نیز داشتهاند که باندهای آنان از سوی پلیس متلاشی شده است.
زنگ خطر پلیس در آرایشگاههای زنانه
مویدی با تاکید بر اینکه به عنوان پلیس در آرایشگاهها برای خانوادهها و بانوان احساس خطر میکنیم، به ایسنا گفت: پیشتر هم تاکید کردهایم که این احساس خطر صرفا یک احساس محض نیست، بلکه بر اساس اطلاعات موثقی است که در اختیار ما قرار دارد.
رییس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا از بخشهای نظارتی و اصناف خواست نظارت بیشتری بر آرایشگاهها و به ویژه آرایشگاههای زنانه داشته باشند.
وی درباره رایزنیهای پلیس با حوزههای مختلف اصناف نیز اظهارکرد: بخشهای مختلف ناجا با اصناف مرتبط جلسات مختلفی را برگزار کرده و اقداماتی نیز انجام شده، اما این اقدامات کافی نیست.
به گزارش ایسنا، اعلام احساس خطر از سوی رییس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا با وجود هشدارهای قبلی وزارت بهداشت و ستاد مبارزه با موادمخدر در این باره میطلبد که هرچه سریعتر مسئولان مربوطه با مسئولان اصناف مرتبط بر سر یک میز جمع شوند تا به تصمیمی قاطع در مورد هر آنچه که زیر پوست آرایشگاهها و باشگاهها میگذرد، برسند.
برای اصلاح مو به آرایشگاه میروی یا قصد میکنی چند حرکت ورزشی در باشگاه انجام دهی، اما چشمانی به دنبال نقاط ضعفتان است تا با طرح دوستی وعده وعید رفعش را با مصرف فلان ماده و پودر در عرض زمان کوتاه بدهند.